Môže mlieko spôsobovať vyrážky na brade?
Mam 36r, nemam oficialne nic potvrdene, ani nemam z mlieka nejake traviace tazkosti, ale parkrat som si to odsledovala - ze sa mi podla vsetkeho z mlieka, jogurtov,… vyhodia vyrazky na brade. Nikde inde, len brada, bez ohladu na to, ci som pred menzesom, alebo v hocijakej inej faze cyklu. tak som na to striehla a tusim to pomohlo.
Ale posledne obdobie som presla na ranajky vo forme ovsenych otrub, potrebujem dat dole par kg a trochu obmedzit jedlo, mam vypocitane kcal a vsetko, proste otruby - ale trochu som sa pozabudla a davam si ich s mliekom (polotucne) a zase mam bradu ako pubertiak.
Takze idem mlieko uplne vysadit. S cim si mozem tie otruby davat? Voda?
Rastlinne "mlieko". V obchode je xy druhov
voda + med alebo len horuca voda
mlieko vyhod, ano môžeš to mat ale skus hollandia jogur biely čo je skutočny jogurt bez sajrajtov a E , pripadne acidko a uvidíš ..
@sara07 acidko vidis, to je tiez dobry napad, vdaka. Alebo len ta voda.
Moja dcera sa vyhadzuje z lakto produktov, vsetko vymenila za delakto. Ak sa neustrazi a da si lakto, coskoro sa vyhadze.
Moja dcera sa vyhadzuje z lakto produktov, vsetko vymenila za delakto. Ak sa neustrazi a da si lakto, coskoro sa vyhadze.
@mandzula asi to bude tym mliekom. Zazraky po dvoch dnoch samozrejme necakam, ale mlieko som teda zrusila, vlocky si dam bud s delakto alebo vodou, do kavy skusim nejake ovsene alebo sa naucim konecne na kavu bez mlieka a uvidime o mesiac

voda + med alebo len horuca voda
mlieko vyhod, ano môžeš to mat ale skus hollandia jogur biely čo je skutočny jogurt bez sajrajtov a E , pripadne acidko a uvidíš ..