Koľko hodín spánku potrebujete na plný výkon?
Ahojte, koľko hodín potrebujete, aby ste sa kvalitne vyspali a vedeli fungovať bez vyzivovania celý deň? A stíhate aj toľko spať, koľko potrebujete? Pýtam sa hlavne matiek pracujúcich na plný úväzok 😀
Ja mam pocit, že idem stále na spánkový deficit 😏
Potrebujem minimalne 7 hodin. Spavam tolko, cez vikend potiahnem tych 8.
Moj sen je spat vkuse aspon 8 hodin. Realita spim 5 hodin,neviem spat dlhsie
@dominikamacakova 😂 ja som nematka a mam horsi spanok ako matky
@marca12 to bola irónia 😀
@dominikamacakova Neviem či to myslíš ako iróniu :D, ale písala tu aj matka ktorá má už dospelé deti a tá už určite kvôli nim nevstáva.
Spím tak 5-6 prerušovanych hodín pretože už neviem späť v kuse.. minule sa mi však neviem ako podarilo späť 8h celu noc.. prvý krát po cca 7-8rokoch a to bolo úplne super..ale od vtedy zase nič..
@medda_beda
Ja ako bezdetna som si casto myslela, ze som unavena. Potom v materstve som az zistila, co je to byt unavena 😀😀😀
Ja potrebujem 8 hodin, ale najlepsie v case od 22.00 do 6.00. A tak sa aj snazim to dodrziavat
@malav Suhlas, to je iny level unavy 😆.
Ja som spokojná, keď spím 7 h
@malav Tak ja neviem aký v tom je rozdiel..Môj muž spí bežne 4/5 hodín aj bez detí.Máme psa takže sa stalo už viackrát, že sme nespali celú noc a tak sme šli do práce.Nespali sme ani 5 minút.Alebo sme nespali niekoľko dní.
Ja to radšej dopredu dospávam 😂 keď môžem poobede napríklad.
Ja sa cítim dobre keď spím tak 7-8h ale to sa mi stane asi tak 2x za mesiac. Inak už roky spím v priemere 5-6h a aj som ako mátoha 👽

@medda_beda ty ako nematka nemáš právo na názor ohľadne spánku v "mamičkovskom" fóre 😀