icon

Môže cesnak spôsobiť bolesť pod ľavým rebrom?

stelly652
11. okt 2025

Ahojte ľudia chcem sa vas opýtať včera večer som pociťoval menšie hlieniky v hrdle tak som sa rozhodol zobrať cesnak aby som tie hlieny vykašlával von jak som zjedol ten cesnak ne cely tak po 10 minútach ma začalo bolieť pod pravým rebrom až nad ranom bolesť ustúpila a nejako som zaspal myslite,že to mi mohol spraviť ten cesnak?????...čo to je žlčník?...Pankreas?...mali ste aj vy bolesti pod ľavým rebrom?::...išli bi ste stým na odber krvi..???

Strana
z2
stelly652
autor
12. okt 2025
@anonym_f4cf6a

@stelly652 pijem ale uz len s mliekom a nikdy nie na lacno.

@anonym_f4cf6a no ja na lačno tiež nie až po raňajkách tiež si dávam mlieko tak neviem či isť zajtra na odber krvi či ne včera s mamku som sa povadil o toto že ma to bolelo hovorila mi že si len namyšlam a není to pravda čo jej narozprávam mama robí najväčšiu chybu lebo vyvára nezdravé jedla a potom ja mam problémy

anna777115
12. okt 2025
@stelly652

@anna777115 a počas vianočných sviatkoch neješ ani žiadne koláče lebo sa blížia Vianoce a bude sa robila kapustnica,klobásy,ryby toto všetko ješ nerobí ti problémy??? ked si daš rybu a kapustnicu

@stelly652 Nie, ani ryba mi neribi problem ani vyorazane mi nerobi problem a kyslu kapustu premyvam aby nebola taka kysla a kupujem jednu značku ktora mi nerobi priblemy. Z kolácov nemozem nic kde su jablká, lebo mi to zvysi tak kyselinu, ze sa mi vylieva do ust.Ale, ja na sladké veĺmi nie som. A ešte žiadne oškvarky, bravcova mast a klbasy. Proste zo zabijacjy možem jedine tlačenku ale nie udenu hurky pokiaĺ nie su veĺmi prekorenené.

stelly652
autor
12. okt 2025
@anonym_f4cf6a

@stelly652 no. ja by som sla pre istotu...mna boli na pravo a mam zapal zaludka..

@anonym_f4cf6a tak idem zajtra dúfam že sa neobjednáva len na krv a budem musieť zas čakať

stelly652
autor
12. okt 2025
@anonym_f4cf6a

@stelly652 a mas to uz dlho?

@anonym_f4cf6a tak vyše mesiaca ale mam tam aj fľak na ľavo vidno ho zvonku na pokožke

stelly652
autor
12. okt 2025

mam strach čo mi zistia

anonym_f4cf6a
12. okt 2025
@stelly652

@anonym_f4cf6a no ja na lačno tiež nie až po raňajkách tiež si dávam mlieko tak neviem či isť zajtra na odber krvi či ne včera s mamku som sa povadil o toto že ma to bolelo hovorila mi že si len namyšlam a není to pravda čo jej narozprávam mama robí najväčšiu chybu lebo vyvára nezdravé jedla a potom ja mam problémy

@stelly652 tak tvoja mama je zvlastna. ked raz mas problem, tak snad mas mat dietu. ty mas kolko rokov prosim ta.

stelly652
autor
12. okt 2025
@anonym_f4cf6a

@stelly652 tak tvoja mama je zvlastna. ked raz mas problem, tak snad mas mat dietu. ty mas kolko rokov prosim ta.

@anonym_f4cf6a 37 ale stále vyzerám mlado štíhly a vysoký no mame ešte jednu kuchyňu prázdnu a asi si budem sam nakupovať a sam variť obedy a večere len sa bojím ako mi bude počas sviatkoch

anonym_f4cf6a
12. okt 2025
@stelly652

@anonym_f4cf6a 37 ale stále vyzerám mlado štíhly a vysoký no mame ešte jednu kuchyňu prázdnu a asi si budem sam nakupovať a sam variť obedy a večere len sa bojím ako mi bude počas sviatkoch

@stelly652 si dospely, var si sam.

stelly652
autor
12. okt 2025
@anonym_f4cf6a

@stelly652 si dospely, var si sam.

@anonym_f4cf6a no šak hej lebo telo starne a už neprijíma tak stravu ako za mlada však?.

anonym_f4cf6a
12. okt 2025
@stelly652

@anonym_f4cf6a no šak hej lebo telo starne a už neprijíma tak stravu ako za mlada však?.

@stelly652 aj mne sa zhorsilo...vekom

stelly652
autor
12. okt 2025
@anonym_f4cf6a

@stelly652 aj mne sa zhorsilo...vekom

@anonym_f4cf6a teraz som tu čítal o pankrease,že áno treba dodržiavať prísnu diétu a nech si mama hovori čo chce ale ide o moje zdravie

anonym_f4cf6a
12. okt 2025
@stelly652

@anonym_f4cf6a teraz som tu čítal o pankrease,že áno treba dodržiavať prísnu diétu a nech si mama hovori čo chce ale ide o moje zdravie

@stelly652 pankreas boli hlavne na lavo. ale moze aj na pravo.

Strana
z2