Ako zvládať horúčavy bez zdravotných problémov?
Ja asi veľmi zle. Celé dni ma tlačí na hrudi, mám pocit že sa neviem poriadne nadýchnuť, niekedy cítim až nedostatok kyslíka akokeby. Zle sa mi spí, neviem zaspať a tým pádom vstávam veľmi unavená a dolamana, zničená. Máte to podobne? Lebo ak nie tak mám asi nejaký zdravotný problém
@elenka.k no mne vetranie vecer na 2 stranach domu vobec nepomaha :D to len na severnej otvorim okna a dost :D rano uz mame vychladnuty aj vonkajsok...
Inak si pamatam, ze dedko aj chlapi v rodine si davali mokre tricko na seba :DD a tak chodili von
@simca06022011 to mokré tričko vyskúšam 😄 muž išiel teraz k zubárovi dal si o tri čísla väčšie tričko , čo vyzera ako nocna kosela , to doma našiel najtensie😄 za chvíľu ľudia budú chodiť po ulici vyzlečeni😄
Veľmi zle. Neznášam leto odmalička. Tak do 26'C. Nemáme klímu a v noci 27 stupňov. Ani nevarím, jeme šaláty, max.rychle niečo ako lečo, polievky. Tlak som mala včera 90/70, pulz 92. Točí sa mi v týchto horúčavách hlava a zatmieva pred očami. Keď sedim na gauči dávam si nohy do lavora s vlažnou vodou a tak pozerám tv.
Skvelé sa mám.Akurat som lekvár dovarila,teraz bazén a neskor záhradka.❤️Milujem leto
Ja nemám rada leto a tieto horúčavy.Potim sa,unavená som z tepla a to ešte pracujem vonku na slnku.Vnutri máme 30 stupňov,v noci neviem zaspať a ráno vstať do práce.Ledva čakám kedy sa ochladí.
@crazy_cat_lady Minulý rok sme mali preplatok. ...
Tak tento rok uvidíme...ale my sme veľmi spokojný...
Ak by sa dalo ležať pri vode, v tieni, ok, inak sú tie horúčavy masaker, počítam hodiny do budúceho týždňa. Ale iné som chcela.. aktuálne v byte 29,5°, leto ešte nekončí. Minulý rok bolo najviac tuším 31°, keď sa "ochladilo" na 26, tak som frflala a hladala ponožky, čo mi bola zima 😁

@simca06022011 manžel zase si dáva mokrú osušku po tele , my vetráme celú noc