Ako prestať fajčiť?
Môžem sa spýtať komu sa podarilo prestať fajčiť lebo mám aja zakázané no ale neviem jak prestať
dlhsie som nefajcila a ked som si po case zapalila citila som ako miz toho stupa tlak a je mi uplne divne. preto ale zase jem viac sladkeho, takze ziadna vyhra
a ty si vcera pisal ze ti bolo zle, takze urcite teraz nefajci
@balerina2025 chcem už nastalo prestať s fajčením lebo aj trasenie telá mám až žalúdok má bolelo mám aj búšenie ja sa nato liečim ale chcem prestať fajčiť
@balerina2025 chcem už nastalo prestať s fajčením lebo aj trasenie telá mám až žalúdok má bolelo mám aj búšenie ja sa nato liečim ale chcem prestať fajčiť
@pompovadalibor najvyssi cas. existuju aj take naplaste ci zuvacie tablety skus pozriet.
ja som nebola tuhy fajciar, rozumej, ze som fajcila len ked bola daka akcia. a potom zas tyzden nic. ty si asi fajcil kazdy den to je ine. drzim palce
@pompovadalibor najvyssi cas. existuju aj take naplaste ci zuvacie tablety skus pozriet.
ja som nebola tuhy fajciar, rozumej, ze som fajcila len ked bola daka akcia. a potom zas tyzden nic. ty si asi fajcil kazdy den to je ine. drzim palce
@balerina2025 veď hej dačo kúpim v lekárni
@pompovadalibor nehovor si, ze nechces fajcit, ale opakuj, ze chcem nefajcit...taky psychologicky trik
@pompovadalibor mne bolo zle z cigariet a bolelo ma brucho fajčila som 15 rokov a nefajčím 6 a bolo to ťažké s tým seknut ale bola som na materskej tak šlo to ľahšie keď že deti nefajcia 😀
@pompovadalibor nicorete sprey mi pomohol
@pompovadalibor mne bolo zle z cigariet a bolelo ma brucho fajčila som 15 rokov a nefajčím 6 a bolo to ťažké s tým seknut ale bola som na materskej tak šlo to ľahšie keď že deti nefajcia 😀
@simona19871216 skúsim prestať aja
@pompovadalibor nicorete sprey mi pomohol
@kvietok1233 majú to aj v lekárni keď sa môžem spitat
@simona19871216 skúsim prestať aja
@pompovadalibor treba budeš sa cítiť oveľa lepšie
@pompovadalibor treba budeš sa cítiť oveľa lepšie
@simona19871216 áno musím prestať fajčiť dúfam že mi bude lepšie
Mne pomohli nicorrette žuvačky.
Prestal som pred 3/4 rokom a odvtedy už toto neriešim. Ale ja som bol slabý fajčiar, 2-3 denne.
@denkabemommy mne teda nepomohla :/
@veltraud mne veľmi, stačilo mi pochopiť princíp ako funguje závislosť, viacerých nezdravých návykov som sa takto zbavila vďaka tej knihe 🙂
@kvietok1233 majú to aj v lekárni keď sa môžem spitat
@pompovadalibor áno majú. A naozaj odporúčam prestať. Ten život pred tým a potom sa nedá porovnať.
@pompovadalibor áno majú. A naozaj odporúčam prestať. Ten život pred tým a potom sa nedá porovnať.
@kvietok1233 áno kúpim v lekárni dačo ani ma už neťahalo na cigarety
Mne pomohla silná motivácia - moje záľuby a zdravotný stav. Teraz, aj keby som chcel fajčiť, radšej si kúpim niečo do zbierky, alebo do dielne. Bol boj s tým seknúť, viem aké je to ťažké. Fajčil som veľmi dlho, tuhé cigarety, žiadne lightky, asi 10-30 denne. Nefajčím už cca 5-6 rokov, možno aj viac (už to nejak nerátam). Prestal som zo dňa na deň, žiadne el. cigarety, náplaste, žuvačky atď.
Držím ti palce, to dáš! 🍀🍀🍀
Pomoct ti mozu aj v centre drogovych zavislosti, ak mas nejake v blizkosti. Normalne ambulantnou formou. Ked mas zdravotne problemy, si dlhorocny tazky fajciar, mozno by nebolo odveci sa zverit do ruk odbornikom. Aj kvoli liekom, nahradam.
Drzim paste.
@pompovadalibor mne pomohol farar

dlhsie som nefajcila a ked som si po case zapalila citila som ako miz toho stupa tlak a je mi uplne divne. preto ale zase jem viac sladkeho, takze ziadna vyhra
a ty si vcera pisal ze ti bolo zle, takze urcite teraz nefajci