Iqos - zdravotné problémy
Ahojte zienky
Prosim mate niektora nejake zle vplyvy ucinky na vase zdravie? Dakujem
Moje nervy 😅 Ak vám komukoľvek ktokoľvek tvrdí, že tento výrobok nemá vedľajšie účinky, nedajbože, že je aj dokonca zdravý, poriadne zavádza. Myslíte si, že iqos robil testy 30 rokov aby zistili účinky na zdravie? Houno. Alebo také vapovanie. Nikto nedokáže presne povedať, čo to s telom urobí. Lebo tie štúdie proste nie sú. Tieto výrobky sú tu krátko. Zatiaľ len zneužívajú toho, že im nejde nič moc dokázať. Fajčiari tiež nemajú veľké problémy s cievami, pľúcami, srdcom a pod. hneď po roku 🤦 ale na to už preukázateľné štúdie proste sú!
@mala_zabka aj na toto uz su studie a bohuzial, nie lichotive. Je to naozaj skodlive.
@simsalabim dokonca, to mi uniklo. Ja som sa o to zaujímala pár rokov dozadu práve keď mali milión "ambasadorov" aby im to propagovali všade po YT, instagrame a pod. Vtedy ešte nijak preukázateľné neboli. Ale aj tak, 20-30 ročný výskum to stále nie je.
@mala_zabka no preto davam tu temu lebo mne tak busi srdce az na infarkt pomaly...uplne triaska ma prejde az niekedy tak som nevedela z coho ale pride mi ze to z iqos lebo treti den nefajcim a lepsie
@silviatko cisty tabak sienna a nerátam to, srdce ani nič mi nebusi
@silviatko do mna privhuťové nejdu žiadne
@silviatko toto nie je z iqosu. Mas tetaniu, daj si to vyšetriť u neurologa.

Každé fajčenie škodí, ktore fajčiar nepociťuje. Ja fajčím iqos od kedy je na trhu, jedno pozitívum prestala som kašľať a neamrdim, vadia mi klasické cigarety a nemôžem ich teraz cítit. Negatívum? Viac prefajčím a som jediný fajčiar v našej rodine a najradšej by som prestala, len si neviem rozkazat