Močíte v sprche?
Močíte v sprche?podľa mňa je to normálne,veď nebudem zbytočne splachovat keď idem do sprchy
@bluka2 však pravdaže áno... ale to nevytrieš úplne všetko predsa.. ak je akútna hnačka alebo ochorenie čriev (či crohn, dráždivé črevo, rakovina apod.), tak tá stolica je častokrát premenlivá a niekedy tomu poviem: nevytretiteľná. a sprcha jednoducho musí bezpodmienečne byť... áno, mám jedno z týchto ochorení a preto presne viem, o čom píšem. minula by som veľkú rolku a aj tak neutriem úplne do čista. čiže ja napríklad vždy po veľkej potrebe musím absolvovať sprchu... iste, v práci sa to nedá, tam vytieram do nemoty. ale doma jednoznačne sprcha.
a aj človek, ktorý nemá črevné ochorenie a umýva si anál a okolie, tak predsa čiastočky stolice (mikroskopické) odchádzajú do toho sprchového kúty alebo vane. zase netvrďme, že nie.
a ešte k moču. mnoho ľudí ho dokonca pije - forma terapie 😀 takže až také strašné to s ním nebude, že? 🙂
@amdornik tak to som nevedela, asi proste nepoznám tie ochorenia. Ja som z tých, čo aj v Afrike pijú vodu z vodovodu, keď náhodou nemám doma flasu a bez problémov. My sme tiež teraz výnimočne nejakú hnačku chytili (určite karma lebo som mala návštevu a akurát som spomínala, že sa mi to nikdy nestáva….), ale zas stačila bežná dávka papiera, nič také divé 😳
@bluka2 však pravdaže áno... ale to nevytrieš úplne všetko predsa.. ak je akútna hnačka alebo ochorenie čriev (či crohn, dráždivé črevo, rakovina apod.), tak tá stolica je častokrát premenlivá a niekedy tomu poviem: nevytretiteľná. a sprcha jednoducho musí bezpodmienečne byť... áno, mám jedno z týchto ochorení a preto presne viem, o čom píšem. minula by som veľkú rolku a aj tak neutriem úplne do čista. čiže ja napríklad vždy po veľkej potrebe musím absolvovať sprchu... iste, v práci sa to nedá, tam vytieram do nemoty. ale doma jednoznačne sprcha.
a aj človek, ktorý nemá črevné ochorenie a umýva si anál a okolie, tak predsa čiastočky stolice (mikroskopické) odchádzajú do toho sprchového kúty alebo vane. zase netvrďme, že nie.
a ešte k moču. mnoho ľudí ho dokonca pije - forma terapie 😀 takže až také strašné to s ním nebude, že? 🙂
@amdornik Zober cistu pet flasku napust vodou a umy sa po potrebe. Toaletakom sa ususis. Som teraz moslimka a toto robim, som cely den cista a aj cez menstruaciu sa po kazdej potrebe umyjem a dam cistu vlozku.
bože, to varenie 😀 😀 to je moja nočná mora..... len odbieham, aby som nemusela variť 😀 postupne čistím suroviny a vôbec sa mi do toho nechce, odstreľte ma
@amdornik co varis? 😀
ja sa do sprchy aj vyserem normalne
@misko1234456 ,
a ušami nevieš nič?
😜
@haley7897 a všetko ostatné, čo splachuješ z tela je sterilné? 😀 Neumývaš si genitálie, zadok po veľkej potrebe, šušku po menzese, pot, atď.? Sa tu nehrajte na nejaké sterilné princezné.
@domakakvet
@belllinka niektori to neberieme po hygienickej stranke, len nam to nikdy nenapadlo. Mam wc hned vedla sprchy, takze najskor idem tam a potom osprchovat. Neviem, asi by som nevedela ani spustit moc niekde inde ako na WC. Mam to tak vzite a tak to robim.
ja sa do sprchy aj vyserem normalne
@misko1234456 Robím v hoteli a fakt niektorí hostia nechajú hovienko v sprchovom kúte :D WC misa pol metra od sprcháča... Nechápem, že keď to na neho už príde pri sprchovaní, nezoberie toaleťák a nevyhodí to do wecka.
@domkakvet neberte sa tak vážne a menštruáciu máte alebo mali ste a kde ste sa boli sprchovať ? Lebo krv z menzesu je oveľa väčšie fuj ako sterilný moč ktorý mimochodom, máte vo svojom tele.
@anonym_3f5f11 ako som uz pisala, tak je to ine, ked clovek za to nemoze a ine ked to robi pravidelne, lebo vedla wc je daleko a tej krvi by som povedala, ze je menej.
@amdornik co varis? 😀
@zara3 a to prosím ťa ako? mám si objem tej fľaše vystreknúť do zadku akože? 😀
@michaelam2 mala som gulášovú polievku. takú fajnú silnú (zo školy) 😀 ja som ju zmixovala, zahustila vareným zemiakom, dochutila kečupom. k tomu som udusila kuracie mäsko na cibuľke. zmiešala dokopy.... k tomu knedľa. čakala som pohromu, bolo to vynikajúce...
@misko1234456 Robím v hoteli a fakt niektorí hostia nechajú hovienko v sprchovom kúte :D WC misa pol metra od sprcháča... Nechápem, že keď to na neho už príde pri sprchovaní, nezoberie toaleťák a nevyhodí to do wecka.
@anonym_df36a1 😲
Inak už tu bola debata aj o wc v kúpeľni a aj to bolo fuj ,nehygienicke
@michaelam2 mala som gulášovú polievku. takú fajnú silnú (zo školy) 😀 ja som ju zmixovala, zahustila vareným zemiakom, dochutila kečupom. k tomu som udusila kuracie mäsko na cibuľke. zmiešala dokopy.... k tomu knedľa. čakala som pohromu, bolo to vynikajúce...
