Má niekto negatívne skúsenosti s Aloe vera gélom z Forever Living?
Dobry den ,
Prosim ma niekto negativne skusenosti s uzivanim aloe vera gel od firmy Forever .Nakolko som to uzivala asi 4 mesiace a potom som na chvilku prestala a ochorela som 3 krat v kratkom case nieco ako nadcha .Takze som myslela ze imunita bude v lepsej kondicii po uzivani aloe gelu . Vsade su len dobre recenzie a nic negativne sa neda najst .A zlozenie su same Ecka.
Pohyt+ pitný režim.zdravá strava(čítať etikety a čo najviac jesť základné potraviny, variť doma)+pozitívne myslenie+dostatočný spánok a výsledok je zdravší a spokojneší život. Za menej peňazí ako miniete na výrobky herbalife, forever a iné zázraky nezázraky.
Na imunitu vam lekar zisti hladinu d vitaminu a tie forever ani mne sa nepacilo zlozenie
@roula pozdravujem. 😉
Človek, ktorý pije aloe vera nemôže čakať, že nikdy neochirie. Šlo len o bežný vírus. To sa stáva.
Ja pijem síce aloe vera z LR, ale mala som aj 4 fľašky tekutého colostra.
A poviem vám, že tak ako som brala ATB každé tri týždne.... Vyše roka žiadne. Ak cítim, že niečo na mňa ide, jednoducho si otvorím tekuté colostrum, dávam každé dve hodiny a je zažehnané ☺️
@14lenka80 jj presne toto ja teda Forever. Ale je to rozdiel a da sa pekne pomoct podchytit prechladnutie v zarodku a prejde za par dni. Skoda ze vela ludi stale dnes cakaju len na ATB a lieky od lekara. Ale tak je to nasou pracou aj osveta trosku v tomto, ucit ludi prevencii atd... System nas nastavil na nieco ma zaboli a uz chcem ATB. Ja som velmi vdacna, ze som sa k tomuto dostala skor ako sa nabalili nejake problemy zdravotne u seba aj u deticiek. 🙂
Dievčence prosím Vás k tým Éčkam co rozoberáte v produktoch Forever ako sa už písalo vyššie, Nie všetky Éčka sú škodlivé, ak neviete , ktoré sú aké stačí dať do googelu tak vám vyhodí stránky kde si to môžete pozrieť a nájsť si danú zložku čo znamená...a ešte chvílku pri nich ostanem a veľmi by ma zaujímalo keď sa tu tým takto oháňate , či si Éčka sledujete aj v potravinách ,, ktoré kupujete, lebo tak ich je neúrekom a nie len tie dobré, ozaj veľmi by som chcela zažiť taký nakup s: roula a pod... Ďalej sa tu spomína, že Aloe gél od Forever je v plastovej fľaši a ako je to škodlivé. Dievčence práve kôli tomu Forever zmenilo balenie na Tetrapack. Ano plasty nie sú nič dobré. ale ruku na srdce kto z Vás kupuje vodu v obchode v sklenej , či tetrapakovej fľaši? Kúpite a dávate to piť celej rodine, vtedy Vás netrápi aké je to škodlivé? A teraz sa dostanem k chémii, ktoré aj obsahujú lieky, čítate si príbalové letáky? Viete koľko zlých Éčok obsahujú? Samozrejme, ze sú lieky , ktoré musíme brať či chceme alebo nie, ale prosím Vás nepíšte o čom neviete.
Tak ako máte niektoré z Vás zlú skúsenosť tak má omnoho viac dobrú. Forever nechce zaujať miesto lekárov , ponúka možnosť podporiť svoj zdravotný stav a je mnoho skúseností kedy aj produkty vyliečili. To , že nie ste spokojné alebo Vám produkty nezabrali Vám nik neberie, je to logické, ale Forever má garanciu vrátenia peňazí ak Vám produkt nepomohol tak prečo ste to nevyužili?
Mne produkty od Forever pomohli a mám s nimi veľmi dobrú skúsenosť . Takže za seba odporúčam a ak sa neporadíte so sprostredkovateľom ako a kedy užívať potom budú ťažko výsledky. A tak ako sa tu tiež spomínali bylinky tiež za výsledkom musí počkať nejaký ten čas, nie je to inak ani u týchto produktov.
