icon

Akí sú vaši top pomocníci v domácnosti?

ellieellie
2. jan 2019

Čo považujete za neoceniteľných pomocníkov vo vašej domácnosti? Aké spotrebiče, vychytávky? Ja som nikdy nebola typ na takéto veci, ale manžel už ma “nainfikoval” 😉 Najskôr ma presvedčil na kuchynského robota Bosh - úžasná kúpa. Neskôr na susičku prádla, ktorú som silou-mocou nechcela a teraz nechápem, ako som bez nej mohla žiť 🙂 Ďalej umývačka riadu, proti ktorej som najdlhšie bojovala a pritom taká skvelá vec! Baby, čo šetrí vám čas a nervy pri upratovaní a celkovo fungovaní v domácnosti? Akurát sme objednali tyčový vysávač 3v1, ktorý vysáva aj umýva podlahy (robotický vysávač sa nám neosvedčil). Čo je top u vás?

ildiko36
5. jan 2019

Na umývanie okná používám w5 penový čistič skiel 800ml z lidla..a môžem povedať lepšie ako clin..len nedá sa to stále kúpiť..treba to sledovať kedy majú v akcii..
Inak všetky produkty w5 sú veľmi dobré hlavne pre tých ktoré si nemôžu dovoliť umývačku riadu a podobné ..tabletky w5 na odstranenie vodného kameňa je tiež super..
Ja osobne použivám kuchynský robot sencor a som veľmi spokojná..umývačku riadu a ešte mám v pláne kúpiť si sušičku prádla..použivala som predtým bosch a niečo neuveritelne čo dokáze

sense
5. jan 2019

@ella282 ani mne susiscks veci, nexraxils,idu tam veci kt tsm.patra a spravne zvoleny program....zrazit ss ti mozu veci pri nevhodnom programr,prilis horucom vxduchu alebo ak material nie jeskutocne to co je na stitku napisane

ildiko36
5. jan 2019

@ella282 ja som mala bosch sušičku a vôbec nezničilo prádlo..asi závysí od kvality sušičky..vôbec nič sa nezmenšilo a staré pulovre čo som chcela zahodiť som z toho vyberala ako nove..všetko odžmolkoval

0izidora0
5. jan 2019

@ildiko36 Aha dakujem. Skoda, ze sme kupovali novu. Min.rok nam dosla,tak si pockam na tejto spotrebu. Na tie zmolky pouzivam odzmolkovac na baterky. Velka vdaka

mravvcek
5. jan 2019

@dolynkag ja mam strasne dokrcene pradlo. Dokonca aj vlhke niektore casti ako napr.kapucna na mikine ☹ ja ju vobec nepouzivam

jania023
5. jan 2019

@lubka72 hmm asi mas malo nasusene. Nezrazi sa zo dna na den ale postupne. Ked to nechas vyschnut uplne do sucha tak je to prirodzeny proces. Samozrejme zavisi ake materialy kupujes, syntetika je nesmrtelna ten nic nebude horsie je to uz s bavlnou .
Tricka casom nam boli vsetky male. Rifle zahadne kratke atd. Sz ked som pracovala v cistiarni tak ma naucili triky ako ususit bez ujmy

jania023
5. jan 2019

@mravvcek myslite ked vysusite tak je pradlo strasne pokrcene? Ak ani tak je susicka velmi preplnena a vtedy to vytiahnete take alebo aj ked presusite pradlo. Netreba davat na 95 stupnov susit ale iba na kolonku zehlenie ci skrina ak mate
Neviem ci ste to mysleli ked ste pisali ze mate pradlo pokrcene, nechce sa mi to hladat tak ak ste mysleli mieco ine moju spravu ignorujte😊

mravvcek
5. jan 2019

@jania023 ja davam program skrina stale a hroza. Mozno to je tym,ze je to 2v1 pracka a susicka ☹ lutujem kupu a tisko zavidim babam co im funguje susicka ako ma

ladybird81
5. jan 2019

Pre mňa top pomocník je Kärcher na okná, za hodinu mám umyté všetky okná na dome. WAP na terasu. A robotický vysávačomop, keď som lenivá upratovať. A ešte savo 😀

