19 ročný syn si pichá stereoidy
Ahojte dneska som načapala môjho syna ako si picha niečo do zadku cez ihlu ale zdôvodnil mi že to má od lekára nejaký liek, ale ja mu to moc neverím. Mám veľke podozrenie že to môžu byť stereoidy pretože v poslednom čase začal veľa jesť a aj sa celkovo zväčšil. Začal byť viac nervozny a rozišiel sa s frajerkou s ktorou bol dlhšiu dobu. Syn ma len 19 rokov. Máte s tym nejaké skúsenosti? poraďte.. neviem čo mám robiť...... 😖
A nemôže to byť od lekára však chodí sám a ak ide tak vám aspoň povie ci? Hm napadla len B12 co sa pichá ahoj do zadku. Ale ak nabral objem a nebol taký a je to dosť výrazne vidno môže to byť niečo také a keď sa rozišiel s frajerkou tak venuje všetku energiu cvičeniu atď chce vyzerať lepšie. Po sklamaní.
Pardon za chyby slovník 😅
museli sme začať kupovať o čislo väčšie oblečenie, teraz mi to začalo dochádzať.. za krátku dobu veľmi pribral svalovinu.....
Hm no tak asi mate pravdu..moj názor v krátkom čase určite. Musí sam pocopit že to nie je správne alebo nech si o tom prečíta. A ja som si myslela ze ona nechala jeho a teraz je taky...
Len je dospely človek ktorý zodpovedá sám za seba neviem ci niečo s tým spravíte. :/ dobre to nie je len ako mu to vysvetliť neviem ci si zarába alebo chodí este do školy. Ale tiež to nieco stojí.. Nedajte mu vreckové napr. Ze také niečo podporovať nebudete.
No ale ak zarába na seba sám...
nehnevaj sa na neho, skuste to prebrat , isto vie co to obnasa - aj ake to moze mat nasledky
a nic z namakanych svalov, ked hlava bude tupá a srdce prazdne...
Je plnolety a pokial nebude on chciet pochopit zw to nie je dobre ,tvoje dohovaranie to moze akurat tak zhorsit...ak ma na steroidy urcite by som mu nekupovala oblecenie...nech si kupuje sam
Skúste mu ponúknuť inú alternatívu niečo prírodné ako colostrum. Colostrum má totiž u fizicky aktívnych ľudí a športovcov schopnosť stimulovať nárast svalovej hmoty. Veľa športovcov ho používa
Podla mna to urcite budu steroidy. Je to velmi nebezpecne, dohovor mu. Lebo to moze skoncit zle.
@blairgossip hej, všetci "sypači" prestali hneď po tom, ako im mamička dohovorila 🙄 hlavne tí, ktorým ešte tá mamička kupuje oblečenie a odmietajú s ňou hovoriť o tom, čo za injekcie si to pichajú do sedacieho svalu 😏
@sissy27 a aku inu radu mas? 😂😂 Aby povedala synacikovi ano moj znic si zdravie tuna mas peniazky este na viac
Zaujimave ze si picha do sedacieho svalu ale v pohodicke si moze napichnut arteriu, Ako vobec vie ako si to ma pichat? ale to ta asi ako mamu nezajima? Ze ked uz, ako si to vobec picha? V pohode si moze napichnut arteriu alebo nerv. To ake ma nasledky branie steroidov ani nehovorim. Ale vies co hej autorka temy nedohovaraj mu, nechaj ho tak byva pod tvojou strecou a este mu davas peniaze na hovadiny! Si nici zdravie a ty sa len na to pozeras 🙇🏼♀️ ochvilu si ani ziadnu novu frajerku nenajde kedze mu nebude uz ani stáť 🙈😂
@myusa123 Lekar nikdy neda pacientovi injekcie do svalu aby si ich pichal sam. Takze Tvoje podozrenie bude urcite spravne. Robi nejaky sport? Patri pod nejaky klub? Ak ano skusit sa porozpravat s trenerom, urcite uz mu rukami presli zverenci ktori skusali, mozno by Ti poradil alebo mu dohovori on- tak "chlapsky". Teda pokial ho tym nezasobuje on... 😩.
@blairgossip žiaľ, na to musí prísť mladý muž sám. Možno by pomohol kamarát, známy, ktorý si poškodil zdravie, ale aj to by ti mladý raz dva zmietol zo stola, že jemu sa také stať nemôže... Neviem, ty asi nemáš deti, ktoré sú už podľa zákona dospelé a s tými, čo užívajú anabolické steroidy, si sa stretla asi tak v nejakom článku v časopise. Rodičia a ich dobré rady sem proste dosah nemajú.
Boze kolko takych poznam, najvacsich machrovnz posilky a este aj baby, najvacsie fitnesky a kazdy vie ze sypu... povedz mu ze to je trapne a kazdy na to pride a bude za trapera niensa sportovca.. vyrazky nema na chrbte?
