icon

Máte niekto skúsenosti s krémom Expigment 4?

andyja15
25. júl 2019

Dobrý deň, prosím vás máte niekto skúsenosť s týmto krémom na pigmentové škvrny? Viem že tu sa nedá kúpiť,ale prosím o príspevok ak má s ním niekto skúsenosť,a ako to je s pigmentovymi škvrnami po roku či dvoch? Fakt je taký dobrý? Ďakujem za odpoveď

ivanaamarek
12. sep 2024

@evka64 My sme to pred tyzdnom kupovali v Turecku na letisku v lekarni za 10€... naozaj sa musime tuna zbytocne natahovat na nezmysloch? Verim,ze kazdy mame dost inych starostí aj radostí 😉

evka64
12. sep 2024

@ivanaamarek ale prosim vas nebudte smiesna...to nie su nezmysly, chcete zarobit tak si prihadzujete marzu...

ivanaamarek
12. sep 2024

@evka64 Cize chcete povedat,ze si vymyslame? Skoda,ze sme si nevzali blocek, jedine ten by vam snad dokazal zavriet pusu. Aky mame akoze dovod na klamstvo? Ved my tie kremy NEPREDAVAME. Jeden sme mali zvysny, tak sme ho tu predali. Takze na smiech ste nam vy - evka64

palesandra
13. sep 2024

Na letisku v Turecku su prehnane ceny, preto si asi myslite ze inflacia....kava 8,5e, mala kola 6e, maffin 8e, 250ml vody 3-4e...

ivanaamarek
13. sep 2024

@palesandra Zjavne je to tak... pekny den.

susi0303
3. apr 2025

Nejde niekto prosím vás do Turecka? Ak áno, môžem poprosiť o krémy ExPigment 4%?

ivanaamarek
3. apr 2025

@susi0303 Dobry den, v lete by sme tam mali byt...

sandrasstini
6. apr 2025

@ivanaamarek kupila vy si aj mne prosim? Ten 4% s keby nemali aj ten 2.

lalilla
21. apr 2025

Kocky nemate niektora?

ivanaamarek
21. apr 2025

@sandrasstini Urcite... ja sa tu pred odjazdom este ozvem ci bude mat niekto dalsi zaujem...

zabarovazabka
2. máj 2025

@ivanaamarek Prosim Vas , ak sa bude dat, prosila by som si aj ja kremik. 🙏🏻 dakujem

susi0303
16. jún 2025
@ivanaamarek

@susi0303 Dobry den, v lete by sme tam mali byt...

@ivanaamarek a môžem vás poprosiť o 3 kremíky?

alenamm
23. jún 2025

Prosím vás, ide niekto do Turecka a bol by ochotný mi kúpiť Expigment 4%? Vopred ďakujem.

marikaneni
29. jún 2025
@gabruska1985

@julia05311 a nevies kolko realme v tom Turecku ten krem stoji? Kedze niektori ho ponukaju aj na nete, ale draho za to pytaju..

@gabruska1985 za 3€ som ho kupila včera v Turecku

ivanaamarek
11. júl 2025
@susi0303

@susi0303 Dobry den, v najblizsich dnoch budem v Turecku, kto by mal zaujem o 1 ci viac kremov, prosim kontaktujte ma najlepsie priamo osobnou spravou... Potrebna je ale (tak ako naposledy) aspon zalohova platba vopred aby sme ich na SK nevozili zbytocne. O cene budeme vopred informovat. Dakujem za pochopenie.

ivanaamarek
17. júl 2025
@alenamm

Prosím vás, ide niekto do Turecka a bol by ochotný mi kúpiť Expigment 4%? Vopred ďakujem.

@alenamm Dobry den, aktualne sme v Turecku... zabezpecime Vam expigment prip.nieco dalsie? Ivana

ivanaamarek
17. júl 2025
@susi0303

@susi0303 Dobry den, az teraz sme v Turecku. Mate teda zaujem o nejake kremy expigment, prip.dalsie? Ivana

ivanaamarek
17. júl 2025
@zabarovazabka

@ivanaamarek Prosim Vas , ak sa bude dat, prosila by som si aj ja kremik. 🙏🏻 dakujem

@zabarovazabka Dobry den, sme v Turecku aktualne ak by ste nieco potrebovali...

dabami
1. aug 2025

Dobrý deň, neplánuje íst niekto do Turecka na dovolenku v auguste ? Poprosila by som kúpiť Expigment 4%, ak by bol niekto ochotný, chcela by som ho skusit , ďakujem za odpoveď

ivanaamarek
1. aug 2025
@dabami

Dobrý deň, neplánuje íst niekto do Turecka na dovolenku v auguste ? Poprosila by som kúpiť Expigment 4%, ak by bol niekto ochotný, chcela by som ho skusit , ďakujem za odpoveď

@dabami Dobry den, aktualne mame dostupny jeden 4% a jeden 2%. Ak mate zaujem, kludne piste. Ivana

dabami
1. aug 2025
@ivanaamarek

@dabami Dobry den, aktualne mame dostupny jeden 4% a jeden 2%. Ak mate zaujem, kludne piste. Ivana

@ivanaamarek, dakujem, mam zaujem o Expigment 4%

luciador
1. aug 2025
@ivanaamarek

@ivanaamarek Prosím Vás a čo stojí ten2 %-ný?

marikaneni
3. aug 2025
@andidas

@vlcik1 prosím prosím odkud jste objednala? 🙂

@andidas ja som kupila v Turecku za 4€ a u nas pýtaju strašne veľa!

marikaneni
3. aug 2025

Najlepší krém aký som kedy mala!100%👍

spirit1
3. aug 2025
@marikaneni

Najlepší krém aký som kedy mala!100%👍

@marikaneni Ako ho pouzivate tuez ho mam doma

mentolka28
3. aug 2025

Prosim, ma este niekto na predaj 4%?

ivanaamarek
4. aug 2025
@mentolka28

Prosim, ma este niekto na predaj 4%?

@mentolka28 Dobrý deň, my máme 2% aj 4%tné krémy k dispozícii. Kľudne píšte... Ivana

danielka55
11. aug 2025
@evaslavo

@gabruska1985
@adamcovam nemusela ste zmazať odpoveď že ho predávate za 20€, aby mali prehľad aj ostatné kočky s akou marźou sa tu predáva krém, ktorý sa dá kúpiť za 3€.......kočky a zistím ešte čo vyjde v Nemecku tam mi ho vedia tiež kúpiť a napíšem Vám 😉 a ak by niekto potreboval dám kúpiť.......

@evaslavo mozem kremik.poprosit?

danielka55
11. aug 2025
@dabami

@ivanaamarek, dakujem, mam zaujem o Expigment 4%

@dabami aj ja mam zaujem

susi0303
13. aug 2025
@ivanaamarek

@mentolka28 Dobrý deň, my máme 2% aj 4%tné krémy k dispozícii. Kľudne píšte... Ivana

@ivanaamarek dobrý deň. Aká cena +