icon

Iqos - zdravotné problémy

silviatko
4. aug 2023

Ahojte zienky
Prosim mate niektora nejake zle vplyvy ucinky na vase zdravie? Dakujem

lizatko1009
4. aug 2023

Každé fajčenie škodí, ktore fajčiar nepociťuje. Ja fajčím iqos od kedy je na trhu, jedno pozitívum prestala som kašľať a neamrdim, vadia mi klasické cigarety a nemôžem ich teraz cítit. Negatívum? Viac prefajčím a som jediný fajčiar v našej rodine a najradšej by som prestala, len si neviem rozkazat

mala_zabka
4. aug 2023

Moje nervy 😅 Ak vám komukoľvek ktokoľvek tvrdí, že tento výrobok nemá vedľajšie účinky, nedajbože, že je aj dokonca zdravý, poriadne zavádza. Myslíte si, že iqos robil testy 30 rokov aby zistili účinky na zdravie? Houno. Alebo také vapovanie. Nikto nedokáže presne povedať, čo to s telom urobí. Lebo tie štúdie proste nie sú. Tieto výrobky sú tu krátko. Zatiaľ len zneužívajú toho, že im nejde nič moc dokázať. Fajčiari tiež nemajú veľké problémy s cievami, pľúcami, srdcom a pod. hneď po roku 🤦 ale na to už preukázateľné štúdie proste sú!

silviatko
autor
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
4. aug 2023

@mala_zabka aj na toto uz su studie a bohuzial, nie lichotive. Je to naozaj skodlive.

mala_zabka
4. aug 2023

@simsalabim dokonca, to mi uniklo. Ja som sa o to zaujímala pár rokov dozadu práve keď mali milión "ambasadorov" aby im to propagovali všade po YT, instagrame a pod. Vtedy ešte nijak preukázateľné neboli. Ale aj tak, 20-30 ročný výskum to stále nie je.

luccija
4. aug 2023

@silviatko všetko má negatívum.Najlepsie nefajčit, ale prestať je veľmi tazke ľutujem deň kedy som začala.
Väčšina ľudí pri iqos vyfajčí ešte viac, lebo sú kratšie, nesmrdis, dá sa fajčiť všade.

silviatko
autor
4. aug 2023

@mala_zabka no preto davam tu temu lebo mne tak busi srdce az na infarkt pomaly...uplne triaska ma prejde az niekedy tak som nevedela z coho ale pride mi ze to z iqos lebo treti den nefajcim a lepsie

lizatko1009
4. aug 2023

@silviatko cisty tabak sienna a nerátam to, srdce ani nič mi nebusi

silviatko
autor
Autor odpoveď zmazal
lizatko1009
4. aug 2023

@silviatko do mna privhuťové nejdu žiadne

tiika
4. aug 2023

@silviatko zle účinky ako každé iné cigarety. No tie cigarety tlak skor znižujú a utlmujú. Nepijes pri tom kávu?
O niečo lepšie je to pri IQOS s pasívnym fajčením a zapachom.

silviatko
autor
Autor odpoveď zmazal
silviatko
autor
Autor odpoveď zmazal
barborachors
28. okt 2023

@silviatko toto nie je z iqosu. Mas tetaniu, daj si to vyšetriť u neurologa.

silviatko
autor
Autor odpoveď zmazal