Mám obavy zo spoločenských podujatí
Dobrý deň. Ak ma niekam pozvú,, či na večierok, oslavu alebo medzi viac ludí, s ktorými sa mám zhovárať, som úplne z toho v strede aj mesiac dopredu. Úzky okruh mojich najbližších je ok. Ostatné uža stresuje.No, neverím si, to je pravda.
Dá sa s tým nejako pracovať?
@anonym_autor ja som na tom relatívne podobne. Ak to tebe nevadí tak je to vporiadku si myslim lebo pochybujem, že sa to zmení.
v podstate do mojich 40r som podobne situacie zvladala. Nad 40r. som z ludi unavena a vobec nevyhladavam vacsie akcie. Uz len to, ze zvladam open office cca 30ludi, prekonavam seba samu. Neviem, ci sa s tym da nejako pracovat ale v principe, ak ozaj chces a budes na tom pracovat, tak zmeny by sa mali dostavit.
Ja v podstate nechcem, mne staci k zivotu blizka rodina a tiez som rada v tichu a sama so sebou. Tento uponahlany svet nedavam.
@anonym_autor si taká a nie je na tom nič zlé.
Veď keď ti vadí chodiť na spoločenské akcie, pozvanie slušne odmietni a nechoď tam. Tiež neznášam spoločenské akcie, nudím sa tam, ešte nikdy som sa na žiadnej spoločenskej akcii nebavila, len som si to tam odtrpela a vždy som sa odtiaľ čím skôr "vyparila", takže roky už na žiadne rodinné oslavy, svadby a podobné akcie nechodím.

Na zaciatok by mozno stacilo ak by si sa bavila s tymi, ktorych poznas, casom sa okruh ludi na rozhovor rozsiri a ty nebudes v strese.