icon

Máte skúsenosť s výživovými cukríkmi Bloom Robins?

adripetr
10. feb 2025

Ahojte, použiva niekto výživové doplnky na vlasy od Bloom Robins? 🙂 pomáhajú vám? Dakujem

saxana000
10. feb 2025

Vyskusala som neublizili ani neohurili.. je to len zmes vitaminov ktore si vies kupit osobitne a za lacnejsie. Ale mavaju aj dobru akciu 1+1 vtedy by sa to aj oplatilo inak ani velmi nie.

brigitte93
10. feb 2025

Ja som nepocitila žiadny efekt , ale chuťovo sú dobré 😀

lucia23529
10. feb 2025

Mne rastu baby vlasy po nich a chuť je super 😂 mám čo robiť že 2 na deň 🤣

abcabcada
10. feb 2025

Placebo 😁 Radšej si kúp gumikov v potravinách 🤭 A na podporu rastu vlasov v lekárni selén a zinok 🙂

janka1011
10. feb 2025

@abcabcada netáraj, gumíci v potravinách nie sú vitamíny. Nehovorím, že bloom robbins je nejaké terno, ale sú to vitamíny. V zložení si každý vie dočítať, koľko čoho obsahujú. Radšej ako gumíkov by som volila bloom robbins tablety - sú silnejšie a obsahujú aj železo.

abcabcada
10. feb 2025

@janka1011 veď vravím, že môže jesť aj gumiky, lebo ani tie nepomôžu, podobne ako zmienená značka... Navyše, gumové cukríky z obchodu aspoň chutia dobre, bloom ani to nie... Miesto toho som jej odporučila vitamíny, ktoré zmysel majú... Pomaly 20 rokov sa zaoberám tým ako mat zdravé vlasy, tak asi viem 🙂

janka1011
10. feb 2025

@abcabcada keď sa tým zaoberáš 20 rokov, tak by si mala vedieť, že len selén a zinok je pri problémoch s vlasmi málo. Väčšinou je potrebný celý komplex vitamínov(biotín , železo, atď.) A zasa, odobne poznám v okolí dosť žien, ktoré si tých bloom medveďov chvália a pomáhajú im, rastú im nové vlasy. Tiež som ich brala 3 mesiace, ale tablety. Padanie mi nezastavili, ale zato mi výrazne začali vyrastať nové baby vlasy. Každému zaberie niečo iné, ale z vlastnej skúsenosti viem, že len selén a zinok nestačí.

abcabcada
10. feb 2025

@janka1011 ja to viem... Nemusíš na mňa hneď útočiť... Ak slečna chce radu, môže mi napísať, ale rozhodne toto tvoje pretláčanie nezmyselnej značky naozaj smrdí reklamou...

janka1011
10. feb 2025

@abcabcada absolútne nič nepretláčam a ani neútočím. Iba reagujem na tvoj komentár. A reklama? Tu len každá vyjadruje svoju skúsenosť - pomohli/nepomohli. Okrem toho píšem, že padanie mi nezastavili preto som ich vymenila za iné.

liv1
10. feb 2025

@janka1011 suhlasim s tebou, selen a zinok naozaj nestacia.

Autorka ja ich beriem, ale neviem to zhodnotit. Chutia mi 😁.
Mne pomahal volakedy Revalid, ale bolelo ma z neho brucho. Z tohto ma brucho neboli 😁

midka
10. feb 2025

ja beriem asi 3 balenie, podla mna mi prestali tak padat,, v porovnani s obdobim predtym, vidim, to hlavne, ked si zmyvam vlasy,, podla mna velky rozdiel