iwina
Autor odpoveď zmazal
jania023
5. jan 2019

@mravvcek aha tak ano toho pradla na pranie je v budbe ok ake na susenie je to vela. Nevadi daj iba prat a ked dokonci polku pracky vyber mozno aj menej a tak daj susit a potom tu druhu polku.
Rifle netreba susit vobec nemaju to rady, sinteticke veci tiez to priamo vyves a bude to rovne a to ostatne posus. Ja ked periem a susim stale minimalne stvrtka praci nieje urcena na susenie cize to priamo vesam
Vyskusaj a daj vediet😊

jania023
5. jan 2019

@ladybird81 ja som usetrila, ja mam tiez roboticky cistic okien. Aj pekny je aj sexi je a vola sa manzel😂😂
On ma okna zmaknute za hodinu a to mam 3 poschodia a veeela oklien

buba08
5. jan 2019

@sida456 ahoj,prosim ta,ktorú roombu mas doma? Zvládne aj koberce? Dakujem?

lubka72
5. jan 2019

@jania023 no, ja syntetiku vobec nekupujem, to ani nemozeme nosiť, ale mám program mix, a tam sa mi to teda nezmenšuje.

lubka72
5. jan 2019

@ladybird81 ten karcher je super, ale na vnutornú stranu okien, kde mam zaluzie teda treba ručičky

lubka72
5. jan 2019

@jania023 suším tak niečo viac ako rok, ale v lete nie, to davam von.

lubka72
5. jan 2019

@jania023 podla mna si nenašla ten správny program, ak sa ti prádlo zmenšuje

vamaja
5. jan 2019

@ellieellie Chcem sa spytat na ten tycovy vysavac. Lebo tiez mame roboticky a teda nie som moc spokojna s nim.

ellieellie
autor
5. jan 2019

@vamaja Neviem, čo ťa konkrétne zaujíma. Vyššie som písala svoje dojmy

kiara3
5. jan 2019

@0izidora0 sušička.....Ja nežehlim ako mame doma sušičku...operiem dam vysušit a poskladam pradlo...zehličku vyberiem len na košele a pár nohavic..

jania023
5. jan 2019

@lubka72 mam vyse 6 rokov praxe v cistiarni kde sa spracovavalo 10 ton pradla denne a ty mi pivies ze som nenasla spravny program.. to asi nie zarucujem zi ze svoj odbor poznam dokladne kedze som tam robika sefovu😊
Nic sa ti po jednom suseni nezrazi ale sistematicky ked to budes susit AZ do sucha tak ano.
Ja osobne susim pradlo do polo-sucha a normalne vyvesam na snury a dususim na snure. Tak mam istotu ze pradlo ostane take ako ma a vyhnem sa velkemu zehleniu. Inak ja zehlim stale a vsetko i ked mam susicku proste chyba z povolania pre mna pradlo vysusene je na 3 a ja chcem mat pradlo tip-top cize zehlim. Mne to nevadi, zehlim rada

lumo0304
5. jan 2019

Najnovší pomocník je u nás roboticky vysávač. A ja by som už nemenila u nás sa osvedčil..frci takmer denne

buba08
5. jan 2019

@lumo0304 prosim ta akú značku?

ivankaalenka
6. jan 2019

Roboticky vysavac, susicka, umyvacka, pracka, mixer: taky na vsetko. A manzel. Veci ako chladnicka a indukcna doska a aplikacie na vysavac uz hadam asi netreba...ci?

ladybird81
6. jan 2019

@iwina wv50, teda podla mňa má Kärcher iba jeden druh

sonulik1983
6. jan 2019

@jania023 ja som mala tiez skusenosti so susickou, kt. ma nepresvedcili natolko ze pradlo ususene v nej je take rovne ako ozehlene. Nuz mam tiez vyssie naroky. Ale nevadi. Pozehlim a je to.

vroni
6. jan 2019
vroni
6. jan 2019

Eee, neviem, čo chcel môj telefón povedať....... Za mňa sušička (zehlim, až taká bomba to nie je. Ale nemám vlhkú pivnicu), kuchynský robot a hlavne kávovar.

momkomonika
6. jan 2019

@bucko555 aký typ máte?

bucko555
6. jan 2019

@momkomonika viete čo nekupovali sme drahý kúpili sme len Sencor a som zatiaľ veľmi spokojná vlastnosti mal také ako aj tie drahé a zdá sa mi aj lepšie a vyberala som podľa toho a nie podľa značky nebudem platiť predsa za značku navyše keď sú vlastnosti rovnake