Ako upokojiť myseľ a zlepšiť spánok?
Prosím poradte čaj alebo niečo na ukludnenie hlavy...Večer lahnem do postele, väčšinou zaspím, ale potom sa zobudím a začnem rozmýšlať nad "starosťami každodeného života". Mozog mi veľmi "pracuje" a normálne cítim natlakovanú hlavu...
Čaká ma nová práca, do toho malého čaká operácia, rodinné vzťahy, financie, atď....
Proste potrebovala by som mať aspoň z časti kvalitný spánok, lebo takéto noci sa kopia a ja cítim viac a viac neskutočnú únavu..
Prosím hlúpe komentáre si nechajte...
Ďakujem
Medovka
Keď sú tie starosti naozaj veľké a budia ta takmer každú noc, tak ti nepomôžu veľmi vitamíny, bylinky a podobne… skočila by som asi najprv za psychologičkou, porozprávať sa a uvidis, čo ti povie ona, či ta odporučí ďalej alebo nie 🙂 držím palce
Lubovnik
medovka, valeriana, lubovnik. podla mna je dobry aj melatonin, skus ten.
Antistres kapsule valériana max + medovka v DM drogérii, alebo čaj z valeriany - trošku smradľavý. Mne veľmi pomáha ta valeriana, hlavne v práci, dávam 2 kapsule naraz.
@martul
@thereisabear
@nicoletta98
@mane01
@janulka182
@kacka6
Ďakujem vám veľmi pekne 🤗🌺
A ja som za staré dobré benzáky. 😂😂 Krátkodobo samozrejme.
K čajom pridaj Magnézium a vylúč sladké. Pridaj jedlá obsahujúce B vitamíny + zeleninu, chia a ľanové semienka.
@kacka6 presom ta, tie kapsule su iba na spanok, alebo aj vseobecne na upokojenie?
Tablety Gaba... overené...dať si 2 pred spaním
@janulka182 aj na ukludnenie, dávam si ich v práci, keď mám stres a nervové vypätie
@kacka6 dakujem. Isto vyskusam

Presne ako ja, včera dávali reklamu, tuším Lavekan alebo také niečo, vraj na ukludnenie hlavy, keď nemôžeš spať lebo ti rozum stále pracuje.