icon

Ako prestať fajčiť?

pompovadalibor
5. júl 2025

Môžem sa spýtať komu sa podarilo prestať fajčiť lebo mám aja zakázané no ale neviem jak prestať

balerina2025
5. júl 2025

dlhsie som nefajcila a ked som si po case zapalila citila som ako miz toho stupa tlak a je mi uplne divne. preto ale zase jem viac sladkeho, takze ziadna vyhra
a ty si vcera pisal ze ti bolo zle, takze urcite teraz nefajci

pompovadalibor
autor
5. júl 2025
@balerina2025

dlhsie som nefajcila a ked som si po case zapalila citila som ako miz toho stupa tlak a je mi uplne divne. preto ale zase jem viac sladkeho, takze ziadna vyhra
a ty si vcera pisal ze ti bolo zle, takze urcite teraz nefajci

@balerina2025 chcem už nastalo prestať s fajčením lebo aj trasenie telá mám až žalúdok má bolelo mám aj búšenie ja sa nato liečim ale chcem prestať fajčiť

balerina2025
5. júl 2025
@pompovadalibor

@balerina2025 chcem už nastalo prestať s fajčením lebo aj trasenie telá mám až žalúdok má bolelo mám aj búšenie ja sa nato liečim ale chcem prestať fajčiť

@pompovadalibor najvyssi cas. existuju aj take naplaste ci zuvacie tablety skus pozriet.
ja som nebola tuhy fajciar, rozumej, ze som fajcila len ked bola daka akcia. a potom zas tyzden nic. ty si asi fajcil kazdy den to je ine. drzim palce

pompovadalibor
autor
5. júl 2025
@balerina2025

@pompovadalibor najvyssi cas. existuju aj take naplaste ci zuvacie tablety skus pozriet.
ja som nebola tuhy fajciar, rozumej, ze som fajcila len ked bola daka akcia. a potom zas tyzden nic. ty si asi fajcil kazdy den to je ine. drzim palce

@balerina2025 veď hej dačo kúpim v lekárni

olivierko229
5. júl 2025

@pompovadalibor nehovor si, ze nechces fajcit, ale opakuj, ze chcem nefajcit...taky psychologicky trik

denkabemommy
5. júl 2025

Táto kniha mi pomohla prestať 🙂

simona19871216
5. júl 2025

@pompovadalibor mne bolo zle z cigariet a bolelo ma brucho fajčila som 15 rokov a nefajčím 6 a bolo to ťažké s tým seknut ale bola som na materskej tak šlo to ľahšie keď že deti nefajcia 😀

kvietok1233
5. júl 2025

@pompovadalibor nicorete sprey mi pomohol

pompovadalibor
autor
5. júl 2025
@simona19871216

@pompovadalibor mne bolo zle z cigariet a bolelo ma brucho fajčila som 15 rokov a nefajčím 6 a bolo to ťažké s tým seknut ale bola som na materskej tak šlo to ľahšie keď že deti nefajcia 😀

@simona19871216 skúsim prestať aja

pompovadalibor
autor
5. júl 2025
@kvietok1233

@pompovadalibor nicorete sprey mi pomohol

@kvietok1233 majú to aj v lekárni keď sa môžem spitat

simona19871216
5. júl 2025
@pompovadalibor

@simona19871216 skúsim prestať aja

@pompovadalibor treba budeš sa cítiť oveľa lepšie

pompovadalibor
autor
5. júl 2025
@simona19871216

@pompovadalibor treba budeš sa cítiť oveľa lepšie

@simona19871216 áno musím prestať fajčiť dúfam že mi bude lepšie

mdse
5. júl 2025

Mne pomohli nicorrette žuvačky.

sevrin
5. júl 2025

Prestal som pred 3/4 rokom a odvtedy už toto neriešim. Ale ja som bol slabý fajčiar, 2-3 denne.

veltraud
5. júl 2025
@denkabemommy

Táto kniha mi pomohla prestať 🙂

@denkabemommy mne teda nepomohla :/

denkabemommy
5. júl 2025
@veltraud

@denkabemommy mne teda nepomohla :/

@veltraud mne veľmi, stačilo mi pochopiť princíp ako funguje závislosť, viacerých nezdravých návykov som sa takto zbavila vďaka tej knihe 🙂

kvietok1233
5. júl 2025
@pompovadalibor

@kvietok1233 majú to aj v lekárni keď sa môžem spitat

@pompovadalibor áno majú. A naozaj odporúčam prestať. Ten život pred tým a potom sa nedá porovnať.

pompovadalibor
autor
5. júl 2025
@kvietok1233

@pompovadalibor áno majú. A naozaj odporúčam prestať. Ten život pred tým a potom sa nedá porovnať.

@kvietok1233 áno kúpim v lekárni dačo ani ma už neťahalo na cigarety

tripetta
5. júl 2025

Mne pomohla silná motivácia - moje záľuby a zdravotný stav. Teraz, aj keby som chcel fajčiť, radšej si kúpim niečo do zbierky, alebo do dielne. Bol boj s tým seknúť, viem aké je to ťažké. Fajčil som veľmi dlho, tuhé cigarety, žiadne lightky, asi 10-30 denne. Nefajčím už cca 5-6 rokov, možno aj viac (už to nejak nerátam). Prestal som zo dňa na deň, žiadne el. cigarety, náplaste, žuvačky atď.
Držím ti palce, to dáš! 🍀🍀🍀

katarinaba
5. júl 2025

Pomoct ti mozu aj v centre drogovych zavislosti, ak mas nejake v blizkosti. Normalne ambulantnou formou. Ked mas zdravotne problemy, si dlhorocny tazky fajciar, mozno by nebolo odveci sa zverit do ruk odbornikom. Aj kvoli liekom, nahradam.
Drzim paste.

diaszoky
15. júl 2025

@pompovadalibor mne pomohol farar