Dobrý deň ja s touto firmou mám skvele skúsenosti hlavne čo sa týka výrobkov gélov, gelly, abocadove mydlo , deodorant,activator, mne osobne veľmi pomohol pri menštruáci už nemám bolesti ale ak neberiem tabletky tak tie bolesti prídu a taktiež first velka spokojnosť
Ja mam osobnu skusenost s vyrobkami aloe vera uz 22rokov..nie su to bludy, je za tym vela vela pribehov konkretnych ludi, ktori sa zbavili svojich silnych aj menej silnych zdravotnych problemov, ziskali energiu...ja osobne nechodim do drogerie na drogeriu ani do lekarne na lieky...nie je zapotreby ☺
@majka01_74 ako to tu tak čítam len pre zaujímavosť, tak mi z Vašich správ vychádza ze Vám asi ani to Aloe tak nevadí ako to kto ho predáva a snaží sa dávat Vašim deťom... Myslím, že takto ociernovat nejakú firmu a produkty bez vlastnej skúsenosti nie je na mieste. Ale to nechcem vyryvat len mi to tak troska až kričí z Vašich prispevkov
Ahojte.mam skúsenosti s týmto gélom...som skeptický človek.... VEĽMI skeptický.no,pred siedmymi mesiacmi som sa dostala do nemocnice s mojou malinkou vtedy 2mesačnou dcérou,schytala dakde rotavirus plus norovirus a z toho potom kakala krv asi mesiac viac krát do dňa.zistili jej laktozovu intoleranciu kvôli týmto vírusom.vtedy som jej prvý krát dala tento gél slamkou.je fakt hnusný a striedalo ju keď sme ho pili.z nemocnice sme sa dostali s tým že bezlaktozove mlieko a probiotiká,že sa to napraviť behom pár týždňov.po mesiaci sme skúsili laktózu,zase sa vrátili časté kaky, začala som jej dávať aj probiotiká obsahujúce aloe.teraz ma dcérka 9mesiacov ,laktóza jej nič nerobí ,odvtedy jej zmizol exem z ličiek a odvtedy nemala ani len soplik.ja si vždy lognem s ňou s jediný kto je u nás vždy chorý je môj manžel, ktorý chuť gélu tak neznáša,že ho za svet piť nebude.my sme sa však od neho nikdy nenakazili.viem nie je to úplný dôkaz,že to funguje,veď sme boli pod dohľadom lekárov v nemocnici a nedávali sme laktózu asi 4mesiace a možno máme len dobrú imunitu,ale dcérku som skoro vobec nekojila,len do dvoch mesiacov,čo pre imunitu nie je veľká výhra,takže neviem,vy si urobte obraz,ja gél neprestanem používať,len aby som zistila ,či pre toto je zdravá ako ryba,môžem len povedať,že odvtedy žiadne zdravotné problemy neriešime.
Podotykam, ze ja som s vyrobkami velmi spokojna. Dcera 4r. ma vybrate vyrobky, ktore si sama pyta...syn 6r.je prvak a mal vymeskanych za prvy polrok v skole len 2dni, aj to nie kvoli chorobe...jediny z triedy, lebo ostatni chori..
Je to velka vdaka vyrobkom od Foreveru a to ich vobec nemusite brat neustale...
@roula
Dobrý deň samozrejme ze su aj negativne skúsenosti s pouzivanim to sa vsade nájde. Ale aj pozitivne ja osobne mam aj tie aj tie 🙂
@miri001 detox jednoznačne. Od LR. Obsahuje Odôvodňujúci a odtučňujúci čaj, vysokú dávku aloe vera broskyňa a minerály. Cele telo s apre cíti trvá to 7 dní a je k nemu aj jedálniček. Teraz je v akcii ak by ste mali záujem napíšte mi správu poviem Vám viac
@miri001 Urcite pit gel a probiotiká
@ananas28 Ahoj...zaujala ma vaša reakcia a či mi viete poradiť. Ja som začala užívať od LR, ALOE VERA GÉL-ACTIVE FREEDOM, už po prvom dni som mala zvláštne pocity v ústach a na jazyku akoby som jedla orechy a na 5. deň mi prišlo veľmi zle, zvracala som, mala som ukrutné hnačky 2 dni, hneď som to prestala užívať a teraz po pár dňoch ma neuveriteľne páli záha aj v ústach a celý jazyk mám ako v ohni. Teraz neviem, či je to reakcia, či alergia na niektorú zložku. Som aj silný alergik, mávam silné migrény a nemám žlčník, pre ktorý mám aj problém už roky s odtekanim žlče, že sa mi nejaká časť vracia do žalúdka, takže či to nebolo spôsobené aj tým, že to Aloe, sa s tým v žalúdku neznieslo...Začala som teraz diétovať, lebo mám tak podráždený zaludok, že neviem do neho nič dostať a nasadila som si aj probiotiká a verím, že to prejde. Čo si o tom myslíte?? Ďakujem 😉
@jesyka2
@jesyka2 Dobrý deň. Chcem sa spýtať, ten čo vám predával Freedom gél, konzultoval váš stav s lekárom? Je to nezvyčajné, pretože mne osobne Freedom veľmi pomohla a zmyzol aj dlhoročný reflux.
Probiotika beriete tiež od LR - PRO12?
Tie vám môžu určite pomôcť.
Moja rada, skúste pridať Omegy a hlavne prebrať váš stav s jedným našich lekarov
@jarmilafilova mozem sa opytat kamoske zistili z krvi chlamydie dostala atb na 6 dni no chcela by nieco prirodne popri atb priznaky ma take ze asi vyse mesiaca kasle suchy kasel ale len ked rozprava nevie ani dopovedat vetu co ju drhne a mierny tlak na hrudniku je nieco dobre uzivat z tohto aloe?dakujem
@miri001 určite aloe dlhodobo a na rýchle zotavenie Colostrum. Ale treba sa poradiť bližšie napíšte mi správu

@pppprojekt kyselina citrónová je dobre ecko nájdete ju všade však si môžete kúpiť v lekárni aloe či iné výrobky a nájdete tam tiež túto látku ale určite aj škodlivé éčka ak kus.askorbova je antioxidant naštudujte si to nemusíte si aloe kupovať keď tomu neveríte aloe žltý je dobrý ale iba pri dlhodobom užívaní