icon

Biely verzus hnedý cukor

Včera o 19:30

Fama alebo realita, ze hnedy cukor je iba prezleceny za biely? 🫣🤔

sisska96
Včera o 19:34

To je úúúúúplne jedno

xckaretxxx
Včera o 19:39

@anonym_autor ano, je to jedno

anonym_0d802f
Včera o 19:50

Je to absolútne jedno.

viestta
Včera o 20:04

hnedy je len nevycisteny biely

sszuzu8
Včera o 20:34

Keď môžeš tak radšej med. Cukor ako taký či už biely alebo hnedý doma vôbec nemám. Do čaju med a kávy pijem s mliekom tam cukor netreba vôbec. Sladeniu cukrom sa dá úplne vyhnúť

anonym_602cba
Včera o 23:07

@anonym_autor
V Eyrope mate pravdu je to zafarbeny fejk, okopirovany z trstinovych, palmovych prirodne hnedych cukrov, napr.demerara, jagerry atd , chut je menej sladka karamelova.

anonym_312d71
Dnes o 08:40
@viestta

hnedy je len nevycisteny biely

@viestta ano, ked je hnedy cukor repny, ked je trstinovy, tak nie, ja mam rada cukor muscovado

viestta
Dnes o 08:45
@anonym_312d71

@viestta ano, ked je hnedy cukor repny, ked je trstinovy, tak nie, ja mam rada cukor muscovado

@anonym_312d71 je uplne jedno ci to je repny alebo trstinvy cukor. Ked je hnedy, tak nie je rafinovany, teda nie je zbaveny zvyskov melasy, ktore hnedemu davaju farbu a chut. Podla toho kolko melasy v nom ostalo, podla toho ma farbu. Muscvado ma melasy najviac.

michaela329
Dnes o 08:45

@anonym_autor je to to isté. Hnedý má trochu inú chuť, inak určite nie je zdravší.

martinadomianova
Dnes o 08:58

@anonym_autor za mňa hnedý. Viac mi chutí.

anonym_08b658
Dnes o 09:02
@anonym_312d71

@anonym_312d71 cukor, či repný, či trstinový je 99,8% sacharóza a je absolútne jedno z akého zdroja, je to úplne to isté

agajka22
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
Dnes o 09:32

Ja kupujem panela trstinovy, a niekedy kokosovy, ale pol kg mi vydrzi rok, pouzivam len do vianocneho pecenia

autor
Dnes o 13:07
@sszuzu8

Keď môžeš tak radšej med. Cukor ako taký či už biely alebo hnedý doma vôbec nemám. Do čaju med a kávy pijem s mliekom tam cukor netreba vôbec. Sladeniu cukrom sa dá úplne vyhnúť

@sszuzu8 med nemozem

autor
@martinadomianova

@anonym_autor za mňa hnedý. Viac mi chutí.

@martinadomianova aj mne celkovo

autor
@anonym_08b658

@anonym_312d71 cukor, či repný, či trstinový je 99,8% sacharóza a je absolútne jedno z akého zdroja, je to úplne to isté

@anonym_08b658 sranda, ze na tie obaly si podla tohto pisu co chcu 🤔

domak2
Dnes o 13:22
@anonym_autor

@anonym_autor co píšu na obaly?

anonym_08b658
Dnes o 13:49
@anonym_autor

@anonym_autor čo píšu na obaly?