@amdornik nie, po potrebe jak sedis na zachode, tak si lejes vodu do zachodu mezi nohy ktorou sa aj umyvas. Samozrejme sa po potrebe najprv utries toaletnym papierom, ale potom sa umyjes zo spodu ako v sprche, nakoniec osusis zase toaletnym papierom. Aj predides vselijakym zenskym infekciam, aj infekcii mocovych ciest, kedze je zena vzdy cista a sucha tam dole, aby sa nehromadili bakterie. To len tak som ti poradila, aby si sa citila (mozno) lepsie 🙂
@amdornik nie, po potrebe jak sedis na zachode, tak si lejes vodu do zachodu mezi nohy ktorou sa aj umyvas. Samozrejme sa po potrebe najprv utries toaletnym papierom, ale potom sa umyjes zo spodu ako v sprche, nakoniec osusis zase toaletnym papierom. Aj predides vselijakym zenskym infekciam, aj infekcii mocovych ciest, kedze je zena vzdy cista a sucha tam dole, aby sa nehromadili bakterie. To len tak som ti poradila, aby si sa citila (mozno) lepsie 🙂
@zara3 nerozumiem stále... vieš, že voda tečie zhora nadol? ako si tým umyjem zadok po veľkej potrebe? však iste, namočiť toaleťák vodou a tým sa pretrieť, to je samozrejmosť, keď nemám sprchu poruke. ale liať z fľaše s vodou? akože fakt si to neviem predstaviť, prepáč 😀 možno som nemotorná....
rozmyslam, ze to som asi uz uplna nechutacka ked umyvam zakakany zadok svojmu dietatu v umyvadle/vani/sprche podla toho co je po ruke.... ja som si vzdy myslela, ze hlavne je za sebou poumyvat vsetko ... a zrazu zistujem, ze neviem pouzivat kupelnu 🤔
rozmyslam, ze to som asi uz uplna nechutacka ked umyvam zakakany zadok svojmu dietatu v umyvadle/vani/sprche podla toho co je po ruke.... ja som si vzdy myslela, ze hlavne je za sebou poumyvat vsetko ... a zrazu zistujem, ze neviem pouzivat kupelnu 🤔
@fairyy ano, predsa nebudes umyvat okakany zadocek v umyadle, kde si umyvas zuby. 🙄Ked som toto citala, tak som si zacala predstavovat situacie kedy sa zuby dostanu do kontaktu s umyvadlom, nevymyslela som nic... Ale zas moja predstavivost je dost obmedzena
@amdornik toto ta (zrejme mnohych) šokuje...
@minenkaa no ale mne tá zara napísala: Zober cistu pet flasku napust vodou a umy sa po potrebe..... predstavila som si napríklad fľašu od vody Rajec, Mitická, Budiš, atď 😀
@zara3 nerozumiem stále... vieš, že voda tečie zhora nadol? ako si tým umyjem zadok po veľkej potrebe? však iste, namočiť toaleťák vodou a tým sa pretrieť, to je samozrejmosť, keď nemám sprchu poruke. ale liať z fľaše s vodou? akože fakt si to neviem predstaviť, prepáč 😀 možno som nemotorná....
@amdornik mozes toto ako @minenkaa tu poslala, ale ja kolkokrat v praci som mala normalnu 0,5 l petku a v zachode, jak sedis, rostiahnes nohy a umyjes sa po potrebe, jak v sprche. Najlepsia je taka sprcha, ktora moze byt naistalovana pri zachode a normalne sa osprchujes. Ked pojdes do moslimskych krajin, mozes vidiet aj take dzbany na vodu pri zachodoch, na umyvanie sa. Z toho sa hovori, ze moslimovia jedia pravou rukou, lebo lavu pouzivaju na "spinave" veci ako je sa umyvanie zo spodu.
@amdornik ano, to co opisuje @zara3 je zakladna vybava v muslim domácnostiach. Musíme sa po použití toalety umyt vodou. Ta fľaša je taký muslim starter pack - použiješ ak sa nedá inak. Ideal je sprcha pri toalete ako som písala vyššie. Ver, ze suchý toaletný papier nieje ideal z hygienického hľadiska, osuší, čo-to 💩 odstrani, hygienicky čistý/á však nebudeš...
Mňa tak zaujima ,na čo sa vlastne ta kúpeľňa ma používať
Taký automechanik sa asi najprv musí pred domov v súde umyť a potom doma čistý a ešte niekto čo róby pri zvieratách ,to si ani neviem predstaviť ,ako by sa mal taký človek umývať
@amdornik ano, to co opisuje @zara3 je zakladna vybava v muslim domácnostiach. Musíme sa po použití toalety umyt vodou. Ta fľaša je taký muslim starter pack - použiješ ak sa nedá inak. Ideal je sprcha pri toalete ako som písala vyššie. Ver, ze suchý toaletný papier nieje ideal z hygienického hľadiska, osuší, čo-to 💩 odstrani, hygienicky čistý/á však nebudeš...
@haley7897 no uz si poslala obrazok jak vidim, nas kraj toto velmi nepozna. Ale nedivim sa, tiez som na tom bola rovnako.😀

@minenkaa 😀
@viestta daj mi relevantný zdroj, že dúha nesmrdí..... keď si tak vezmeš, mnohokrát začína v nejakom jazere, rieke, končí kdesi v močiari.... nebola by som si taká istá 😀
@amdornik pockaj, ked bude nejaka taka debata "prezistim" ti to, potom ti dam vediet