icon

Kde získať viac energie pre aktívny život?

13. apr 2025

Ahojte, uz dlhšie rozmýšlam ako niektoré ženy dokážu toľko toho skĺbiť a majú na to energiu. Keď otvorím instagram vidím tam ženy, ktoré pracujú, chodia pomaly každý deň do fitka, starajú sa o domácnosť varia atď. Ja chodím do práce kde robím 8mičky, chodím cvičiť 3x do týždňa, doma varím upratujem ale cez víkend som doslovne vyflusnutá… niekedy celú sobotu len preležím a to si hovorím, že dobre že nemám deti😄 ako to stíhate alebo kde beriete energiu?😂 to nemám ani 30 ešte..

minenkaa
13. apr 2025

Tak to fakt malo zvladas ,ale zas nie každý je plný energie ,mnm,c vítam ,b komplex,zmena stravy,čerstvý vzduch,slnko

autor
13. apr 2025

@minenkaa no v lete mám viac energie samozrejme😃 ale niesom úplne na baterky

katulienkax
13. apr 2025

@minenkaa ale prosim ta, podla mna robi dost, ja som bola podobne ked som nemala deti a soboty sme oddychovali. Teraz mam deti vacsie a uz sa soboty tiez nemusim pretrhnut.kazdy ma inu stavbu tela, niekto vladze fyzicky viac iny menej a tu su a nemusi to byt vyslovene vzdy choroba

viestta
13. apr 2025

Zdvihnem rit z gauca a idem nieco robit. Nie, ze by som nikdy na gauci nevysadavala, ale aj to vacsinu casu s ihlicami v rukach. Robim kadeco, lebo chcem, nie preto, ze by som potrebovala niekoho na IG napodobnovat

minenkaa
13. apr 2025

@katulienkax ale prosim ta,veď to tam píšem

autor
13. apr 2025

@viestta moja mama je taká, že ona neobsedí😂 inak ju žerú mrle

lindous
13. apr 2025

Ak máš pocit, že si fakt vyfľusnutá a že je to nadmerná nezdravá únava, tak smer lekár, spraviť krvný obraz, môžeš mať napríklad malo železa či problémy so štítnou žľazou… alebo potom psychika… alebo to môže byť aj úplne v poriadku, ak ti takýto životný štýl vyhovuje 😊… akú máš prácu? Je fyzicky/psychicky náročná?…. a k tomu kde beriem energiu, sú dni kedy sa mi fakt že nechce nič a to nič nerobenie si úplne bez výčitiek užijem 😅 ale väčšinou sa snažím o aktívny oddych, unavená som z práce ja hlavne psychicky, takže najlepšie si oddýchnem pri aktivitách kde vypnem hlavu a aj keď sa mi nechce niekam ísť, proste sa prekonám a ono ma to zväčša tou energiou práve nabije a cítim sa potom omnoho lepšie

autor
13. apr 2025

Ešte sa starám aj o psa ale to nerátam nejak😂 tie prechadzky

zojazoja
13. apr 2025

Véd to nie je povinnosť ani zakonom dané, že 7 dní v týždni musí byť človek maximálne aktívny. Si myslíš, že tie ženy na instagrame si nikdy len tak nelahnu na gauč a nezadrichmu? Len to proste nedajú na IG. Je to úplne normálne, že telo aj hlava potrebujú normálny oddych. Potom sa niet co čudovať, že ľudia padajú jak hnile hrušky, s rôznymi atakmi a podobne. Tento "vymysel" tejto doby, že musím mať tip top domácnosť, odmakat v práci, starať sa o zvieratá, deti, poniektorí aj o dospelého muža, cvičiť 5 krát do týždňa, pestovať všetko sama v záhrade, byť dokonale upravená nás tak akorat privedie do hrobu.

sante81
13. apr 2025

A presne pre toto, nemám Instagram 🙂

autor
13. apr 2025

@lindous práca je psychicky náročná, pracujem s ľudmi a občas je to fakt náročné keď je toho veľa a aby človek sa kontroloval, bol stále milý, trpezlivý..

zobaka
13. apr 2025

nemam energiu (momentálne, jar je pre mna vzdy taká riziková) meliem z posledneho, navarim idem do fitnes a niekedy ma to proste doma zlozi a lezim s nadchou a odpocivat musim 😏 kazdy sa rodi s nejakym objemom energie jemu vlastnym a pocas zivota su to vacsinou mierne odchylky, dolezite je spoznat samu seba a najst balans, nemozes sa porovnavat s inymi

lindous
13. apr 2025

Tak ako hovorím, mne na toto pomáha niečo robiť, rozptýliť myseľ a viac oddýchnuto sa cítim po víkende, kedy som niečo robila, aj keď sa najskôr možno musím do toho trochu nutiť a láka ma zostať ležať ako po takom, kedy sa len prevaľujem v posteli celý deň 😅 samozrejme, každý má iné potreby, inak čerpá sily extrovert, inak introvert napr.