Akí sú vaši top pomocníci v domácnosti?
Čo považujete za neoceniteľných pomocníkov vo vašej domácnosti? Aké spotrebiče, vychytávky? Ja som nikdy nebola typ na takéto veci, ale manžel už ma “nainfikoval” 😉 Najskôr ma presvedčil na kuchynského robota Bosh - úžasná kúpa. Neskôr na susičku prádla, ktorú som silou-mocou nechcela a teraz nechápem, ako som bez nej mohla žiť 🙂 Ďalej umývačka riadu, proti ktorej som najdlhšie bojovala a pritom taká skvelá vec! Baby, čo šetrí vám čas a nervy pri upratovaní a celkovo fungovaní v domácnosti? Akurát sme objednali tyčový vysávač 3v1, ktorý vysáva aj umýva podlahy (robotický vysávač sa nám neosvedčil). Čo je top u vás?
@lubka72 hmm asi mas malo nasusene. Nezrazi sa zo dna na den ale postupne. Ked to nechas vyschnut uplne do sucha tak je to prirodzeny proces. Samozrejme zavisi ake materialy kupujes, syntetika je nesmrtelna ten nic nebude horsie je to uz s bavlnou .
Tricka casom nam boli vsetky male. Rifle zahadne kratke atd. Sz ked som pracovala v cistiarni tak ma naucili triky ako ususit bez ujmy
@mravvcek myslite ked vysusite tak je pradlo strasne pokrcene? Ak ani tak je susicka velmi preplnena a vtedy to vytiahnete take alebo aj ked presusite pradlo. Netreba davat na 95 stupnov susit ale iba na kolonku zehlenie ci skrina ak mate
Neviem ci ste to mysleli ked ste pisali ze mate pradlo pokrcene, nechce sa mi to hladat tak ak ste mysleli mieco ine moju spravu ignorujte😊
Pre mňa top pomocník je Kärcher na okná, za hodinu mám umyté všetky okná na dome. WAP na terasu. A robotický vysávačomop, keď som lenivá upratovať. A ešte savo 😀
@mravvcek aha tak ano toho pradla na pranie je v budbe ok ake na susenie je to vela. Nevadi daj iba prat a ked dokonci polku pracky vyber mozno aj menej a tak daj susit a potom tu druhu polku.
Rifle netreba susit vobec nemaju to rady, sinteticke veci tiez to priamo vyves a bude to rovne a to ostatne posus. Ja ked periem a susim stale minimalne stvrtka praci nieje urcena na susenie cize to priamo vesam
Vyskusaj a daj vediet😊
@ladybird81 ja som usetrila, ja mam tiez roboticky cistic okien. Aj pekny je aj sexi je a vola sa manzel😂😂
On ma okna zmaknute za hodinu a to mam 3 poschodia a veeela oklien
@ladybird81 ten karcher je super, ale na vnutornú stranu okien, kde mam zaluzie teda treba ručičky
@ellieellie Chcem sa spytat na ten tycovy vysavac. Lebo tiez mame roboticky a teda nie som moc spokojna s nim.
@vamaja Neviem, čo ťa konkrétne zaujíma. Vyššie som písala svoje dojmy
@lubka72 mam vyse 6 rokov praxe v cistiarni kde sa spracovavalo 10 ton pradla denne a ty mi pivies ze som nenasla spravny program.. to asi nie zarucujem zi ze svoj odbor poznam dokladne kedze som tam robika sefovu😊
Nic sa ti po jednom suseni nezrazi ale sistematicky ked to budes susit AZ do sucha tak ano.
Ja osobne susim pradlo do polo-sucha a normalne vyvesam na snury a dususim na snure. Tak mam istotu ze pradlo ostane take ako ma a vyhnem sa velkemu zehleniu. Inak ja zehlim stale a vsetko i ked mam susicku proste chyba z povolania pre mna pradlo vysusene je na 3 a ja chcem mat pradlo tip-top cize zehlim. Mne to nevadi, zehlim rada
Najnovší pomocník je u nás roboticky vysávač. A ja by som už nemenila u nás sa osvedčil..frci takmer denne
Roboticky vysavac, susicka, umyvacka, pracka, mixer: taky na vsetko. A manzel. Veci ako chladnicka a indukcna doska a aplikacie na vysavac uz hadam asi netreba...ci?
@iwina wv50, teda podla mňa má Kärcher iba jeden druh
@jania023 ja som mala tiez skusenosti so susickou, kt. ma nepresvedcili natolko ze pradlo ususene v nej je take rovne ako ozehlene. Nuz mam tiez vyssie naroky. Ale nevadi. Pozehlim a je to.
Eee, neviem, čo chcel môj telefón povedať....... Za mňa sušička (zehlim, až taká bomba to nie je. Ale nemám vlhkú pivnicu), kuchynský robot a hlavne kávovar.
@bucko555 aký typ máte?
@momkomonika viete čo nekupovali sme drahý kúpili sme len Sencor a som zatiaľ veľmi spokojná vlastnosti mal také ako aj tie drahé a zdá sa mi aj lepšie a vyberala som podľa toho a nie podľa značky nebudem platiť predsa za značku navyše keď sú vlastnosti rovnake

Na umývanie okná používám w5 penový čistič skiel 800ml z lidla..a môžem povedať lepšie ako clin..len nedá sa to stále kúpiť..treba to sledovať kedy majú v akcii..
Inak všetky produkty w5 sú veľmi dobré hlavne pre tých ktoré si nemôžu dovoliť umývačku riadu a podobné ..tabletky w5 na odstranenie vodného kameňa je tiež super..
Ja osobne použivám kuchynský robot sencor a som veľmi spokojná..umývačku riadu a ešte mám v pláne kúpiť si sušičku prádla..použivala som predtým bosch a niečo neuveritelne čo dokáze