Jeden heh, postava nezvycajny dinosaurus (ked poznate tu rozpravku), a sutaz v zhyboch, po troch spadol hotovy, uplna sracka, vsetkym je na smiech. Aj tvoj syn bude ked bude toto robit, nech cvici poctivo
@sissy27 Stretla som sa , spoluziacky frajer si pichal a bol taky agresivny ze az, rozisla sa s nim lebo si nenechal dohovorit, zacal byt posadnuty vyzorom nic ine ho nezaujimalo. Takym ludom sa da pomoct ak je to este na zaciatku. Len autorka sa dalej nevyjadruje Ako to riesi
Viete co je najlepsie riesenie? Nedat mu peniaze 🙂 A hotovo 🙂 A ak si zaraba sam ? Tak nech si vsetko plati sam - Ty mu kupujes oblecenie a on si moze kupit steroidy? Akoze sorry, odmietnut mu dat peniaze a je to 🙂
@myusa123 vyriesis to len ak s nim budes vela prevela komunikovat. V tomto veku mu to tazko zakazes, musis len argumentovat a ukazovat mu cestu. Moj syn ma len 17 a uz teraz mam co robit aby som ho udrzala na uzde, aj on je posadnuty cvicenim, svaly, k tomu uces, oblecenie... Ale keby mu niekto nieco dal nejake steroidy verim tomu ze by neodmietol, lebo chce byt taky dokonaly, svalnaty, krasny.... A ludia mu nahravaju na to tym ze ty si taky pekny, frajer, svalac.... Baby za nim blaznia, co nepoznal kym bol siva myska, jasne ze ho toto motivuje. Moj vie neskutocne vyvadzat, ked vyjde napriklad nove tricko Armani, tyzden nebude jest, aby si usetril na oblecko. Vyvadza lebo chce brigadovat....
Inac baby co mudrujete, ze oblecenie mu musia kupovat rodicia a steroidy si kupi chlapec sam, mate doma skoro dospele alebo dospele decka? Asi nie, inac by ste lepsie chapali situaciu
Dieta v tomto veku ma vreckove, vie si aj privyrobit, nieco predat..... ked chce k peniazom sa dostane. A je normalne ze mu oblecenie kupuju alebo platia rodicia, pokial este nestoji na vlastnych nohach, studuje.....
@henikav No moja skúsenosť: niekedy ani komunikácia nepomôže a niekedy je lepšie sa trošku stiahnuť. Mám doma jednu 17-tku. Tiež cvičí - pohybuje sa v takom prostredí. Ale našťastie všetko je v rámci normy. Riešime iné problémy a tam vidím, že aj keď sa s ňou rozprávam, veľa vecí vidí tak po svojom. Ja sa na niektoré veci pozerám už s odstupom a so skúsenosťami, a niekedy jej zbytočne vysvetľujem že niektoré problémy si vyrábame sami a čo je a čo nie je podstatné. Oni to zo svojho pohľadu vidia ináč. Niekedy mi aj povie, radšej mi už nič nehovor, vyriešim alebo vysporiadam si to sama. A už je to na ňu. Môžeš hovoriť, vysvetľovať koľko chceš, pokiaľ má na to iný pohľad, nič s tým nespravíš a bude si to riešiť po svojom. Veľa robí aj povaha. Niekto by pri takých problémoch, ktoré riešime my, mávol rukou a zasmial sa na tom a niekto, ako ona, si to veľmi berie. Tak už to toľko neriešim, lebo vidím že jej to začalo liesť na nervy, aby neprišiel opačný efekt a just bude opak.
@kvetinka75 mas 100% pravdu, vystihla si to. Pritom to je jedina moznost ako usmernovat skoro dospele, alebo dospele dieta, tam uz nepomoze zakaz, postavit do kuta ci vyplieskat po zadku 😉
Mojej ex bol taký istý. Ty ako matka s tým bohužiaľ moc nenarobíš. Max mu vyčistiš žalúdok ale aj tak podľa mna výsledok bude nulový :/ bude si to pichat ďalej ale za tvojim chrbtom. Poprípade mu povedať že ho budeš podporovať v cvičení a zohnať mu trénera ktorý je proti steroidom.
No, dobra sprava je, kym to niekto brutalne neprehnal, na steroidy este nikto neumrel. Aj Arnold sa vyjadril, ze sa bal, ci bude mat vobec deti po steroidoch, co bral a kam to dotiahol. 😉
Zakazy nepomozu, kazdy mlady je najmudrejsi na svete a rodic je ten najsprostejsi ...
Treba si sadnut a povedat, ze mu to nejdes zakazovat - zakaz vacsinu pubertakov skor viac nabudi. Ale nech si o steroidoch nieco odborne precita, posli mu nejake linky z netu.
Za prve, aby do seba nedal nejake chemicke svinstvo, fejky z internetu. Za druhe. Su aj naturalnejsie alternativy k steroidom - proteiny, karnitin,... Steroidy su rychla cesta, barlicka pre lenive hlavohrude. Za tretie, kazde svaly raz sfuknu, ale nasledky uzivania steroidov zostanu, aj ked svaly uz budu davno prec. Tak nech si premysli, ci mu stoji zvysena agresivita, gynekomastia, akne, problemy s tlakom, pecenou atd. za par mesiacov lepsej postavy. Ked ich vysadi, zase objemovo sfukne ...
https://aktin.cz/vedlejsi-ucinky-uzivani-anabol...
je viac menej iste, ze to lieky od doktorky nie su. a ak by aj boli, tak si to mozes prezistit priamo u nej. ved ked jej zavolas, tak by si mala povedat o zdravotnom stave tvojho dietata!

Hm a aký liek ako matka si sa ho hádam opýtala je to v podstate ešte nevyzrete 19 ročne dieta?