icon

Čo piť namiesto kávy pre zvýšenie energie?

7. mar 2025

Ahojte chcem sa opýtať, som veľká kávičkarka, lenže chcem si dat bielit zuby a keďže z kavy žltnu dost zuby tak sa chcem opýtať čo si dávate miesto kavy na vzpruženie energie ráno? Co vam pomaha ? Ďakujem

falbala132
7. mar 2025

matcha

vero13
7. mar 2025

Ja si dávam zazvorovo- kurkumový shot

babushkaem
7. mar 2025

ja mam bielene zby a pijem kavu, len zubarka, ze si mam dat do toho trochu mlieka, nech nie je taka cierna.. alebo slamku niekto pouziva

veselo_neveselo
7. mar 2025

Studena sprcha 🙂
Alebo zeleny caj. Nie cierny.
Ale ked mas rada kavu, tak pi cez slamku, no a potom si po jedle vycisti zuby.

denisa_deniska
7. mar 2025

Ja som si dávala bieliť, a pila som kávu normálne. Aj počas procesu bielenia. Káva nemala žiaden vplyv. 🙂

lila246
7. mar 2025

mam kamošku, ktora ma zuby biele ako sneh, kavy pije fakt vela a nikdy nebola na bieleni - pouzivam rovnaku pastu no belost mojich zubov sa k jej neblizi - takze to je mozno aj geneticke?

luccija
7. mar 2025

@lila246 nie možno, ale určite🙂

dobryden
7. mar 2025

Ja som tiez ľavičiarka ale mne napr zaberie cierny caj,noc ine.

jablon_katka
7. mar 2025

Ja som si zvykla pit ginger shot kazde rano a musim povedat, ze sa citim super, odkedy to takto pijem. 🙂 Ani chora som uz pekne dlho nebola, klopem si 😀

tina1549
7. mar 2025

ja som počas bielenia proste vydržala a nepila som nič :D ani kávu ani čaj aj farebným nápojom som sa snažila vyhýbať a potom som normálne pokračovala
keď budem dobielovať druhý krát budem kávu asi normálne piť dalej aj tak to nie je doživotný výsledok

vanilkovazmrzka
7. mar 2025

Caj. Ma viac kofeinu ako kava.

vanilkovazmrzka
7. mar 2025

Kavu pijem denne min 2x a zuby zlte teda nemam ani nahodou…

maury
7. mar 2025

U mňa nič taký účinok nemá ako káva.

julkakratka
9. mar 2025

Ahojte 🩷 chcem sa spýtať , či sa tu náhodou nenájde niekto kto má skúsenosť s týmto práškom. Ďakujem

luciador
10. mar 2025

@jablon_katka Prosím ťa a ako sa robí ten ginger shot? Ďakujem

katkaseiner
22. mar 2025

@jablon_katka mna by tiez zaujimal ten ginger shor

isabellaa
22. mar 2025

.

jesenzima
22. mar 2025

Pri pravidelnej hygiene ústnej dutiny ti z kávy, čaju, vína zuby nezožltnú ... Ja pijem hektolitre čiernej kávy a čaju, a zuby sú ok. Zdroj info-dentalna hygienička