Máte niekto skúsenosti s krémom Expigment 4?
Dobrý deň, prosím vás máte niekto skúsenosť s týmto krémom na pigmentové škvrny? Viem že tu sa nedá kúpiť,ale prosím o príspevok ak má s ním niekto skúsenosť,a ako to je s pigmentovymi škvrnami po roku či dvoch? Fakt je taký dobrý? Ďakujem za odpoveď
@ivanaamarek ale prosim vas nebudte smiesna...to nie su nezmysly, chcete zarobit tak si prihadzujete marzu...
@evka64 Cize chcete povedat,ze si vymyslame? Skoda,ze sme si nevzali blocek, jedine ten by vam snad dokazal zavriet pusu. Aky mame akoze dovod na klamstvo? Ved my tie kremy NEPREDAVAME. Jeden sme mali zvysny, tak sme ho tu predali. Takze na smiech ste nam vy - evka64
Na letisku v Turecku su prehnane ceny, preto si asi myslite ze inflacia....kava 8,5e, mala kola 6e, maffin 8e, 250ml vody 3-4e...
@palesandra Zjavne je to tak... pekny den.
Nejde niekto prosím vás do Turecka? Ak áno, môžem poprosiť o krémy ExPigment 4%?
@susi0303 Dobry den, v lete by sme tam mali byt...
@ivanaamarek kupila vy si aj mne prosim? Ten 4% s keby nemali aj ten 2.
Kocky nemate niektora?
@sandrasstini Urcite... ja sa tu pred odjazdom este ozvem ci bude mat niekto dalsi zaujem...
@ivanaamarek Prosim Vas , ak sa bude dat, prosila by som si aj ja kremik. 🙏🏻 dakujem
@susi0303 Dobry den, v lete by sme tam mali byt...
@ivanaamarek a môžem vás poprosiť o 3 kremíky?
Prosím vás, ide niekto do Turecka a bol by ochotný mi kúpiť Expigment 4%? Vopred ďakujem.
@julia05311 a nevies kolko realme v tom Turecku ten krem stoji? Kedze niektori ho ponukaju aj na nete, ale draho za to pytaju..
@gabruska1985 za 3€ som ho kupila včera v Turecku
@susi0303 Dobry den, v najblizsich dnoch budem v Turecku, kto by mal zaujem o 1 ci viac kremov, prosim kontaktujte ma najlepsie priamo osobnou spravou... Potrebna je ale (tak ako naposledy) aspon zalohova platba vopred aby sme ich na SK nevozili zbytocne. O cene budeme vopred informovat. Dakujem za pochopenie.
Prosím vás, ide niekto do Turecka a bol by ochotný mi kúpiť Expigment 4%? Vopred ďakujem.
@alenamm Dobry den, aktualne sme v Turecku... zabezpecime Vam expigment prip.nieco dalsie? Ivana
@susi0303 Dobry den, az teraz sme v Turecku. Mate teda zaujem o nejake kremy expigment, prip.dalsie? Ivana
@ivanaamarek Prosim Vas , ak sa bude dat, prosila by som si aj ja kremik. 🙏🏻 dakujem
@zabarovazabka Dobry den, sme v Turecku aktualne ak by ste nieco potrebovali...
Dobrý deň, neplánuje íst niekto do Turecka na dovolenku v auguste ? Poprosila by som kúpiť Expigment 4%, ak by bol niekto ochotný, chcela by som ho skusit , ďakujem za odpoveď
Dobrý deň, neplánuje íst niekto do Turecka na dovolenku v auguste ? Poprosila by som kúpiť Expigment 4%, ak by bol niekto ochotný, chcela by som ho skusit , ďakujem za odpoveď
@dabami Dobry den, aktualne mame dostupny jeden 4% a jeden 2%. Ak mate zaujem, kludne piste. Ivana
@dabami Dobry den, aktualne mame dostupny jeden 4% a jeden 2%. Ak mate zaujem, kludne piste. Ivana
@ivanaamarek, dakujem, mam zaujem o Expigment 4%
@ivanaamarek Prosím Vás a čo stojí ten2 %-ný?
Najlepší krém aký som kedy mala!100%👍
Najlepší krém aký som kedy mala!100%👍
@marikaneni Ako ho pouzivate tuez ho mam doma
Prosim, ma este niekto na predaj 4%?
Prosim, ma este niekto na predaj 4%?
@mentolka28 Dobrý deň, my máme 2% aj 4%tné krémy k dispozícii. Kľudne píšte... Ivana
@gabruska1985
@adamcovam nemusela ste zmazať odpoveď že ho predávate za 20€, aby mali prehľad aj ostatné kočky s akou marźou sa tu predáva krém, ktorý sa dá kúpiť za 3€.......kočky a zistím ešte čo vyjde v Nemecku tam mi ho vedia tiež kúpiť a napíšem Vám 😉 a ak by niekto potreboval dám kúpiť.......
@evaslavo mozem kremik.poprosit?
@ivanaamarek, dakujem, mam zaujem o Expigment 4%
@dabami aj ja mam zaujem
@mentolka28 Dobrý deň, my máme 2% aj 4%tné krémy k dispozícii. Kľudne píšte... Ivana
@ivanaamarek dobrý deň. Aká cena +

@evka64 My sme to pred tyzdnom kupovali v Turecku na letisku v lekarni za 10€... naozaj sa musime tuna zbytocne natahovat na nezmysloch? Verim,ze kazdy mame dost inych starostí aj radostí 😉