Ako zdravo pribrať na váhe?
Zdravím vás .
Chcem vás požiadať o pomoc v priberani na váhe.
Mám naozaj málo kg, mám len 48 kíl na 170cm . Cítim sa zle. Nedarí sa mi pribrať. Každý si myslí že mám anorexiu. Obvodná ma nechce poslať na žiadne vyšetrenie, nepredpíše nič na priberanie . Chodím do práce, mám deti ale tá váha
Neskutočne ma to trápi. Je tu niekto kto by mi vedel pomôcť? Respektíve poradiť ako pomôcť tej váhe ísť hore ? Ps. Zúfalá soom
@anonym_autor nerieš nejaké vitamíny?
@danusskaaa b12, železo. Kúpila som si aj gainer na priberanie a nič
@dora281 ja mám o skoro 30 kíl menej a už to nie je med lízať
Zmena doktorky. Treba vyšetriť vnútro.
No a ako sa stravuješ?
No a ako sa stravuješ?
@zojazoja stravujem sa normálne, jem všetko. Denne aj 3000 kcal a nejde to hore . Vždy to ide dole. Za rok 20 kíl
@anonym_autor jednoznačne "dupať " po vyšetreniach (kľudne zmeniť dr. ak nesúhlasí) a ak ide o chudú postavu geneticky, začať silový tréning- telo spevní, naberie svaly a aj váha pôjde hore
@anonym_autor jednoznačne "dupať " po vyšetreniach (kľudne zmeniť dr. ak nesúhlasí) a ak ide o chudú postavu geneticky, začať silový tréning- telo spevní, naberie svaly a aj váha pôjde hore
@danusskaaa pred rokom som mala 68 kíl. Teraz mam ledva 48 kíl aj s topánkami. Lekárku doslova otravujem a ona predpíše železo a ze viac sa nedá. Pritom viem že by mohla aj keby len gastro
Nejaký problém tam bude, len tak neschudneš 20kg za rok. Zmeň doktorku.
Zmeň doktorku, človek bez príčiny neschudne 20 kíl.
Zmeň doktorku, človek bez príčiny neschudne 20 kíl.
@thereisabear
@januska12323 toho názoru som aj ja . Za rok 20 kíl dole je veľa a cítim to na sebe že proste nevládzem tak ako predtým.
@thereisabear
@januska12323 toho názoru som aj ja . Za rok 20 kíl dole je veľa a cítim to na sebe že proste nevládzem tak ako predtým.
@anonym_autor Urcite riesit lekarov, moze to byt problem so stitnou zlazou, reuma, gastro problemy...nenechala by som sa odbit. Ako pisali vyssie 20 kg za rok je velmi vela.
@anonym_autor Urcite riesit lekarov, moze to byt problem so stitnou zlazou, reuma, gastro problemy...nenechala by som sa odbit. Ako pisali vyssie 20 kg za rok je velmi vela.
@lucia13022023
@danusskaaa
@thereisabear
@januska12323
@oceanahory
Tak zmena lekára priniesla ovocia. Momentálne 46kg . Výsledky vyšetrení ukazujú nádor na chrbtici. Čakám už len posledné výsledky zhubné ci nie....
@lucia13022023
@danusskaaa
@thereisabear
@januska12323
@oceanahory
Tak zmena lekára priniesla ovocia. Momentálne 46kg . Výsledky vyšetrení ukazujú nádor na chrbtici. Čakám už len posledné výsledky zhubné ci nie....
@anonym_autor Drzim velmi palce 🤞, prajem vela zdravia!
@lucia13022023
@danusskaaa
@thereisabear
@januska12323
@oceanahory
@anonym_autor držím ti palce autorka. Donre si urobila, že si zmenila doktora. Veľa veľa síl prajem
@lucia13022023
@danusskaaa
@thereisabear
@januska12323
@oceanahory
@anonym_autor držím palce!

@anonym_autor nerieš nejaké vitamíny?