icon

Močíte v sprche?

9. jan 2026

Močíte v sprche?podľa mňa je to normálne,veď nebudem zbytočne splachovat keď idem do sprchy

zuzana76
10. jan 2026

Nie, vzdy idem na wc pred sprchou, myslim, ze to nerobia ani deti, my sme vsetci monkovia na cistotu a toto sa nam hnusi

mandzula
10. jan 2026
@minenkaa

@mandzula ja som zas ostala prekvapena,že to niekto nerobí ,alebo že ľudia nemajú so sebou mokrý toaletný papier

@minenkaa Ja som praveze, naopak, milo prekvapena, ked to niekto robi, po rokoch na intraku clovek vie svoje, fuj. Uz tam na mna pozerali ako na exota.

minenkaa
10. jan 2026

Inak tie čo píšete fuj,dufam,že denne dezinfikujete kľučky doma na dverách a aj mobil a tie tašky kabelky,tam je iný humus

minenkaa
10. jan 2026
@mandzula

@minenkaa Ja som praveze, naopak, milo prekvapena, ked to niekto robi, po rokoch na intraku clovek vie svoje, fuj. Uz tam na mna pozerali ako na exota.

@mandzula veď ale ako malo ľudí to robi

mandzula
10. jan 2026
@minenkaa

@mandzula veď ale ako malo ľudí to robi

@minenkaa Ano, mimimum. U mna to bolo jedno z prvych kriterii pri vybere chlapa. Takeho, co to nerobi, by som ani do domu nepustila.

bielasovicka
10. jan 2026

@anonym_autor áno mocim, podľa mňa to robí každý. Ved sa sprchujem, tak sa hneď aj umyjem. Není natom nič divne, ani fuj 😉

zuzana76
10. jan 2026
@mandzula

@lucka243 Jeezis, to ked tu vytiahnes, ze umyt si zadok po velkej by mal byt standard, dostanes nalozene ako ja, ze som Monk, ze sa mam dat liecit.😃

@mandzula tiez tak, nedokazala by som byt bez umytia

zuzana76
10. jan 2026
@mandzula

@mandzula moj syn povedal, ze mu musime prenajat byt, ze on to na intraku nezvladne, ze potrebuje svoju sprchu 😀

mandzula
10. jan 2026
@zuzana76

@mandzula moj syn povedal, ze mu musime prenajat byt, ze on to na intraku nezvladne, ze potrebuje svoju sprchu 😀

@zuzana76 My sme mali na intraku sprchu v bunke, nastastie, furt som ju drhla. Dceru mam rovnako naucenu na hygienu, bola zhrozena z deti v SvP, na lyziarskom a v tabore, ze tam nikto neriesi nieze zadok, ale ani ruky ci zuby.

domkakvet
10. jan 2026
@amdornik

@domkakvet myslím, že to preháňaš. kto píše o ošťatej vani? však predsa nejdem do vane zámerne preto, lebo mi treba čúrať.... či tak si to predstavuješ? že ľudia nepoužijú wc, však načo? vleziem do kúta a tam sa vyštím, či? nechápem...

@amdornik ja chodim na wc pred sprchou, ale je to kazdeho vec, nikoho za to neodcudzujem, akurat som prekvapena kolko ludi to robi a dufam, ze to u nas nikto nerobi.

mandzula
10. jan 2026

Celkom zaujimavy pohlad na vec z pohladu cisel https://www.info.sk/sprava/141028/mocite-v-sprc...

amdornik
10. jan 2026
@mandzula

@zuzana76 My sme mali na intraku sprchu v bunke, nastastie, furt som ju drhla. Dceru mam rovnako naucenu na hygienu, bola zhrozena z deti v SvP, na lyziarskom a v tabore, ze tam nikto neriesi nieze zadok, ale ani ruky ci zuby.

@mandzula no..... lyžiarsky výcvik, minulý rok.... ubytovňa komunistická, v pôvodnom stave. sprcha katastrofa, vaňa tiež 😀 žiadne čistiace prostriedky, aby som to mohla vyčistiť. voda tiekla čistá, našťastie. čo mi ostávalo? do sprchy som chodila zásadne v gumených šľapkách - tie som zabalila, už som bola poučená z iného LV, ktorý bol môj prvý 😀 a tiež podobné svinstvo tam bolo.... čiže v šľapkách do sprchy aj von. a tie som potom ešte premyla v umývadle od toho sajrajtu, čo bol naspodu toho kúta. no fuj.... a detiská kadejak sa sprchovali, aj bosé, no fuj 😀 chúďatá... len podotknem pre prípadných rypákov, že ja som to nevybavovala.... 😀

mandzula
10. jan 2026
@amdornik

@mandzula no..... lyžiarsky výcvik, minulý rok.... ubytovňa komunistická, v pôvodnom stave. sprcha katastrofa, vaňa tiež 😀 žiadne čistiace prostriedky, aby som to mohla vyčistiť. voda tiekla čistá, našťastie. čo mi ostávalo? do sprchy som chodila zásadne v gumených šľapkách - tie som zabalila, už som bola poučená z iného LV, ktorý bol môj prvý 😀 a tiež podobné svinstvo tam bolo.... čiže v šľapkách do sprchy aj von. a tie som potom ešte premyla v umývadle od toho sajrajtu, čo bol naspodu toho kúta. no fuj.... a detiská kadejak sa sprchovali, aj bosé, no fuj 😀 chúďatá... len podotknem pre prípadných rypákov, že ja som to nevybavovala.... 😀

