icon

Ako znášať letné horúčavy bez potenia?

lucia851
9. júl 2024

Tiež sa tak hrozne potíte?

doriiis
9. júl 2024

@thereisabear ...tak potim sa ale minimálne.Som zvyknutá,nakoľko v práci som v pracovnom obleceni celý rok a potim sa v tom celý rok.

kleopatra114
9. júl 2024

Ťažko, keďže ja som typ, čo som dopotena aj v zime. Teraz v lete sa mi stačí len zobudiť a už som celá spotena, ťažko sa mi dycha

sandrasstini
9. júl 2024

Ja nemam rada taketo tepla. Za mna ideal tak okolo 20 stupnov polooblacno.
Cez tieto tepla sa neda ist ani prejst ani do mesta lebo tristostupnov, clovek hned spoteny. Takze klimujeme doma, v aute, ale beriem ze je leto a teplo patri k tomu najma ked kazdym rokom je teplejsie

banalu
9. júl 2024

Nemam rada take teplo, trpim a cakam kedy prejde 😂
jedine na dovolenke ci pri vode. Tam sme non stop zalezene vo vode.
Nastastie detske ihrisko mame pod stromami a je tam super prijemne aj ked je 35 stupnov.
Doma mame ten najzakladnejsi bazen a vo vnutri klimu. A kludne zapojim aj rozprasovac na travnik a pobehujeme po zahrade pomedzi vodu 😂 Cize zvladame v pohode, ale nie je to moje oblubene rocne obdobie.

panonia
9. júl 2024

Tiež nemusím horúčavy ale mam deti a cely deň sme v bazéne, keď sa trošku ochladí ideme na výlet najlepšie do lesa na bicykle. Na byte by mi to vadilo ale v dome s bazénom sa horúčavy znášajú lepšie.

bloger
9. júl 2024

Tak väčšina ľudí ich ťažko znáša. Nie je to moc príjemné. Hlavne ten pitný režim treba dodržiavať.

telusikk
9. júl 2024

pokiaľ pijem dostatočné množstvo vody, tak som v pohode. ale akonáhle za ten deň vypijem menej, tak to na sebe rozhodne pociťujem. čiže toto ozaj netreba zanedbávať. 🙂 inak ok, teplo milujem, kúpanie tiež.

egonsk
9. júl 2024

@lucia851 po 2 hodinach ranneho polievania zahrady uplne vyborne 😁

lukbe
9. júl 2024

@maca1984 inak, ja mam alergiu na chlad. Tiež som mávala studené nohy, až som sa vysypala ako pri žihlavke. Poradili mi otužovanie. Stačilo mi striedať studenu, horúcu vodu po kolená, cele telo som na začiatku nedala. Ale pomohlo, studené nohy už mávam málokedy. Skús.

janula2511
9. júl 2024

@sisa_s ja sa čudujem že niekto ešte reaguje na tému Lucia851

deti95060810
9. júl 2024

teploty ktoré sú momentálne sú už pre mňa cez... ak sa dá radšej som dnu.
a to ja nosím čierne oblečenie - nosím smútok. 😢

andrii
9. júl 2024

Neznášam leto. V noci sa nedá spať, v práci už ráno o pol 6 je na hale 30 stupňov. O klíme môžeme len snívať. Leto majú radi asi ti, co sú celé leto niekde pri mori,pri bazéne,alebo na horách
Určite nie v práci,kde musíš fyzicky robiť a kde nie je klíma. Ľutujem môjho manžela,ktorý pracuje na lešení-celý deň na tom slnku. To by som dopriala všetkým,čo majú radi leto pri bazéne a bez práce.
A ešte obdivujem každého a skalnam klobúk,kto dokáže v takom teple chodiť v dlhych hrubych nohaviciach,napr. v rifliach.

maca1984
9. júl 2024

@lukbe Ďakujem, vyskúšam

maca1984
9. júl 2024

@andrii Prosím ťa, a keď nebudeme mať radi leto a teplo, tak tie hice prestanú ?
Nechápem fakt prečo stále vy čo nemáte radi teplo máte potrebu takto útočiť na tých, čo teplo radi majú . A ešte sa tváriť ako nadľudia. Lebo len vy pracujete ?

