Je bezpečné jesť langoš so smotanou na kúpalisku?
Nemali ste problémy? Teda k tomu samozrejme syr. Väčšinou si dávam kombináciu kečup a syr. Chcela by som vyskúšať aj so smotanou ale zdá sa mi to na kúpalisko trosku hardcore. Co si o tom myslite ?
Nič sa ti nestane :D Neboj sa. Ja si dávam aj častejšie langoš, preboha niektorí z langoša robia také haló
@tamta prepac, ale kym na Slovensku budu v pricinach umrti dominovat ochorenia kardiovaskularnej a traviacej sustavy, tak ano, budem sa spravat "povysenecky a malomestiacky" a opovrhovat nasimi beznymi stravovacimi navykmi. po druhe, ja som autorke dala radu "z fachu", pretoze z prevadzky, kde som pracovala by som si naozaj dala maximalne cistu vodu.
Nechápem prečo by to malo byť nebezpečné. Veľa ľudí konzumuje všeličo na kúpaliskách.
Ja si ho davam parkrat do roka na kupalisku. ALe iba v jednom stanku, kde si robia vlastne langose, pecu ich tam predo mnou a smotanu/tatarku/syr maju v chladnicke a pri kazdom zakaznikovi to vyberaju. Neraz som videla inde, ze smotana a syr cely den v stanku na svetle na pulte vylozene.
Tam bol dobrý langoš v mederi 👍
@koniarova ja robím raz za týždeň,aj napriek tomu,ako dopadla mama so synom... z jedalnička sme vyradili červené mäso, spracované mäso, párky,bielu múku ako tak,cukor..syn mal beztukovu diétu mesiac,vtedy som zistila, že "zdravé,okolo zdravého ani neprebehlo, keď som bola nútená čítať zloženie od A po Z
No a teda ten langoš fakt "najmenšie zlo".. pečiem na kokosovom oleji,alebo masti..po upečení ho ešte"vyžmykam"z oleja😆
Skôr by som sa bála tej kúpaliskovej hygieny.
Ako som na jarmoku videla pani, ako odhrýza zo syra,ktorý strúhala na langoše 🤮🤮mi môžu aj zadarmo núkať..

Ako smotanu, tak aj syr, tatarku, kecup,.. musia skladovat v chladničke, inak by bolo nepouzitelne v tomto teple