Kožná reakcia pri nosení hodiniek: Čo môže byť príčinou?
Ahojte. Začala som nosiť hodinky a po nejakých 2t sa vy toto vyhodilo na ruke. Nesvrbí to a keby som ich nedala nabíjať ani si to nevšimnem. Mám silikónový remienok. Neviete čo to môže byť a ako tomu predchádzať? Ďakujem

ak to nesvrbí nemusí to byť alergia - možno iba podráždené kontaktom a potom pod remienkom ... skús si ich počas dňa dať dole, aj keď ich nenabíjaš...
dcera aj muz to maju odkedy nosia hodinky so silikonovym remienkom... ja mam tiez ale ja mam max ako keby spotenu ruku pod tym... ono to pod tym silikonom proste nedycha
Reakcia na silikón, mali to deti a aj ja.
skus ich zapnut o stupienok menej nech trosku plandaju a uvidis. Vyzera ze ta deru a k tomu to zodrate nedycha
@martinmmartin nemám ich vôbec na pevno.
@martinmmartin to s tým vôbec nesúvisí.
Je to reakcia na silikón. Treba vymeniť remienok a dúfať, že nový to robiť nebude.
Ja som to mala keď som musela vymeniť remienok na garmin hodinkách. Nový originálny mi to začal robiť, starý to nerobil. Asi zmenili "recepturu vyroby". Musela som si dať naspäť ten starý. Potom keď som objavila temu, som si ho objednala tam. A hups, ten mi to nerobil aj keď bol kúpený na tom fujky fujky strašne skodlivom temu.
Mne toto robia hodinky tiež. Musela som ich prestať nosiť. Strašné to svrbelo.
Ja ich každý večer dám pri sprchovaní dole a samostatne ich premyjem v dezinfekcnom mydle na ruky a dobre usušim. Mne to pomohlo

Alergická reakcia na remienok - asi z potu , vlhkosti pod silikónovým remienkom.