Fungovanie pri iba 2 - 3 hodinách spánku denne
Ahojte je tu niekto kto dlhodobo spí 2-3h denne a funguje a nema zdravotné problémy? Mne to trvá už asi 2 roky….
@vierka5678 zdravotné problémy máš, len ešte o nich nevieš. Súčasne aj nespavosť je zdravotný problém. Nehovoriac o tom, ako musí vyzerať tvoja tvár - unavená, strhaná. O tom, že ti to urobí problémy s trávením, so srdcom, chudnutím/priberaním, mozgom, celkovou regeneráciou tela a vlastne úplne všetkým nejdem ani písať… prečítaj si kľudne knihu “prečo spíme?”, keď už máš 21h denne čas 🙂
@vierka5678 zdravotné problémy máš, len ešte o nich nevieš. Súčasne aj nespavosť je zdravotný problém. Nehovoriac o tom, ako musí vyzerať tvoja tvár - unavená, strhaná. O tom, že ti to urobí problémy s trávením, so srdcom, chudnutím/priberaním, mozgom, celkovou regeneráciou tela a vlastne úplne všetkým nejdem ani písať… prečítaj si kľudne knihu “prečo spíme?”, keď už máš 21h denne čas 🙂
@a0 ja by som spala aj 10h keby sa mi dá, ale bojujem už dlho s nespavosťou…
@anonym_558f68 že 3h ok…
@vierka5678 tak to vymeň lekára, lebo ok to nie je.
@anonym_558f68 že 3h ok…
@vierka5678 3 hodiny rozhodne ok nie je, v prvom rade by som vymenila lekára a následne sa objednalapsychológovi. Každý človek má inú potrebu spánku, ale dve, tri hodiny sú extrémne málo, na tele sa to prejaví určite.
@vierka5678 a aké kroky si už urobila kvôli tomu,aby si spala normálne? Aký je dôvod nespavosti?
@vierka5678 v noci sa telo regeneruje neverím, že takto fungujes 2 r.Kolko si pospis cez deň?Je to choroba a treba ju liečiť neviem načo čakáš.Ako si na tom so psychikou?
@anonym_558f68 že 3h ok…
@vierka5678 žiadny normálny lekár nepovie, že je to ok. Koľko tých 3 hodinových spánkov počas dňa máš?
mna caka spankove laboratorium kvoli tomu, nici mi to zivot, som stale vycerpana
ty si avazne myslis, ze si ok a nemas OBROVSKY zdravotny problem?? to fakt??

@vierka5678 lekár co na to?