icon

Močíte v sprche?

9. jan 2026

Močíte v sprche?podľa mňa je to normálne,veď nebudem zbytočne splachovat keď idem do sprchy

Strana
z8
domkakvet
9. jan 2026

@anonym_autor nie, fuj.

anonym_11a55c
9. jan 2026

ano .. a robi to 98% ludi .. jedna sa samozrejme sprchu nie vanu lol ..

anonym_946594
9. jan 2026

@anonym_autor nie, nikdy

anonym_3fd6a9
9. jan 2026

Ludia sa delia na dve skupiny - tych co mocia v sprche, a tych co o tom klamu

anonym_e9eefd
9. jan 2026

@anonym_autor jasne, aj tam kakame... len to potom nohou musis pretlacit cez tu mriezku...

vikisisi
9. jan 2026
@anonym_3fd6a9

@anonym_3fd6a9 presne tak 🤣🤣🤣

anonym_c6ed86
9. jan 2026
@domkakvet

@anonym_autor nie, fuj.

@domkakvet si ešte nevidela dieťa čo sa vymočilo do vane? pri kúpaní?

anonym_af0642
9. jan 2026

Priznám áno sem tam sa vymočím, síce pred sprchou idem vždy na wc ale v sprche ma to tiež niekedy dostane tým prúdom vody. Osobne si myslím že nič zlého na tom nie je, ved to ide s vodou dole presne ako na wc

domkakvet
9. jan 2026
@anonym_c6ed86

@domkakvet si ešte nevidela dieťa čo sa vymočilo do vane? pri kúpaní?

@anonym_c6ed86 ja ze sa bavime o dospelych.

koniarova
9. jan 2026

Už tu o tom boli témy. Bolo to výživné čítanie. 🤣

autor
9. jan 2026
@anonym_3fd6a9

@anonym_3fd6a9 ja si to tiež myslím 🤣

autor
9. jan 2026
@koniarova

Už tu o tom boli témy. Bolo to výživné čítanie. 🤣

@koniarova vidíš,to ma nenapadlo pohľadať staré témy 🤦

anonym_3f5f11
9. jan 2026

@anonym_autor jasné že hej a rovno sa aj umyješ... Good deal

luteam
9. jan 2026

@anonym_autor a co je na tom zle? Ved rovno sa umyjes aj kut pravidelne asi umyvas a ide to do tej istej kanalizacie ako zo zachoda...

pe_mi
9. jan 2026

Áno,obaja s manželom
A ja sem tam aj do vane 😀

domkakvet
9. jan 2026
@luteam

@anonym_autor a co je na tom zle? Ved rovno sa umyjes aj kut pravidelne asi umyvas a ide to do tej istej kanalizacie ako zo zachoda...

@luteam to je na tom zle, ze si predstav, ze ides po niekom takom do vane a ak byvas sama, tak ho potom musis umyvat castejsie.

biba_18
9. jan 2026

ha?

anonym_3f5f11
9. jan 2026
@domkakvet

@luteam to je na tom zle, ze si predstav, ze ides po niekom takom do vane a ak byvas sama, tak ho potom musis umyvat castejsie.

@domkakvet a keď idete po 9387327 ľudoch niekde na wc to vám nevadí ?

anonym_af0642
9. jan 2026
@domkakvet

@domkakvet hä? Ale veď pri čúraní snáď nastriekaš naokolo či? A sprchu po sprche snáď prepláchneš či nie?

anonym_af0642
9. jan 2026
@anonym_3f5f11

@domkakvet a keď idete po 9387327 ľudoch niekde na wc to vám nevadí ?

@anonym_3f5f11 súhlasím to je oveľa nehygienickejšie ako v sprche čúrať

minenkaa
9. jan 2026

Odjakživa

luteam
9. jan 2026
@domkakvet

@domkakvet ja neviem, ale neriesim, ked idem po niekom z rodiny do sprchy. Ved kazdy tak ide v podstate spinavy spoteny atd. ten moc je vlasfne sterilny pokial nemas zapal. A si zober ked mas menstruaciu tak co? Aj to je nechutne? Tam to neovplyvnis co z teba vytecie pri umuvani. Ci zakazdym das savo ked sa umyjes?

anonym_13aa1c
9. jan 2026

Mám hyperaktívny močový mechúr. Idem cikať pred sprchou a ešte v sprche mi 2x pôjde tým že cítim ten prúd vody 🤦‍♀️ nie som pre to horším človekom ani nechutnym prasaťom.

bluka2
9. jan 2026
@luteam

@domkakvet ja neviem, ale neriesim, ked idem po niekom z rodiny do sprchy. Ved kazdy tak ide v podstate spinavy spoteny atd. ten moc je vlasfne sterilny pokial nemas zapal. A si zober ked mas menstruaciu tak co? Aj to je nechutne? Tam to neovplyvnis co z teba vytecie pri umuvani. Ci zakazdym das savo ked sa umyjes?

@luteam Radšej už ten tampón ako savo 😃

anonym_ab012f
9. jan 2026

@anonym_autor mocim.

luteam
9. jan 2026
@bluka2

@luteam Radšej už ten tampón ako savo 😃

@bluka2 veru 😀

anonym_049dd0
9. jan 2026

Ešte aj Horkýže slíže o tom spievali už dávno v jedne pesničke .... Keby sme čúrali v sprche splachujeme menej vody 🙂 ale zas poznala som jeneho humusaka, ktorý tvrdil, že do sprchy sa neští lebo potom smrdí z odtoku 🤣 pritom ten týpek sa umyl tak raz do týždňa.

anonym_93a1f8
9. jan 2026

priznam sa robim to pravidelne tiez takze fakt je nas dost ako tak pozeram a ako spindura si nepripadam vobec.Ja to takto robim od mala v sprche nepride mi to vobec divne

anonym_e433e7
9. jan 2026

@viesta ako fungujete u vas doma?

haley7897
9. jan 2026
@anonym_3fd6a9

@anonym_3fd6a9 eeeeh, NIE. Môžem ti s istotou povedať, ze su tri skupiny, ti, ktorí to nerobia 🤣 aj keby som v nej mala byt sama, dozadujem sa tretej skupiny 🤢

Strana
z8