Brali ste steroidy vy alebo vaše deti?
Čaute,
Volám sa Dominik Vetrák a som novinár pre Refresher.
Aktuálne pracujem na článku o užívaní steroidov najmä v podaní mládeže. Čoraz viac mladých chalanov a báb sa rozhoduje brať tieto látky a ničiť si telá, pretože im viac záleží na krátkodobých svaloch ako dlhodobom zdraví.
Chcem sa ich/vás spýtať na motiváciu, prečo ste s tým začali, aké máte skúsenosti, negatívne/pozitívne a ďalšie detaily.
Článkom chceme informovať mladých a ukázať im, aké je to nebezpečné a zároveň ich vypočuť, že prečo do toho vlastne išli. Môžete ma kontaktovať cez súkromnú správu, do komentov sem alebo na mail: dominik.vetrak@refresher.sk.
No dieta bralo 3 dni prednisolon bez nasledkov, ale brst to dobrovolne bez vaznej priciny je pre mna nepochopitelne. Tam su vazne vedlajsie ucinky.
@jehocislo Musíte mať šťastie v súčasnosti a veľa trpezlivosti. 🙂 Škola je zdá sa, základ a stáže sú dobré štartovacie pole. Ak niekto hľadá super plat, v novinárčine ho až tak veľmi nenájde.
Ahoj radšej napíš článok o negatívnych účinkoch nikotínových sačkov.

@dominik007 Čo všetko mám urobiť preto aby som sa stala novinárom a mohla písať, ak mi odpoviete ja vám tiež odpoviem na otázku.