icon

Ako prestať piť alkohol?

2. apr 2025

dakujem za nadhlad a rady...

tairyx
2. apr 2025

Veľmi málo informácií.
Piješ každý týždeň? Alebo každý deň?
Čo ti poradiť, aj sama/sám si isto uvedomuješ, že je to problém, keď sem píšeš. Alkoholizmus je choroba, liečia ho odborníci, napr. Predná Hora má veľmi dobré výsledky v liečbe, ale dá sa aj ambulantne. Čiže smer psychiater a podľa jeho uváženia potom buď ambulantná alebo ústavná liečba. Dôležité je chcieť z tvojej strany. Lebo ak nechceš prestať tak je každá snaha márna.
Držím palce!

evcagabi
2. apr 2025

Tak si daj 😁

martul
2. apr 2025

Na zdravie 🥳🍸🍷🍺

bystrozraky
2. apr 2025

Prestan vidiet nieco pekne v stave opilosti. Ked pijes, tak to nie si ty. A mysli na to stale, ako ti bude po tom 🙂

martinmmartin
2. apr 2025

musis zistit co pre teba alkohol znamena (odmena, relax ) vyplnas si tym nieco co inak nevies ziskat, zisti co to je inak sa nepohnes. Aj ked pit prestanes ale nevyriesis pricinu co ti to presne dava tak hrozi ze zavislost iba vymenis ale sa jej nikdy nezbavis.

0silvia0
2. apr 2025

Ake rady ocakavas, ked si dokopy nic nenapisala?

balerina2025
2. apr 2025

kazdy den pijes? ako casto

leona45
2. apr 2025

Treba ist na odvykačku.

terezkaarthuramax
2. apr 2025

Nechapem preco si ztoho niektoré robite srandu... Ide o vaznu vec.
Autorka drzim ti palce treba riešiť s lekarmi.

terezkaarthuramax
2. apr 2025

@0silvia0 ten nadpis hovorí za všetko. Ja z toho vyvodzujem ze pije aj kazdy den alebo ma napada ze je tehotna..

viestta
2. apr 2025

Jednoducho si nenalej. Ked to nezvladas, tak obrat sa na odbornikov na liecenie zavislosti.

0silvia0
2. apr 2025

@terezkaarthuramax ja nevyvodzujem nič podľa nadpisu, môže to byť úplne inak. Keď niekto chce nejakú radu, nech sa láskavo rozpíše.

ivangeline
2. apr 2025

Tak že prestaneš. A potom robíš opatrenia. Miesta. Ľudia. Vzťahy. Problémy. Psychológ a nové spôsoby zvládania stresových situácii sú nápomocné tiež..

no1990
2. apr 2025

Štandardne ľudia fungujú tak, že vymenia jednu závislosť za druhu. bežne fajčia jednu za druhou a jedia kilá sladkosti. Mohol by pomôcť i šport. Nejaký automaticky zvyk. Vzdy keď mám chuť na chlast, tak sa idem prejst do lesa/dám si cigu/dám si sladkosť/nepijem sa vody, alebo coly… ty musíš zistiť čo funguje u teba. Tým netvrdím, že je to správne

janjuhas
Autor odpoveď zmazal
madielilly
3. apr 2025

Zalezi ake mnozstvo.Ak len popijas cez viekndy a na oslavach,staci sa snazit si to obmedzit.Ak kazdy den,je lepsie vyhladat uz odbornh pomoc.A skus si pozriet koren Kudzu.Da sa kupit v lekarni na objednavku

55marta1996
4. apr 2025

Možno autorka nepíše o sebe ale o niekom inom