icon

Aké doplnky alebo vitamíny pomáhajú zvládať hnev?

10. dec 2025

Máte overené doplnky / vitamíny na zvládanie hnevu, výbušnosti?

minenkaa
10. dec 2025

@anonym_autor áno ,vlastnú hlavu

autor
10. dec 2025
@minenkaa

@minenkaa tak toto je dosť úbohé

anonym_06476d
10. dec 2025
@minenkaa

@minenkaa pomohla si?

anonym_536354
10. dec 2025
@anonym_autor

@minenkaa tak toto je dosť úbohé

@anonym_autor naopak, je to jediné riešenie. Tvoj hnev je v tvojej hlave a v tvojej nature

minenkaa
Odpoveď bola odstránená
autor
10. dec 2025
@minenkaa
Odpoveď bola zmazaná

@minenkaa ja si myslím, že tvoja odpoveď bola skôr uštipačným výsmechom, ako radou. Ak by si chcela skutočne poradiť, odpovedala by si na otázku, ktorú by si si najskôr naozaj prečítala, s porozumením. Ja som sa pýtala na doplnky... Ak nevieš poradiť, tak, prosím, nekomentuj

minenkaa
10. dec 2025
@anonym_autor

@minenkaa ja si myslím, že tvoja odpoveď bola skôr uštipačným výsmechom, ako radou. Ak by si chcela skutočne poradiť, odpovedala by si na otázku, ktorú by si si najskôr naozaj prečítala, s porozumením. Ja som sa pýtala na doplnky... Ak nevieš poradiť, tak, prosím, nekomentuj

@anonym_autor ja som si to veľmi dobre prečítala a úplne vážne som odpovedala,jediný liek na hnev a výbušnosť je vlastná hlava
Nepíšeš o žiadnej diagnóze ,takže je to čisto len povaha a tá sa dá zvládnuť ,len učením sa hnev ovládať

reanda
10. dec 2025

skus jointa

autor
11. dec 2025
@minenkaa

@anonym_autor ja som si to veľmi dobre prečítala a úplne vážne som odpovedala,jediný liek na hnev a výbušnosť je vlastná hlava
Nepíšeš o žiadnej diagnóze ,takže je to čisto len povaha a tá sa dá zvládnuť ,len učením sa hnev ovládať

@minenkaa v živote nastanú situácie, kedy ani chladná hlava nestačí na nával emócií. Aj ja som kedysi bola pokojná povaha, ale jednoducho život so sebou prináša aj situácie, ktoré človeka zmenia.. a žiaľ ani počítanie do 10 a podobné veci nepomôžu. Viem, že je na trhu veľmi veľa produktov, ktoré dokážu regulovať stres a napätie a emócie, ale nechcem skúšať len tak hocičo. Chcem vyskúšať niečo, s čím má niekto pozitívnu skúsenosť.

autor
11. dec 2025
@reanda

skus jointa

@reanda och 🤦‍♀️

minenkaa
11. dec 2025
@anonym_autor

@minenkaa v živote nastanú situácie, kedy ani chladná hlava nestačí na nával emócií. Aj ja som kedysi bola pokojná povaha, ale jednoducho život so sebou prináša aj situácie, ktoré človeka zmenia.. a žiaľ ani počítanie do 10 a podobné veci nepomôžu. Viem, že je na trhu veľmi veľa produktov, ktoré dokážu regulovať stres a napätie a emócie, ale nechcem skúšať len tak hocičo. Chcem vyskúšať niečo, s čím má niekto pozitívnu skúsenosť.

@anonym_autor cbd

motylik2559
11. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ahoj autorka, na zvladanie vyslovene hnevu v povahe nie su zial doplnky, potom skor len take tie na ukludnenie, ktore treba pravidelne brat z dlhodobejsieho hladiska, co su na prirodnej baze, ale tazko povedat, ci ti prave na toto zaberu. Kazdy clovek ma individualny organizmus, na niekoho co zabrat moze, na ineho nemusi, jedine,ze sama vyskusas. Take tie volne dostupne mas napr. caje ako medovka, valeriana, potom co sa liekov tyka tak lavekan, de-press, atd. Pripadne co naozaj moze aspon trosku pomoct, su dychove cvicenia, skus pozriet na nete a sprav si pre seba denne 20-30min a pri tychto cviceniach sa sustred vyslovene len na seba a svoj dych, musis byt uvolnena a aby ta pri tom ziadne podnety nerusili. Najdes na nete aj techniky, ked napr. ta v praci, doma niekto/nieco nastve a skor ako vybuchnes, tak pouzijes techniku s dychanim na ukludnenie. Samozrejme neposledna moznost v rade je aj zajst za psychologom a dat si par sedeni a on ta bude vediet tiez velmi pekne nasmerovat ako si v takych situaciach pomoct. Je aj vela knih o tom. Drzim ti palce a verim, ze jedna moznost z tychto mnohych ti pomoze.

anonym_0997cf
11. dec 2025

na agresivitu je litium, na upokojenie je 1000 mg magnezia, ale co je na hnev? upratat v hlave, zmenit postoje, eliminovat toxickych ludi okolo seba....zistit preco vznika tolko hnevu...