Ako vás ovplyvňuje zmena počasia?
Ahojte
Aktuálne je mi už 2.den tak zle - bolest hlavy, ale echt. Som meteosenzitivna dosť ale tieto dni cítim veľký vykyv.
Máte podobne problémy? Nikdy som si nebola pomyslela že toto môže zapríčiniť pocasie.
Ja som 30. 12. prelezala cely den v posteli s migrenou, tabletku som si nemohla dat, chcelo sa mi grcat.
Uz 3 dni nemozem citit kavu. Aj dnes ma hlava pobolieva.
Je niečo vo vzduchu- pred 2 dňami sa mi vonku ťažšie dýchalo- hustý smog..😲 ,
Ano,citim. Uz druhy den mam migrenu. Nechuti mi jest nic ma nebavi.
Zaujimavé. Tlak je už pár dní vysoký. 1026hPa momentálne. Pred dvoma týždňami boli veľké výkyvy tlaku od 1000 po 1037 také rozdiely som za taký krátky čas ani v lete nevidel. A tlak 1037 cely rok taký vysoký nebol. Zaujímavé je že je vysoký tlak ale pekne je len v Tatrách. Počasie je ustálené ako vždy pri vysokom tlaku. Tak by nemali byt problémy so senzitivitou.
Tlak v hlave a palia ma jazvy po operaciach. Ja velmi citim zmenu pocasia, tak cca dva dni dopredu.
A aká je zmena počasia ak smiem vedieť ?
Ja zmenu pocasia ani nevidim, nieto ze by som to citila 😄
ja som citlivá na počasie,ale teraz mi nič nie je....zaujímavé,
netvrdím,že nemám bolesti,tie mám stále nejaké,ale nie je to počasím
Ja som uz 3-4 dni odpalena s migrenami, davam ibace kedze mam male babo, nemozem si oddychnut. Neviem ci z pocasia, ale hlava ma boli stale.
Na mňa to išlo včera, od rána som vedela, že to nebude dobre. Brutálna únava a ako má začínala bolieť hlava, dala som flector a išla si zdriemnuť (čo ja cez deň nezvyknem). Našťastie prešlo to postupne
Niekedy ma bolí jazva po cisárskom pred dažďami ale teraz nič necítim.

Mňa včera dosť bolela operovana noha ...a tiež to bude asi zmenou počasia