Ktoré rýchle občerstvenie ponúka zdravšie jedlá?
Máte radi občerstvenie typu McDonald's, Kfc..? Dá sa tam nájsť aj niečo zdravšie?
Áno. Žijeme v malom meste, ale keď ideme do väčšieho mesta, kde sú prevádzky, tak zvykneme behnúť aj do McDonald's, ja milujem ich hranolky, aj wrapy a priznám sa, že zbožňujem aj BigMac 😅 a KFC mám tiež rada, najmä pikantné krídelká a robia výborný coleslaw šalát, bez toho sa tam nezaobídem nikdy.
Ono je to aj o chutovych preferenciach. Ja som napriklad nikdy nemala bagetu z benzinky, pretoze si myslim, ze mi nechuti, mam pocit, ze bude tristorocna a obschnuta😂 mekac som milovala, hlavne hranolky, ale teraz som obzrata uz, a stane sa, ze kupim len synovi, lebo uz proste nemam na ne chut.
Ale napriklad pho bo, alebo bum bo nam bo, to by som mohla na ranajjky obed aj veceru. Ale to uz neberiem ako fast food, hlavne nemaju mc drive a s dietatom sa mi malokedy chce cakat. Ale aj on to miluje, ked mu dam vybrat rezance alebo hranolky, vyberie si rezance.
A este dobry kebap, to by som mohla jest stale. Ale sj ten vietnam aj kebap robia len malokde dobry pre mna, ja uz som narocna😂
Áno chodievame raz za čas, aj na zmrzlinu tam chodievame 😊
Sme maleesto take tu nemame ako mcdonald...takze nejedavame. Max hranolky pri vode v lete. Ked som zila v londyne tak sem tam som si dala..ale len parkrat v roku. Na celodenny ch potulkach mestom pripadne zoo legoland..inak nie
@slovenka753 jasne, je to ako maso z Lidlu - fuuj nik nekupuje, kazdy iba Slovenske- a ked chcem ist kupit ked ja akcia tak nic tam pomaly nemaju🤣🤣
Ahoj ,nie...Sém tam kúpim deťom,aby som nebola za zlú...napr.aj dnes...bolo 11hod.,že Ok,nikoho tam nebude....skoro som padla na zadok,plne....keby nemam deti ,dodnes neviem ako to tam vyzerá.
Áno chodíme a Kupodivu nám to aj chuti
V kfc som v živote nebola McDonald's iba raz asi pred siedmimi rokmi prehovorili deti už tam v živote nevkročím.
Syn mal obdobie, kedy McDonald's miloval, začalo to Happy mealom a nugetkami a samozrejme tými somarinami v tom. Raz za čas (možno raz za dva-tri mesiace) sme zašli. Teraz už preferuje kebab, ale aj ten si už väčšinou robíme doma, lebo nie všade nám chutí. Aj na pizzu občas skončíme. Kfc v okolí nemáme, ale v Čechách a v Budapešti ochutnal a chutil mu viac než mekáč. Ja neviem posúdiť, ja som nemala. Ale inak káva, hranolky, zmzka a apple pie chutili aj mne v mekáči.
A čo sa týka toho, či je to zdravé/nezdravé...robia vám nejakí známi v restikach? Môj kamarát robil v dosť vychýrenej a sám by tam v živote nejedol, keďže vedel, z akých surovín sa tam varí (občas psovi domov doniesol 😅). Kvôli tomu odtiaľ aj odišiel. Čiže z tejto stránky fastfoody neodsudzujem o nič viac než akékoľvek stravovanie mimo domu.
Áno ako vodič s povolania už cca 30 rokov sa stravujem aj v takýchto zariadeniach a nakoľko mám v kamióne mikrovlnku,tak jem aj "iné" polotovary. Minulý rok ma manželka ako správna zdravotníčka doslova dokopala na spoločné kontrolné odbery. Keď už sme tam boli,tak sme si doplatili a dali urobiť nejaký rozšírený a podrobný rozbor a hádajte kto mal lepšie hodnoty?ja,alebo manželka ktorá sa zdravo stravuje a dodržuje určitú životosprávu? Áno bol som to ja,kto mal všetko v norme,ona má zvýšený cholesterol, zvýšený cukor,hustú krv,zvýšené zápalové hodnoty a neviem čo ešte všetko. Tak nie som si celkom istý,či je naozaj všetko tak zdravé,ako si myslíme. A to ešte pred pár rokmi som fajčil a pil ako správny Slovák.
To isté s mojím svokrom,má skoro 80 rokov,vraj od základnej školy fajčí,doteraz cca 30 cigariet denne, najradšej má mastný bôčik,ale keď ideme spolu do hory,tak mám problém za ním kráčať,koľko vládze.

Napr. V Mc Donalde maju dobry salat. Je to pen cerstva zelenina a mozes si k tomu dat dressing.