icon

Je hygienické, keď sa človek neholí?

7. jún 2023

Je podľa vás hygienické ak sa človek neholí? že ako pazuchy, nohy, ,,tam dole" ale samozrejme s tým, že sa sprchuje, mydlo, deodorant/antiperspirant, že dodržiava tento typ hygieny.

Strana
z2
pralinka25
7. jún 2023

@dkethe okologulie je najlepsi termin poslednych cias co som citala 😂

srnka90
7. jún 2023

Je to hygienické 🙂
Je smutné ako stúpajú nároky na ženu, ako má vyzerať a aké chlpy, kde môže mať.

mon29
7. jún 2023

Ostatnych neriesim, ja mam rada ak som oholena, u muza tiez, neviem si predstavit "hladat" bimbas v poraste😆

obleckodogymu
7. jún 2023

@autorka ako to vysvetliť..žena má byť podľa mňa jednoducho čistá a k tomu patrí aj to, že proste nie je chlpatá😊chlap zas má byť chlapom, teda nemá byť vydelipovany všade ako žena ale zároveň nemá byť ako drevorubač. Taka ta správna dávka starania sa o seba, no nie až moc.
Napr mne sa páčia chlapi s chlpmi na hrudi,samozrejme nohy/ruky a kľudne aj brada...ale jednoducho dole a pod pazami nie,už vôbec nie na žene.
Nikdy som sa nad tým toľko nezamýšľala, asi mám v okolí len ľudí čo to vidia rovnako ako ja, dlho som nevidela fakt neupraveného chlapa a už vôbec nie ženu, asi preto je to už pre mňa také nepredstaviteľné😊
A jasné že je to aj u chlapa nehygienické. Preto ten môj chlpaty nie je a nemuseli sme sa nikdy na tú tému ani baviť.
Je to vec vkusu, ja chápem že každý to vidí inak 😊nikoho nepresviedcam, len hovorím nazor

autor
7. jún 2023

@obleckodogymu Ďakujem za vysvetlenie 🙂 páči sa mi uznanie že u oboch je to podľa teba ,no hygien" :D

Ale tu hore podotknem, že chlpy nie sú špinavé ked sa človek umýva 🙂

Ale vždy v tmto, že preferencie má každý ale dôležité je aby sa aj našli kompatibilný partneri 🙂❤

panelacikova
7. jún 2023

@iwuanka zabudla si ešte na jednu vec. pot smrdí aj po niektorých liekoch. ak niekto užíva lieky, je možné, že sa mu to prejaví formou zápachu v pote. 🙂

autorka - súhlasím s
@viestta ide o estetiku, kto sa umýva pravidelne, nemá problém.
@martinka13 poznám typy ľudí, ktorí keď nemajú ochlpenie, tak sa im tá koža prilepená doslova o seba (keď sa spotia) či už pod pazuchami alebo v intímnej oblasti, potí omnoho viac, zaparí sa im, lebo ten pot pokožku bez chlpov doslova zlepí a nedovolí dýchať. čiže tvoja verzia, že oholené je menej svieže, neplatí pre všetkých.

ja osobne sa cítim lepšie, keď som oholená. je fuk, či je leto alebo zima, jednoducho mne vadia moje chlpy 😀 takže ja sa "udržiavam", hoci tento výraz nepovažujem za veľmi šťastný. nedá sa povedať o neoholenej, ale čistotnej žene, že je neudržiavaná 🙂

martinka13
8. jún 2023

K podotazke: vadilo a veľmi.

spadnutaslivka
8. jún 2023

@mon29 rast ochlpenia sa pri určitej dĺžke zastaví, takže stačí nájsť chlapa s poriadnym bimbasom a nemusíš ho v tom poraste potom hľadať 😉

soldi
8. jún 2023

nemyslim, ze ochlpenie a hygiena maju priamu suvislost, mozno skor psychologicky efekt, ze ked nie je niekto dohladka oholeny, tak to automaticky vzbudzuje pocit cistoty.

ja mam rada napr na sebe rada oholene nohy aj pod pazuchami, ale "dole" si len zastrihavam, nemam rada uplne dohladka a partnerovi sa to tiez viac paci, ked ma za co potiahnut 😀
a chlapi sa mi pacia chlpati, ale upravene chlpati, ze to nerastie len tak na divoko, ale ma to nejaku formu.

rorino
8. jún 2023
Strana
z2