Máte niekto skúsenosti s krémom Expigment 4?
Dobrý deň, prosím vás máte niekto skúsenosť s týmto krémom na pigmentové škvrny? Viem že tu sa nedá kúpiť,ale prosím o príspevok ak má s ním niekto skúsenosť,a ako to je s pigmentovymi škvrnami po roku či dvoch? Fakt je taký dobrý? Ďakujem za odpoveď
Ten krem Expigment 4 sa nesmie pouzivat na celu tvar. Ma velmi dobry a silny ucinok . Zoberte si vatovu tycinku a s nou si potrite ten flak. nemusite naraz vsetky. Vyskusajte si zo zaciatku iba ten najvacsi. Vyhybat sa slnku , takze najlepsie je na vecer. Koza zacervenie, akoby sa spalila a potom pomalicky odlupnete kozu aj s tym flakom.
@nare123 ako dlho natierat prosim?
@mentolka28 Dobrý deň, my máme 2% aj 4%tné krémy k dispozícii. Kľudne píšte... Ivana
@ivanaamarek dobry den, mate prosim este tie 4% kremy

@andyja15 ja mám krémy s Turecka,poprosila som známych ,čo tam išli na dovolenku aby mi ich kúpili,vraj sa majú používať keď už nebude také slnko ,tak asi na jeseň,preto som ich ešte neskúšala a aj by som si rada prečítala nejaké recenzie,našla som z roku tuším 2015 alebo 14 ,krémy už mám doma kúpili mi 2 ,tak uvidím.Ale kúpili mi expigment so 4percentami,nie porcelan
@andyja15 prosim vas natieram tyzden a skvrna pigmentova je eate horsia a okolie je cervene az vysusene. Ono sa to ma casom zusupat ci ako to funguje prosim