icon

Ako upokojiť myseľ a zlepšiť spánok?

31. dec 2024

Prosím poradte čaj alebo niečo na ukludnenie hlavy...Večer lahnem do postele, väčšinou zaspím, ale potom sa zobudím a začnem rozmýšlať nad "starosťami každodeného života". Mozog mi veľmi "pracuje" a normálne cítim natlakovanú hlavu...
Čaká ma nová práca, do toho malého čaká operácia, rodinné vzťahy, financie, atď....
Proste potrebovala by som mať aspoň z časti kvalitný spánok, lebo takéto noci sa kopia a ja cítim viac a viac neskutočnú únavu..
Prosím hlúpe komentáre si nechajte...
Ďakujem

martul
31. dec 2024

Presne ako ja, včera dávali reklamu, tuším Lavekan alebo také niečo, vraj na ukludnenie hlavy, keď nemôžeš spať lebo ti rozum stále pracuje.

thereisabear
31. dec 2024

Medovka

nicoletta98
31. dec 2024

Keď sú tie starosti naozaj veľké a budia ta takmer každú noc, tak ti nepomôžu veľmi vitamíny, bylinky a podobne… skočila by som asi najprv za psychologičkou, porozprávať sa a uvidis, čo ti povie ona, či ta odporučí ďalej alebo nie 🙂 držím palce

mane01
31. dec 2024

Lubovnik

janulka182
31. dec 2024

medovka, valeriana, lubovnik. podla mna je dobry aj melatonin, skus ten.

kacka6
31. dec 2024

Antistres kapsule valériana max + medovka v DM drogérii, alebo čaj z valeriany - trošku smradľavý. Mne veľmi pomáha ta valeriana, hlavne v práci, dávam 2 kapsule naraz.

autor
31. dec 2024

@martul
@thereisabear
@nicoletta98
@mane01
@janulka182
@kacka6
Ďakujem vám veľmi pekne 🤗🌺

koniarova
31. dec 2024

A ja som za staré dobré benzáky. 😂😂 Krátkodobo samozrejme.

vakatko
31. dec 2024

K čajom pridaj Magnézium a vylúč sladké. Pridaj jedlá obsahujúce B vitamíny + zeleninu, chia a ľanové semienka.

janulka182
31. dec 2024

@kacka6 presom ta, tie kapsule su iba na spanok, alebo aj vseobecne na upokojenie?

adulka07
1. jan 2025

Tablety Gaba... overené...dať si 2 pred spaním

adulka07
1. jan 2025
kacka6
1. jan 2025

@janulka182 aj na ukludnenie, dávam si ich v práci, keď mám stres a nervové vypätie

janulka182
1. jan 2025

@kacka6 dakujem. Isto vyskusam