Je umývanie hlavy pri horúčke bezpečné?
Ahojte, pri teplote sa nema ochladzovat cez hlavu. Mna vsak uz strasne svrbela hlava, tak som si ju umyla. Voda sa mi zdala vlazna, asi za to, ze mam tepl. Hrozi mi nieco? Som strasny stresak🙉😬🙄😣
Daj si paralen a chod spat. Dobru noc ✨️
A ľadovo studenou si si ju umyvala 15 minut a viac? Ci preco
@basulaak nieee,iba raz a rychlo a zdala sa mi vlazna🙉
Co siii, tak potom pohoda. No stress
Už som videla všetko......
@luliu som rada, ze som pobavila😁😁😁
@simsalabim dakujem😁❤️
Čo sa ja na modrom koni nedozviem.
Pridávam do zoznamu.
1. Neumyvat si hlavu keď mám teplotu
2. Neprat na Silvestra
@luliu este nie
.vydrz par dni a bude tu dalsie ''prekvapenie''😆
@lucia13022023 to som dnes nevladala🙉😁
@anonym0001 ❤️
to je tiež nejaká povera?
Utri oci ocikanou plienkou a si za vodou...
(fakt by ma zaujimalo co by ti tak mohlo hrozit, ale beriem, ze mas teplotu a mozno uz aj bluznis)
Nič čo by sa stalo, kľud...
@viestta nieco s mozgom, ked pride k prudkemu ochladeniu? 🙉
@elenatomasova nic sa nedeje🙏😁
Uz ti tu baby X-krat napisali, ze nic ti nehrozi. Vypi ten caj co mas uvaren, zhlti te paralen co mas nachystany a zalez do postele, nech sa vypotis. Nestras tu kravinami co ti napadli, uz davo si mala spat
Ako chapem, ak by si mala obavy pri umyvani sa teraz v potoku. Ale teda predpokladam, ze si si na hlavu dobrovolne nepustala ladovu vodu. Takze nemusis sa obavat.
@lucia13022023 a dnes nevyhadzuj smetie 🤪
Hrozí radšej ani nechci vedieť co všetko 😲🫣😨
Prudkému ochladeniu? 😃 to si si umývala hlavu ľadovou vodou ešte aj so snehom v nej? 😃 a asi ti nie je až tak zle keď máš silu si umývať hlavu a písať hlúposti na koník
Co by niektoré robili bez koňa????
Jedine co ti hrozi je to ze budes mat ciste vlasy 😉 no stress
Už som videla /čítala vsetko.🙈co také by sa ti mohlo stať? Pokiaľ si si hlavu nestrcila do ľadu, tak nič. Keď máš teplotu, horúčku, tak inak cítiš teplotu vody. Mi povedz, keby si mala horúčky 3 týždne v kuse, tak sa neumyjes?vlasy, telo? Ci ako?
Zijem😁
@petracandle tocila sa mi hlava, ale tak dala som to
Aleluja!!!
máš pravdu, rozhodne sa ti stalo niečo s mozgom, keď si potom napísala takúto otázku na MK
Určite dostaneš zápal mozgových blán.
Bože kam tento svet speje.

To vazne? Nic sa ti nestane.