icon

Kombinácia Paralenu a kávy

10. mar 2025

Bola som kúpiť v lekárni Paralen a lekárnička mi povedala, že si mám dať dva a zapiť kávou.
Ja som na ňu kukala ako puk.
Mám už dosť rokov, ale túto kombináciu počujem prvý krát.
Prišlo mi to divná rada od lekárnika. A určite som nemala odvahu to skúšať. Vy ste o tom počuli? Aj ste to vyskúšali?
Aké to má účinky? Ja som sa radšej ani nepýtala na účinok. Bola som šokovaná.

aandrea9
10. mar 2025

Kofeín. Keď zapijem ibalgin kávou, rýchlejšie zaberie.

zuzuliennka1
10. mar 2025

aj ja zapijam paralen, alebo migralgin, kávou. veru zabera rychlejsie a lepsie

autor
10. mar 2025

@aandrea9 Áno myslela som hneď že pre lepší účinok, ale nepočula som nikdy o tom. Ani by ma nenapadlo zapiť kávou, aj keď ja kavou zapijam všetko, ale lieky..? Ja beriem vždy 2 na noc keď cítim, že niečo na mňa lezie a vždy pomôže.

autor
10. mar 2025

@zuzuliennka1 no tak dobre vedieť.

zuzuliennka1
10. mar 2025

za mna osobne napr. na bolest hlavy kombinacia migralgin a kava je top

tatiana149
10. mar 2025

Áno aj mne rýchlejšie zaberie keď si dám liek na boelst a potom si vypijem kávičku. Veď už sú aj lieky, ktoré obsahujú kofeín pre lepší účinok

aandrea9
10. mar 2025

Ja zapijam kávou iba pri bolesti hlavy. Paralen pri teplote zapijam čajom.

pralinka25
10. mar 2025

no a ja som zas zistila ze tuto kombinaciu v ziadnom pripade nemozem lebo mam potom problem s tepom

minenkaa
10. mar 2025

Ja dodam,este brat s magneziom tabletky proti bolesti

autor
10. mar 2025

@zuzuliennka1 Tak to musím povedať mužovi. Jeho často bolí hlava. Dík.

autor
10. mar 2025

@pralinka25 Veď toto aj my sne doma hneď mne by srdce asi vybuchlo..alebo žeby nie?

guiseppinka
10. mar 2025

Kedysi davno som ochorela a podvecer kupovala paralen a v lekarni mi dali s kofeinom. Ma skoro slahlo, lebo unavena z teploty a nemohla som spat. Ale odvtedy som to neskusala. Celkovo lieky neuzivam, ale kedysi som zapijala guaranu (celkom silnu) s kavou a nastastie na tep to nemalo ziadny ucinok

laurinka27
10. mar 2025

Existuju aj take upgrade verzie, napr. Panadol extra novum/extra rapide, ktoré obsahujú kombináciu paracetamol + kofeín

sarandon
10. mar 2025

Paralen grip je s kofeinom. A je super.

taktotedanie
10. mar 2025

Minimalne dalsich xy liekov je v kombinacii paracetamol+kofein, ci uzijes panadol alebo paralen zapijes kavou je jedno
Dnes mas skvely den objavila si Ameriku

heminepa
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
11. mar 2025

Asi to. Ma kazdy inak. Mne to fakt poskodilo. Cakala som infarkt. Ja si musim davat pozor a mam niekedy tazku volbu ci kava alebo liek lebo som kavoholik.

unicornlady
11. mar 2025

Ja si tiež zapíjam tabletku od bolesti kávou.

katulienkax
11. mar 2025

kavu ale iba od bolesti davaj, ked mas teplotu, tak jasne ze na spanie kavu nedavaj