icon

Boľavé uši z náušníc

terezkaarthuramax
18. mar 2025

Asi po dvoch mesiacoch som si dala opat nausnice. Ale na dotyk uši bolia. Mohla sa ta dierka za dva mesiace co som nausnice nemala nejak zmenšiť? A prestanú po case tie uši bolieť? Dakujem za odpovede.

stanulienkat
18. mar 2025

Zrejme si alergicka, alebo neznasas kov z ktoreho su vyrobene. Skus chirurgicku ocel.

michaela329
18. mar 2025

@terezkaarthuramax dierkou to asi nebude, ja som aj pol roka nemala a nič sa nestalo. No môže ísť jednoducho o nezvyk a ked si zasa zvykneš, prestane to. U mňa byval problém s materiálom - niektoré zlaté náušnice mi robia zle, iné nie. Jednoducho niektoré neznesiem, aj sa mi robí ekzém a iné sú v pohode 🤷

maruski99
18. mar 2025

môže byť aj to, že dierka začala pomaly zarastať. aké si si dala náušnice? ak bižu, tak by som sa nečudovala. a aj to máš zapálené, opuchnuté, či len bolí?

terezkaarthuramax
autor
18. mar 2025

@stanulienkat nosila som.ich normalne aj predtym a uši neboleli..

mima73
18. mar 2025

@terezkaarthuramax mňa takto boleli uši zo všetkých náušnic,mala som uši červené a teplé,až horúce na dotyk.Zistili mi pred pár rokmi alergiu na nikel,odvtedy náušnice nenosím,aj keď by som rada,ale tak zvykla som si. 🙂

terezkaarthuramax
autor
18. mar 2025
maruski99
18. mar 2025

@terezkaarthuramax nevyzera to zle, mozno si treba len zvyknut zase, ze ich mas. pripadne skus nejake ine, ci to nebude lepsie.

terezkaarthuramax
autor
18. mar 2025

@mima73 oni ma zacali boliet po tej asi dvojmesacnej pauze..ked som si ich opat dala... predtym ma vobec neboleli.

estellas
18. mar 2025

@terezkaarthuramax Buď ti nevyhovuje materiál, možno by ti viac vyhovovalo iné zapínanie, mne najviac vyhovujú také napichovačky.

mima73
18. mar 2025

@terezkaarthuramax mňa asi tak do 25tich rokov uši neboleli,no potom nejako začali a nakoniec sa zistilo,že mám alergiu na nikel 😏 náušnice som už pár rokov nemala,ale dierky stále mám 😁

hankab
18. mar 2025

@mima73 to iste aj u mna 😁 zo dna na den som si dala nausnice a nevedela som ich zniest, usi mi horeli. Mam prepichnutu aj dierku naviac nad tou beznou a napriek tomu, ze som v nej asi 10r nemala nausnicu ju tam kedykolvek stale dam. Takze zarast dierky urcite nemohli.

mima73
18. mar 2025

@hankab ja ich mám aj tak dosť nešťastne prepichnuté,sú veľmi vysoko,čiže aj by som bola rada,keby zarastli 😁

nin12345
18. mar 2025

@terezkaarthuramax ja nosim nausnice velmi sporadicky a vzdy ma to boli... ked som nosila stale tak nebolelo. Podla si musi zas zvyknut ta dierka

sisska96
18. mar 2025

je to iba nezvyk. Keď dlhšie nenosím tiež bolí, potom keď nosím častejšie, už nie