Máte niekto doma psíka stafordšírskeho bulteriéra ?
9. jan 2020
Ahojte, máte niektorá tohto psíka doma? Plánujem po dôkladnom uvážení kúpiť dcérke (10 rokov), nakoľko je "jedináčik" a veľmi túži po psíkovi. Súrodenca už mať nebude a keďže sme chvíľku po rozvode je teraz smutnejšia a psík by jej určite pomohol. Mali sme už viac krát havinka, nakoľko máme rodinný dom. No vždy sme ich mali iba vonku. Teraz však plánujeme mať psíka vo vnútri, aby to bol naozaj taký maznáčik a člen rodiny. Veľmi dlho som zvažovala a vyberala plemeno a toto mi príde ako najlepšia voľba. Len by som sa ešte chcela pár vecí popýtať, čo sa možno v bežných článkoch nedočíta človek. Tak ak tu niekto je s týmto havinko napíšte prosím 🙂
Ďakujem moc.
@sintra Takúto som našla v mobile 🙂

Kazde plemeno ma iste povahove crty. Tzv. bojove psy, niesu bojove len su tak vychovane. Nemaju v genoch agresivitu ci bezdovodne napadanie- to dokaze len clovek. Zvierata su inteligentnejsie. Tieto psy su ochrancovia. Ide len a len o vychovu. Mam doma gulasa fenku, mama je cisty rotvajler otec pitbul so stafordom. Za plotom sice steka jak besna, cela dedina sa jej boji, ale neublizi nikomu. Za dedinou na luke si ju dovolim pustat na volno, vzdy beha v nasej blizkosti, akonahne ju zavolam, okamzite je pri mne. Mam male deti a nikdy som nemala strach ze by im ublizila. Ked sme doma je s nami vnutri, ked sme v praci beha po zahrade. Pri kazdom psovi je dolezite aby mal kontakt s clovekom 😉