Máte skúsenosť s výživovými cukríkmi Bloom Robins?
Ahojte, použiva niekto výživové doplnky na vlasy od Bloom Robins? 🙂 pomáhajú vám? Dakujem
Ja som nepocitila žiadny efekt , ale chuťovo sú dobré 😀
Mne rastu baby vlasy po nich a chuť je super 😂 mám čo robiť že 2 na deň 🤣
Placebo 😁 Radšej si kúp gumikov v potravinách 🤭 A na podporu rastu vlasov v lekárni selén a zinok 🙂
@janka1011 veď vravím, že môže jesť aj gumiky, lebo ani tie nepomôžu, podobne ako zmienená značka... Navyše, gumové cukríky z obchodu aspoň chutia dobre, bloom ani to nie... Miesto toho som jej odporučila vitamíny, ktoré zmysel majú... Pomaly 20 rokov sa zaoberám tým ako mat zdravé vlasy, tak asi viem 🙂
@abcabcada keď sa tým zaoberáš 20 rokov, tak by si mala vedieť, že len selén a zinok je pri problémoch s vlasmi málo. Väčšinou je potrebný celý komplex vitamínov(biotín , železo, atď.) A zasa, odobne poznám v okolí dosť žien, ktoré si tých bloom medveďov chvália a pomáhajú im, rastú im nové vlasy. Tiež som ich brala 3 mesiace, ale tablety. Padanie mi nezastavili, ale zato mi výrazne začali vyrastať nové baby vlasy. Každému zaberie niečo iné, ale z vlastnej skúsenosti viem, že len selén a zinok nestačí.
ja beriem asi 3 balenie, podla mna mi prestali tak padat,, v porovnani s obdobim predtym, vidim, to hlavne, ked si zmyvam vlasy,, podla mna velky rozdiel

Vyskusala som neublizili ani neohurili.. je to len zmes vitaminov ktore si vies kupit osobitne a za lacnejsie. Ale mavaju aj dobru akciu 1+1 vtedy by sa to aj oplatilo inak ani velmi nie.