Dodávajú antidepresíva energiu?
Ahojte,
viem, že sú rôzne antidepresíva. Ale napr. antidepresíva na depresiu či úzkosti, majú dodávať energiu alebo upokojujú a uspávajú?
Skôr by som povedala, že naopak. Energiu ti berú a je bežné, že sa ľuďom z nich chce spať.
ani som netusila, ze su rozne druhy. alebo len na kazdeho funguju inac?
Muža viac uspávajú a to sme prešli na ľahšie
@anonym_autor sú rôzne druhy.
Antidepresiva vlastne upokojujú vystresovaný pre tlakovany organizmus.
Ulavuju od uzkosti, nepokoja, myšlienok v hlave. Ale treba vyskúšať par druhov. Ja som mala asi 6 druhov... Pri niektorých som bola úplne ôk. Niektoré odpalena😅
Teraz už beriem len na spanie 1 tretinu triticco.
Takze ak ta uspavaju veľmi, mozno par mesiacov výdrž, ak môžeš byť pn. Ale ak ta nemôžeš a odpaluju ta tak, z ledva žiješ, mozes ich chcieť zmeniť.
A pozor. Mne dr dal lamegom ze ho mam brat rano🤣
A pritom pribalovy leták pred spaním... Jasne ze som bola celý deň ako na droge🤣
Ale urcite neprestáva brat pokiaľ sa sama necítiš ôk a nedokážeš bez nich byť. Treba ich zmeniť.
Mňa uspávajú, som stále unavená a dosť veľa aj spím
dodávali energiu. Cipralex.
Nie opak. Sú to oblbováky takže radšej ani nezačínaj brať.
@anonym_autor logicky, keďže človek v depresii nemá energiu tak logicky, že nakopavaju, máš viac energie, nemáš zle myšlienky.Das depresivnemu niečo čo ho ešte viac utlmí?Ja som ich jeden čas brala Seroxatu nepoznala som únavu, dobrý spánok
ani som netusila, ze su rozne druhy. alebo len na kazdeho funguju inac?
@zankapetro sú..niektoré vychutnávajú serotonín iné dopamín SSRI, SNRI
@anonym_autor druh antidepresiva SSRI dodavaju energiu
@anonym_autor Ak je liečba správne nastavená tak ti dodajú chuť do života a tým pádom aj energiu. Poznám psychické ochorenie nakoľko máme v rodine 40 rokov sa s tým maminka trápi.

Mňa uspávajú a som unavená stále. Ale žijem s tým 22r.