Močíte v sprche?
Močíte v sprche?podľa mňa je to normálne,veď nebudem zbytočne splachovat keď idem do sprchy
Inak tie čo píšete fuj,dufam,že denne dezinfikujete kľučky doma na dverách a aj mobil a tie tašky kabelky,tam je iný humus
@anonym_autor áno mocim, podľa mňa to robí každý. Ved sa sprchujem, tak sa hneď aj umyjem. Není natom nič divne, ani fuj 😉
@mandzula moj syn povedal, ze mu musime prenajat byt, ze on to na intraku nezvladne, ze potrebuje svoju sprchu 😀
@zuzana76 My sme mali na intraku sprchu v bunke, nastastie, furt som ju drhla. Dceru mam rovnako naucenu na hygienu, bola zhrozena z deti v SvP, na lyziarskom a v tabore, ze tam nikto neriesi nieze zadok, ale ani ruky ci zuby.
@domkakvet myslím, že to preháňaš. kto píše o ošťatej vani? však predsa nejdem do vane zámerne preto, lebo mi treba čúrať.... či tak si to predstavuješ? že ľudia nepoužijú wc, však načo? vleziem do kúta a tam sa vyštím, či? nechápem...
@amdornik ja chodim na wc pred sprchou, ale je to kazdeho vec, nikoho za to neodcudzujem, akurat som prekvapena kolko ludi to robi a dufam, ze to u nas nikto nerobi.
Celkom zaujimavy pohlad na vec z pohladu cisel https://www.info.sk/sprava/141028/mocite-v-sprc...
@zuzana76 My sme mali na intraku sprchu v bunke, nastastie, furt som ju drhla. Dceru mam rovnako naucenu na hygienu, bola zhrozena z deti v SvP, na lyziarskom a v tabore, ze tam nikto neriesi nieze zadok, ale ani ruky ci zuby.
@mandzula no..... lyžiarsky výcvik, minulý rok.... ubytovňa komunistická, v pôvodnom stave. sprcha katastrofa, vaňa tiež 😀 žiadne čistiace prostriedky, aby som to mohla vyčistiť. voda tiekla čistá, našťastie. čo mi ostávalo? do sprchy som chodila zásadne v gumených šľapkách - tie som zabalila, už som bola poučená z iného LV, ktorý bol môj prvý 😀 a tiež podobné svinstvo tam bolo.... čiže v šľapkách do sprchy aj von. a tie som potom ešte premyla v umývadle od toho sajrajtu, čo bol naspodu toho kúta. no fuj.... a detiská kadejak sa sprchovali, aj bosé, no fuj 😀 chúďatá... len podotknem pre prípadných rypákov, že ja som to nevybavovala.... 😀
@mandzula no..... lyžiarsky výcvik, minulý rok.... ubytovňa komunistická, v pôvodnom stave. sprcha katastrofa, vaňa tiež 😀 žiadne čistiace prostriedky, aby som to mohla vyčistiť. voda tiekla čistá, našťastie. čo mi ostávalo? do sprchy som chodila zásadne v gumených šľapkách - tie som zabalila, už som bola poučená z iného LV, ktorý bol môj prvý 😀 a tiež podobné svinstvo tam bolo.... čiže v šľapkách do sprchy aj von. a tie som potom ešte premyla v umývadle od toho sajrajtu, čo bol naspodu toho kúta. no fuj.... a detiská kadejak sa sprchovali, aj bosé, no fuj 😀 chúďatá... len podotknem pre prípadných rypákov, že ja som to nevybavovala.... 😀
@amdornik Mna pri tychto veciach stve, ze na deti sa pozera ako na odpad, ktory znesie vsetko - ci uz ide o SvP, lyziarske alebo tabory - ubytko a strava ako pre svine. Ale to je uz na inu debatu.
@amdornik Mna pri tychto veciach stve, ze na deti sa pozera ako na odpad, ktory znesie vsetko - ci uz ide o SvP, lyziarske alebo tabory - ubytko a strava ako pre svine. Ale to je uz na inu debatu.
@mandzula aj mňa to štve, keby som to mala na starosti ja, riešila by som niečo úplne iné. na stravu ale musím podotknúť, že tá bola fantastická, to o tom potom... ale tá ubytovňa 😨
@mandzula aj mňa to štve, keby som to mala na starosti ja, riešila by som niečo úplne iné. na stravu ale musím podotknúť, že tá bola fantastická, to o tom potom... ale tá ubytovňa 😨
@amdornik vacsinou sa tlaci cena dolu, lebo rodicia frflu, ze je to drahe. Takze asi aj toto bol ten pripad, ze na ukor nizsej ceny sa zriect komfortu ubytovania.
no nič, idem čosi variť, neznášam varenie. 😀 pekný deň prajem.
Áno. A nič "fuj" na mojom moči v sprche nevidím. A mimochodom niekde som čítala, že je to prospešné pre suché chodidlá. Veď je to prírodná urea 😀
@anonym_autor opäť dotknuté ublížené ženy:D však curam do sprchy, rovno sa tým umyjem a potom umyjem aj spchrchovy kút. Ženy keď majú krámy tak sa asi nesprchuju lebo co ked krv steka do kúta to je predsa nehygienické že
Ano, a rada🤣
Aky je v tom rozdiel? Ved v sprche keď aj ak to hned odtecie ako vo wc. Ešte sa aj umyjem a aj sprchu.
Nestáva sa to sice často ale už keď som v sprche a potrebujem tak nebudem utekať na wc.
@domkakvet kupelna sa hlavne čistí od mydla a vodného kameňa ,myslím,že moč je menší problém ako masnota z tela a mydlo dokopy
@minenkaa A ja hlavne nechapem, ci si tu niektore predstavuju, ze zena osika cely kut, vanu, kachlicky okolo a este aj bateriu. Ved sa da napriklad cupnut rovno nad odtok, nemusi stat z vysky ako kobyla a rozstriekat to aj do susedov.
@minenkaa A ja hlavne nechapem, ci si tu niektore predstavuju, ze zena osika cely kut, vanu, kachlicky okolo a este aj bateriu. Ved sa da napriklad cupnut rovno nad odtok, nemusi stat z vysky ako kobyla a rozstriekat to aj do susedov.
@mandzula možno to tak robia ,každý to hneď berie tak, ako to robi
@anonym_autor áno

Nie, vzdy idem na wc pred sprchou, myslim, ze to nerobia ani deti, my sme vsetci monkovia na cistotu a toto sa nam hnusi