Biely verzus hnedý cukor
Fama alebo realita, ze hnedy cukor je iba prezleceny za biely? 🫣🤔
@anonym_autor ano, je to jedno
Je to absolútne jedno.
hnedy je len nevycisteny biely
Keď môžeš tak radšej med. Cukor ako taký či už biely alebo hnedý doma vôbec nemám. Do čaju med a kávy pijem s mliekom tam cukor netreba vôbec. Sladeniu cukrom sa dá úplne vyhnúť
@anonym_autor
V Eyrope mate pravdu je to zafarbeny fejk, okopirovany z trstinovych, palmovych prirodne hnedych cukrov, napr.demerara, jagerry atd , chut je menej sladka karamelova.
hnedy je len nevycisteny biely
@viestta ano, ked je hnedy cukor repny, ked je trstinovy, tak nie, ja mam rada cukor muscovado
@viestta ano, ked je hnedy cukor repny, ked je trstinovy, tak nie, ja mam rada cukor muscovado
@anonym_312d71 je uplne jedno ci to je repny alebo trstinvy cukor. Ked je hnedy, tak nie je rafinovany, teda nie je zbaveny zvyskov melasy, ktore hnedemu davaju farbu a chut. Podla toho kolko melasy v nom ostalo, podla toho ma farbu. Muscvado ma melasy najviac.
@anonym_autor je to to isté. Hnedý má trochu inú chuť, inak určite nie je zdravší.
@anonym_autor za mňa hnedý. Viac mi chutí.
@anonym_312d71 cukor, či repný, či trstinový je 99,8% sacharóza a je absolútne jedno z akého zdroja, je to úplne to isté
Ja kupujem panela trstinovy, a niekedy kokosovy, ale pol kg mi vydrzi rok, pouzivam len do vianocneho pecenia
Keď môžeš tak radšej med. Cukor ako taký či už biely alebo hnedý doma vôbec nemám. Do čaju med a kávy pijem s mliekom tam cukor netreba vôbec. Sladeniu cukrom sa dá úplne vyhnúť
@sszuzu8 med nemozem
@anonym_autor za mňa hnedý. Viac mi chutí.
@martinadomianova aj mne celkovo
@anonym_312d71 cukor, či repný, či trstinový je 99,8% sacharóza a je absolútne jedno z akého zdroja, je to úplne to isté
@anonym_08b658 sranda, ze na tie obaly si podla tohto pisu co chcu 🤔
@anonym_autor co píšu na obaly?
@anonym_autor čo píšu na obaly?

To je úúúúúplne jedno