Močíte v sprche?
Močíte v sprche?podľa mňa je to normálne,veď nebudem zbytočne splachovat keď idem do sprchy
ano .. a robi to 98% ludi .. jedna sa samozrejme sprchu nie vanu lol ..
@anonym_autor nie, nikdy
Ludia sa delia na dve skupiny - tych co mocia v sprche, a tych co o tom klamu
@anonym_autor jasne, aj tam kakame... len to potom nohou musis pretlacit cez tu mriezku...
@anonym_3fd6a9 presne tak 🤣🤣🤣
@anonym_autor nie, fuj.
@domkakvet si ešte nevidela dieťa čo sa vymočilo do vane? pri kúpaní?
Priznám áno sem tam sa vymočím, síce pred sprchou idem vždy na wc ale v sprche ma to tiež niekedy dostane tým prúdom vody. Osobne si myslím že nič zlého na tom nie je, ved to ide s vodou dole presne ako na wc
Už tu o tom boli témy. Bolo to výživné čítanie. 🤣
@anonym_3fd6a9 ja si to tiež myslím 🤣
Už tu o tom boli témy. Bolo to výživné čítanie. 🤣
@koniarova vidíš,to ma nenapadlo pohľadať staré témy 🤦
@anonym_autor jasné že hej a rovno sa aj umyješ... Good deal
@anonym_autor a co je na tom zle? Ved rovno sa umyjes aj kut pravidelne asi umyvas a ide to do tej istej kanalizacie ako zo zachoda...
Áno,obaja s manželom
A ja sem tam aj do vane 😀
ha?
@domkakvet a keď idete po 9387327 ľudoch niekde na wc to vám nevadí ?
@anonym_3f5f11 súhlasím to je oveľa nehygienickejšie ako v sprche čúrať
Odjakživa
@luteam to je na tom zle, ze si predstav, ze ides po niekom takom do vane a ak byvas sama, tak ho potom musis umyvat castejsie.
@domkakvet ja neviem, ale neriesim, ked idem po niekom z rodiny do sprchy. Ved kazdy tak ide v podstate spinavy spoteny atd. ten moc je vlasfne sterilny pokial nemas zapal. A si zober ked mas menstruaciu tak co? Aj to je nechutne? Tam to neovplyvnis co z teba vytecie pri umuvani. Ci zakazdym das savo ked sa umyjes?
Mám hyperaktívny močový mechúr. Idem cikať pred sprchou a ešte v sprche mi 2x pôjde tým že cítim ten prúd vody 🤦♀️ nie som pre to horším človekom ani nechutnym prasaťom.
@domkakvet ja neviem, ale neriesim, ked idem po niekom z rodiny do sprchy. Ved kazdy tak ide v podstate spinavy spoteny atd. ten moc je vlasfne sterilny pokial nemas zapal. A si zober ked mas menstruaciu tak co? Aj to je nechutne? Tam to neovplyvnis co z teba vytecie pri umuvani. Ci zakazdym das savo ked sa umyjes?
@luteam Radšej už ten tampón ako savo 😃
@anonym_autor mocim.
Ešte aj Horkýže slíže o tom spievali už dávno v jedne pesničke .... Keby sme čúrali v sprche splachujeme menej vody 🙂 ale zas poznala som jeneho humusaka, ktorý tvrdil, že do sprchy sa neští lebo potom smrdí z odtoku 🤣 pritom ten týpek sa umyl tak raz do týždňa.
priznam sa robim to pravidelne tiez takze fakt je nas dost ako tak pozeram a ako spindura si nepripadam vobec.Ja to takto robim od mala v sprche nepride mi to vobec divne
@viesta ako fungujete u vas doma?
@anonym_3fd6a9 eeeeh, NIE. Môžem ti s istotou povedať, ze su tri skupiny, ti, ktorí to nerobia 🤣 aj keby som v nej mala byt sama, dozadujem sa tretej skupiny 🤢

@anonym_autor nie, fuj.