Barefoot obuv
Chcem aa poradit ,hlavne s tymi,ktori tuto obuv obhvaju detom,ktore zo znaciek su naozaj fajn...a naopak do ktorych sa neoplati investovat.lebo cena nezodpoveda kvalite.dakujem velmi pekne za rady
@derdia ja už som pri svojich 3 detoch vyskušala množstvo značiek barefoot aj alternativ, myslím že takmer všetky su kvalitne, či to zodpoveda cene tažko povedať, ale dopyt je veľký, takže ceny sa ťažko daju znižiť. Tu nejde ani tak o značku ktorá je lepšia a ktorá horšia. Môžem ti napr. povedať že filli su napr. top" a čo maš z toho ked to jednoducho nebude tvojmu dieťatu sedieť - resp. na iny typ nožičky. Treba prvy vedieť aku ma tvoje dieťa nožičku, či buclatu, s vysokym nartom, nizkym nartom, či ma dominantny palce, alebo uzky kotnik, a tak dalej. A ked to budeš vedieť, tak potom zistiš že nieje až taky veľký vyber na určity typ nožičky. A popravde budeš rada ak niečo slušne zoženieš. tod môj nazor. my nosíme tikki, beda, nanga, filli, livie a luca, froddo, baby bare, dlho sme použivali aj kidofity - ale už končia, a už si ani neviem spomenuť čo všetko sme vyskušali

Skús sa pridať aj do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/4501/ 🙂 sú tam linky na zaujímavé články, aj predaj, skúsenosti... ja tiež len čerpám info zatiaľ...