Ako znášať letné horúčavy bez potenia?
Tiež sa tak hrozne potíte?
Ja dobre, moj starsi tiez dobre, horsie je na tom babatko. No a stari ludia, taketo horucavy su ozaj narocne pre nas nenavyknuty organizmus
Nemam klimu, kedze v praci PC este tiez vydava teplo, je mi kus aj na odpadnutie... za teplo sa mi spat neda, budik, aby som zvladla v normalnej teplote cvicit, mam na 5... cize tak 3h spanku... potom bolest hlavy..m ja konkretne na toto veru nie stavana 🙂
No pomáha dať fľašku s vodou do mrazničky, a potom ju nosiť vonku so sebou, a pravidelne každých 15 minút si tou studenou vodou ovľažovať tvár, hrudník, ruky,nohy... dokonca teraz už existujú aj také mini chladiace boxy, že ich možeš brať so sebou a vychladiť si tam vodu.
Ja toto počasie milujem, za mňa by celý rok mohlo byť 30+ 🥰
do 30...aj ked v robote klima, doma klima, auto klima...aj tak to nemam rada, najma ked su este aj tropicke noci. na lete mam rada len to, že skoro vychádza slnko a neskoro zapada, cize vela denneho svetla
Ráno som sa bol osviežiť na Váh, ale teraz je za oknom taká vyhňa že by ma vonku nevytiahla ani polonahá Pamela. Podvečer sa pôjdem okúpať asi znova.
Kedze nepracujem tak v pohode.m..namocim sa xkrat denne.lezim na lehatku v tieni .do neskorej noci na dvore...akurat v noci sa horsie spi.to neznasam
Väčšinou tú horúčavu majú radi ľudia čo sú doma, alebo v práci pri klíme 😂 ja sa až tak nepotim, ale z duše nenávidím teplooooo...už nech je jeseň...milujem jar a jeseň
@henka123123 u nás sa ani na dvore nedá sedieť máme veľa komárov
@luccija u nas tiez. Ja len vyjdem von na minutu a aj nastriekana mam hned 5 stipancov. Zato susedia sedia von do noci. To ja by som nemala kusok nebodnuteho miesta na tele…
@simsalabim my sme tiez do noci von, lebo vnútri by sme umreli z tepla 😄 ale dostipana som ešte nikdy nebola tak ako tento rok
Vyzerám ako keby som mala kiahne😄
@lakebabe no ja mam z komarov hrozu, lebo velmi zle na ich stipance reagujem. Jedny 3tyzdnove atb uz mam tento rok za sebou a po dalsich netuzim 👎
@simsalabim ja už si neviem tento rok vybrať menšie zlo, vnútri ideme umret, kým neurobíme klímu a vonku sa vydržať ako tak dá, ale takto agresívne si nepamätám, ze by som kedy bola dostipana ani na dovolenke. Ešte aj v bazéne stipu všade su
@lakebabe u nas sa vnutri da, vonku je viac teplo ako dnu. Zatial. Ale uz to vidim na pustanie klimy.
@simsalabim my už máme vnutri cez deň 29 už len vydržať kým klímu urobia
trpim. Taketo leto je o nicom, clovek len caka, kedy sa ochladi, vacsia fyzicka aktivita nehrozi. Idealne leto je pre mna cez den max 28 a v noci 18. Ale to uz nehrozi, dobre uz bolo😀
Ja som tiež bola dneska celý deň v bazéne na dvore.Pokial nerobím, tak sa kúpem. A čo sa týka tých komárov nemám ani jeden štípanec😀 a to volakedy som bývala doštípana riadne.Alebo im už nechutím😀 vôbec som si nevšimla že by bolo vela komárov nejako tento rok.Ani od nás z rodiny nemá nikto nejako extra štípance.
...ja to uz nezvladam...🙈

@trema ani ja sa neviem dočkať jesene