sara07
9. júl 2024

naučila som sa pit viac čaju hlavne mätový alebo ovocny , ráno čierny, poobede alebo k večeru si dávam do ovocneho čaju lad niekedy, lahšie jedlá
zvládam to v pohode, nie nadarmo sa dole v maroku napr piju tie ich teple čaje
vetrame len v noci, ked je moc teplo dam si letnu kratku sprchu aj 3x denne a je mi fajn

doriiis
9. júl 2024

@andrii .....pracujem v 36 stupnovom teple celoročne.Plus musím byť oblečená v dlhom od hlavy po päty.Celorocne.
Napriek tomu milujem teplo.

andrii
9. júl 2024

@maca1984 nie,tepla neprestanú. Teba vytáčajú ľudia,ktorí nemajú radi horúčavy-co nie je ani zdraviu prospešné a iných zas vytáčaju ľudia,ktorí sedia pri bazéne, s klímou v praci a pochvaľujú si,aké je to leto super. Bohužiaľ,sú aj profesie,kde sa nedá sedieť pri bazéne,alebo v klíme a ver,že su tieto profesie pre spoločnosť veľmi potrebné.

andrii
9. júl 2024

@doriiis tak gratulujem,to si asi jedna z mála

rebeka25
9. júl 2024

Radsej štyri takéto letá a horúčavy, ako jedna zima. Milujem toto počasie a zima nech ani nechodí.

caray
9. júl 2024

@doriiis uf, to je teda extrém, to by som asi nepredýchala 😀 akože chápem, že človek si dokáže zvyknúť na všetko, keď musí, ale zase odtiaľ potiaľ. 😀

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
doriiis
9. júl 2024

@rebeka25 ....presne.Cely rok by takto mohlo byt

rebeka25
9. júl 2024

@andrii normalne pracujem kazdy den mam len tyzden dovolenku v Júli a tyzden v Auguste, neležím pri bazéne cele dni max po práci okolo 16tej sa tam dostanem a aj tak leto milujem.

maca1984
9. júl 2024

@andrii Mňa to nevytáča, len nechápem tieto útoky a "priania". Ja sa bojím búrok, fakt bojím. Iní ich milujú a nikomu "neprajem"...
Ja aj chápem, že toto teplo je pre niekoho extrém, že je to záťaž na organizmus, že to nie je dobré pre prírodu, atď, že sú profesie ktoré musia tieto extrémy zvládat. Ale ja /my to predsa radi mať môžme a nijak to to počasie neovplyvní.

doriiis
9. júl 2024

@caray ....čo teplo v práci? Zvykneš si po rokoch.Po zmene buchnem sprchu a fresh and clean idem domov.😃

andrii
9. júl 2024

@rebeka25 ved to je úplne v poriadku,že ho máš rada a máš aj môj obdiv. Ja ho rada nemám, mám radšej zimu, dážď, aj fujavicu, mrazik...ale ja nikoho nenútim,ani nepresviedčam,aby to mal rád aj ten druhy. Každý je iný. Nech nikto mna nenúti mat rad leto.Tak môžem snáď slobodne vyjadriť svoj názor, tak,aby ho druhý rešpektoval - nemyslím konkrétne teba teraz 😉

andrii
9. júl 2024

@maca1984 ja ti to neberiem,že máš rada leto. Ja mam rada chladnejšie. Tak sa môžeme navzájom rešpektovať,nie? Ak ta tieto sťažnosti na teplo nebavia, alebo vytáčajú,tak roluj ďalej,vypni si upozornenia a pod. Nemusíš to čítať a nebude ta to vzrušovat.

andrii
9. júl 2024

@maca1984 inak - aj ja sa bojím búrok, a dost...ale to je práve dôsledok toho tepla

kacena2022
9. júl 2024

Ja mám rada jar,jeseň a zimu.Cez leto je takéto teplo záťaž pre organizmus a hlavne pre tých čo pracujú vonku na slnku.Len ráno o 8smej už je 30 stupňov,aj keď človek veľa pije pri fyzickej záťaži to vypoti.Poobede nemôžme ísť von s deťmi lebo je horko,vecer sa nedá zaspať.

trema
9. júl 2024

Teraz len prezivam zalezana doma ako upir, zatiahnute zavesy od 9 do 18.. ked na mna nahodou zasvieti slnko, kricim nieeeeee 😀 v praci teplo, doma teplo, vonku teplo, v noci teplo.. neviem sa dockat jesene.. dnes 35°C 🥵