icon

Ako zvládať stres bez návratu k antidepresívom?

20. mar 2025

Ahojte liečila som sa rok s liekmi je to už oveľa lepšie chodím von zvládam všetko je to už 90% dobre ako kedysi🙏
Mám rodinne problémy aj Finance atd. Cítim sa veľmi smutná,prázdna stále sa viem rýchlo vytočiť hlavne manžel ma vie riadne vytočiť….ako prosim vas pokračovať aby som sa nemusela zase vracať spat k AD vopred ďakujem
Ospravedlňujem sa za anonym ale takto je to lepšie

klotildabazarik
20. mar 2025

Ak je problémom len manzel tak sa rozved, nic viac neuvadzas co ocakavas ze ti poradime?

domkakvet
20. mar 2025

Nepises ci si zamestnana, ak nie najdi si pracu, byt na niekoho odkazana, aj to sposobuje psychicke problemy.

lauruska_sumienka
20. mar 2025

navstiv psychiatra, po liekoch by ti malo byt lepsie ale ty mas stale priznaky depresii a si emocne nestala, rychlo vybusna

januska12323
20. mar 2025

Povedala by som zbaviť sa stresorov, v tvojom prípade manžela a zlepšiť finančnú situáciu, ale neviem či a ako je to pre teba teraz možné. Nebráň sa liekom ak ich potrebuješ.

autor
23. mar 2025

@januska12323 brala som lieky rok chvála bohu chodím všade cestujem autom snažím sa žiť bez liekov manžela vymeniť nechcem len to že zničím mi nepomáha a nevie ma pochopiť….chcem vyskúšať žiť bez ale ak by náhodnou nešlo tak nasadim ich spat