@amdornik Mna pri tychto veciach stve, ze na deti sa pozera ako na odpad, ktory znesie vsetko - ci uz ide o SvP, lyziarske alebo tabory - ubytko a strava ako pre svine. Ale to je uz na inu debatu.

amdornik
10. jan 2026
@mandzula

@amdornik Mna pri tychto veciach stve, ze na deti sa pozera ako na odpad, ktory znesie vsetko - ci uz ide o SvP, lyziarske alebo tabory - ubytko a strava ako pre svine. Ale to je uz na inu debatu.

@mandzula aj mňa to štve, keby som to mala na starosti ja, riešila by som niečo úplne iné. na stravu ale musím podotknúť, že tá bola fantastická, to o tom potom... ale tá ubytovňa 😨

zuzana76
10. jan 2026
@amdornik

@mandzula aj mňa to štve, keby som to mala na starosti ja, riešila by som niečo úplne iné. na stravu ale musím podotknúť, že tá bola fantastická, to o tom potom... ale tá ubytovňa 😨

@amdornik vacsinou sa tlaci cena dolu, lebo rodicia frflu, ze je to drahe. Takze asi aj toto bol ten pripad, ze na ukor nizsej ceny sa zriect komfortu ubytovania.

belllinka
10. jan 2026
@domkakvet

@belllinka napriklad to co pisu vyssie, chodim do sprchy aby som sa umyla a nie aby som odtial vysla spinava.

@domkakvet tam ze sa vycuras, tak vyjdes spinava? Nechapem

amdornik
Autor odpoveď zmazal
amdornik
10. jan 2026

no nič, idem čosi variť, neznášam varenie. 😀 pekný deň prajem.

anonym_53a279
10. jan 2026

Áno. A nič "fuj" na mojom moči v sprche nevidím. A mimochodom niekde som čítala, že je to prospešné pre suché chodidlá. Veď je to prírodná urea 😀

anonym_94e2c2
10. jan 2026

@anonym_autor opäť dotknuté ublížené ženy:D však curam do sprchy, rovno sa tým umyjem a potom umyjem aj spchrchovy kút. Ženy keď majú krámy tak sa asi nesprchuju lebo co ked krv steka do kúta to je predsa nehygienické že

majlo1234
10. jan 2026

Ano, a rada🤣

anonym_617639
10. jan 2026

Aky je v tom rozdiel? Ved v sprche keď aj ak to hned odtecie ako vo wc. Ešte sa aj umyjem a aj sprchu.
Nestáva sa to sice často ale už keď som v sprche a potrebujem tak nebudem utekať na wc.

domkakvet
10. jan 2026
@belllinka

@domkakvet tam ze sa vycuras, tak vyjdes spinava? Nechapem

@belllinka nevyndem spinava, ved to splachnem sprchou, cize podla tejto teorie vlastne ani netreba cistit vanu ani kut, ved ho predsa sprchujem.

rozculena
10. jan 2026
@domkakvet

@luteam to je na tom zle, ze si predstav, ze ides po niekom takom do vane a ak byvas sama, tak ho potom musis umyvat castejsie.

@domkakvet keď bývam sama,tak po kom takom idem??

domkakvet
10. jan 2026
@rozculena

@domkakvet keď bývam sama,tak po kom takom idem??

@rozculena to pokracuje dalej, je tam aj ak byvas sama.

minenkaa
10. jan 2026
@domkakvet

@belllinka nevyndem spinava, ved to splachnem sprchou, cize podla tejto teorie vlastne ani netreba cistit vanu ani kut, ved ho predsa sprchujem.

@domkakvet kupelna sa hlavne čistí od mydla a vodného kameňa ,myslím,že moč je menší problém ako masnota z tela a mydlo dokopy

mandzula
10. jan 2026
@minenkaa

@domkakvet kupelna sa hlavne čistí od mydla a vodného kameňa ,myslím,že moč je menší problém ako masnota z tela a mydlo dokopy

@minenkaa A ja hlavne nechapem, ci si tu niektore predstavuju, ze zena osika cely kut, vanu, kachlicky okolo a este aj bateriu. Ved sa da napriklad cupnut rovno nad odtok, nemusi stat z vysky ako kobyla a rozstriekat to aj do susedov.

minenkaa
10. jan 2026
@mandzula

@minenkaa A ja hlavne nechapem, ci si tu niektore predstavuju, ze zena osika cely kut, vanu, kachlicky okolo a este aj bateriu. Ved sa da napriklad cupnut rovno nad odtok, nemusi stat z vysky ako kobyla a rozstriekat to aj do susedov.

@mandzula možno to tak robia ,každý to hneď berie tak, ako to robi

domkakvet
10. jan 2026
@minenkaa

@minenkaa nehovorim, ze nie, uz som pisala vyssie, ze je to aj o vnimani, berie sa to inak, aj ked mozes mat pravdu.

ankare
10. jan 2026

@anonym_autor áno