Bielenie zubov, skúsenosti?

natalka173
12. nov 2018

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či máte nejaké skúsenosti s bielením zubov a čo vám pomohlo. Ďakujem

bozzie
12. nov 2018

Pomoze len bielenie zubov u specialistu!!

jajami
12. nov 2018

@natalka173 biela perla

lucinka1988
12. nov 2018

@natalka173 mne pomohli bieliace pásiky crest, potom som ešte išla k zubárovi lebo som chcela úplne ziarivo biele zuby (crest mi ich vybielilo do biela ale nie uuuuplne ziarivo), pričom lekár mi povedal, že ani on s tým už nič neurobí, že zuby mám veľmi pekne biele a ak by som chcela takú tu uuplne žiarivu bielu, tak jedine fazety..takze za mna crest sú top!!!

viera27
13. nov 2018

@lucinka1988 súhlas. Aj u mňa crest. Bola som aj na profi bielenie a nikdy viac. Pásiky boli jednoznačne lepsie

ivanatim
9. jan 2019

@lucinka1988 Suhlasim, Crest funguje. Taketo postupne bielenie je vacsinou dokonca lepsie ako jednorazove bielenie u zubara. Zuby vydrzia belsie dlhsie a su vybielene zretelnejsie. Treba len dat pozor, lebo videla som a pocula som uz vela o fejkoch pasikov, treba nakupovat v serioznych eshopoch. Crest ma svoju kvalitu a ta vzdy nieco stoji.

essenceee
30. jan 2019

zubnu pastu Opalescence niekto skušal? Je dobra? Vyplati sa do nej investovat a hlavne, kde ju kupit za dobru cenu?

ivanatim
1. feb 2019

@essenceee Je to zubna pasta. Na cistenie zubov je dobra ak obsahuje fluoridy. Ale ak ju chcete na bielenie zubov, tak si treba este raz uvedomit, ze je to zubna pasta a tými sa zuby nikdy nebielia. Aj ked sa Vam marketingove slogany a reklamy snazia povedat, ze ano, ale realita je ina. Zuby sa bielia inak ako cistenim zubov, cize cistenim alebo dokonca niekedy brusenim povrchu skloviny.

christofina1308
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanatim
10. apr 2019

@christofina1308 ziadne pero zuby nebieli... pera su asi ta najhorsia vec na bielenie zubov, najviac vyhodeny peniaz. Na tie pera ste si nedavno zapli reklamu v adwords, chapem ze si robite velku kampan, ale je to trapne... tento prispevok som videla uz aj na zdravie.sk a inych forach, vzdy pod inych nickom...