Ako zvládať citlivosť na slnko?
Pozdravujem,
Prosim vás dievčatá alebo chlapci
Je tu niekto komu vadí slnko ? Myslím v štýle, že vyjdem von a musím tak extrémne žmúriť oči proste strašne je to slnko silne a extrémne mi to prekáža. Samozrejme slnečné okuliare nosím, skôr ide o to že ak si ich nedám mám pocit že je to až moc silne na mňa. Neviem či som to takto vnímala aj po iné roky skôr asi nie. Potom keď vojdem dnu idem ako keby naslepo taká som osvietena zo slnka veď to poznáte. Ak niekto máte niečo podobne riešite to nejako ? Alebo len tie okuliare ? Za každú radu ďakujem.
Ešte podotknem že najhoršie je to keď šoférujem, vtedy slnečné okuliare nemám pretože používam na šoférovanie dioptrie.
Na soferovanie si daj spravit doptricke slnecne okuliare. A ano, slnko je velmi silne.
@simsalabim áno áno nad tým uvažujem to je už v štádiu riešenia. To slnko je asi silnejšie ako iné roky . Bez okuliarov to ani nedávam.
Ja by som bez slnečných okuliarov neprežila na priamom slnku...ja som si to začala všímať pár rokov dozadu, určite už má slnečné žiarenie inú intenzitu ako kedysi, alebo som len väčšia padavka😀 každopádne bez okuliarov ani na krok, po lete sa to ukľudní
Mozes byt svetlocitliva, to realne existuje. Daj si vysetrit oci, moze to byt zapal napriklad.
Ja nosím,klobúky,šiltovky alebo okuliare
Ja som svetloplachá, čiže od aprila-novembra + aj na horách v zime musím mať bryle kategória 4, na hlave šiltovka/klobúk...kúp si kvalitné okuliare kategórie 4
Normalne slnecne okuliare nenosim. Nosim na bicykli a hlavne v nich soferujem. Neviem si predstavit soferovat cez slnecny den (a rano a vecer) bez slnecnych okuliarov.
Ďakujem všetkým za odpovede, budem to určite riešiť tými okuliarmi , plus klobúk určite vyskúšam

Na soferovanie si daj spravit doptricke slnecne okuliare. A ano, slnko je velmi silne.