icon

Ako zlepšiť kvalitu spánku?

stelly652
26. nov 2025

Ahojte chcel bi som vedieť vaše názory tipy aký mate svoj rituál pred spánkom a čo vám pomáha na kvalitný spánok,alebo počítate ovečky a odrátavate hodiny kedy príde ráno
čo mate odskúšané??...aby ste dobre zaspali a nebudili sa po čas noci??....bylinkové čaje?.....mlieko??......ľahká večera??...či tabletky.....

done
26. nov 2025

cez deň sa fyzicky unaviť

antonka
26. nov 2025

Mne veľmi pomáha vyvetrana miestnosť, používam aj krém na chodidlá a eucasol sprej

stelly652
autor
26. nov 2025
@done

cez deň sa fyzicky unaviť

@done aj to som skúšal a nič nezabralo zvažujem tento krát mlieko

stelly652
autor
26. nov 2025
@antonka

Mne veľmi pomáha vyvetrana miestnosť, používam aj krém na chodidlá a eucasol sprej

@antonka neverím že bi sprej pomáhal....krem podľa mňa nema nič spoločne so spankom či hej?

antonka
26. nov 2025
@stelly652

@antonka neverím že bi sprej pomáhal....krem podľa mňa nema nič spoločne so spankom či hej?

@stelly652 otázka je na rituál pred spánkom, toto je môj rituál pred spánkom 🤷 istým spôsobom má to upokojuje a spí sa mi lepšie

stelly652
autor
26. nov 2025
@antonka

@stelly652 otázka je na rituál pred spánkom, toto je môj rituál pred spánkom 🤷 istým spôsobom má to upokojuje a spí sa mi lepšie

@antonka eucasol sprej sa dá dostať v lekárni??

antonka
26. nov 2025
@stelly652

@antonka eucasol sprej sa dá dostať v lekárni??

@stelly652 eucasol sa v lekárňach nepredáva, je dostupný cez poradcov Justu

doriiis
26. nov 2025

Skús Ashwagandu. Je to výživový doplnok. Po nočnej sa po ňom vyspím oveľa lepšie ako bez neho

stelly652
autor
26. nov 2025
@doriiis

Skús Ashwagandu. Je to výživový doplnok. Po nočnej sa po ňom vyspím oveľa lepšie ako bez neho

@doriiis pozriem si ho čo to je

doriiis
26. nov 2025
@stelly652

@doriiis pozriem si ho čo to je

@stelly652 ... Je to z nejakého koreňa nejakej rastliny. Dostali sme ho v robote v rámci vitamínového balíčka. Kolegyňa, že si ho dá vždy po nočnej, aby lepšie spala a nebudila sa. Tak hovorím ok, vyskúšam, lebo ja spim úplne na 💩 už 20 rokov. 🤣
A fakt to funguje. Ten spánok je taký hlbší, lepší. Ale nespím dlhšie, iba lepsie

didush27
26. nov 2025

@stelly652 mne pomáha dať si štuple a na oči škrabošku. Teda mozog má úplnú tmu a ticho.. tie štuple mi pomohli najmä preto, že som mala veľmi plytký spánok a budila som sa často na rôzne zvuky

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
stelly652
autor
26. nov 2025
@didush27

@stelly652 mne pomáha dať si štuple a na oči škrabošku. Teda mozog má úplnú tmu a ticho.. tie štuple mi pomohli najmä preto, že som mala veľmi plytký spánok a budila som sa často na rôzne zvuky

@didush27 no ja dávnejšie som užíval i ja štuple preto že sme boli viacerí doma a nemal som kľud počas spánku len hluk tu škrabošku ja nepotrebujem zatiaľ

stelly652
autor
26. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova ja strašne dávno užíval výživové doplnky pomáhali mi veľmi ale teraz v tych doplnkoch sú rôzne bylinky,ktoré človek nepozná príklad levanduľa čo som ani netušil,že ta bylina pomáha na spánok....jedine babské rady prevarené mlieko vypiť

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
stelly652
autor
26. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova ja keď som si raz začas skúsil spraviť horúci kúpeľ s magnéziovou morskou soľou tak som zaspal jak batoľa nič som nebral žiadne tabletky ani mlieko nič ine aj bi som si spravil ten kúpeľ so sviečkami ale ta morská soľ je po záruke

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
stelly652
autor
26. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova tak skúsim to i ja

dusana87
27. nov 2025

Ja som vyskúšala za posledných 10 rokov nespánku (zaspať zaspím), teda neustáleho sa prebúdzania niekedy aj každých 20 minút (max som vedela spať 1,5hodiny v kuse) kvantum výživových doplnkov. Áno trošku pomôžu, aj tá Ashwagandha, sypem si to do vychladnutého medovkového čaju spolu s glycínom - hodinku pred spánkom a 3mg melatonínu pol hodinku. Ale úplná bomba, som objavila záťažovú perinu. Mala by byť ťažká cca 10-12 percent váhy človeka. z posledných 17tich nocí som spala ako človek 16!!!!! Som zo 4x hore v priemere, ale už to nieje 10 až 15x.. Ráno som ako rybička.. Toto odporúčam ako poslednú možnosť, ak nechcete jesť tabletky na predpis...