Nevoľnosť po horúcom kúpeli
Ahojte, máte stým niekto skúsenosti
jasné... mala si otvoriť okno v kúpeľke, alebo sa osprchovať chladnejšou vodou... prešlo by.
Ak máš nízky tlak tak horúci kúpeľ je priam nevhodný
@pribinak nemám nízky tlak
Áno, raz mi bolo tak zle že som mala pocit že umieram, odpadla som pozvracala som sa a bolo mi dobre 😃
Áno,mne je zle v horúcej vode.Preto si nedávam kúpeľ a bazén maximálne 30 stupňov.Sprchujem sa v ľadovej vode už roky
Ak je voda príliš horúca, nemusí to robiť dobre. Tiez som to mala, musela som znížiť teplotu a aj čas pobytu v horúcej vode. Inak milujem teplú vodu 🤫
je to normalne.
zakladna vedomost. teplo rozsiruje cievy, zvysuje prekrvenie,co nerobi dobrotu.
nemusis mat nizky tlak, rozsirenim ciev tlak moze poklesnut. a ked sa k tomu prida necinnost vo vani, este horsie, pri sportovani sa itez cievy rozsiria,a le pohyb drzi tlak hore.
Horúce kúpele sa robia max tak na 10-15min. Vhodné je hladenie hlavy a pitný režim... Samozrejme, ja to porušujem (málokedy mám závraty a spálený zadok), no musím sa i v tomto teple prehrievať a vydržím tam aj 40minút, kým voda nevychladne... Mám to ako taký relax... Ale vodu treba vtedy piť, lebo všetky toxíny z tela sa vtedy vyplavujú a pomôžete telu vyplaviť tou vodou, čo treba pri kúpaní vypiť... Alebo poriadne napiť pred kúpeľom a po kúpeli 😉
Horúce kúpele sa robia max tak na 10-15min. Vhodné je hladenie hlavy a pitný režim... Samozrejme, ja to porušujem (málokedy mám závraty a spálený zadok), no musím sa i v tomto teple prehrievať a vydržím tam aj 40minút, kým voda nevychladne... Mám to ako taký relax... Ale vodu treba vtedy piť, lebo všetky toxíny z tela sa vtedy vyplavujú a pomôžete telu vyplaviť tou vodou, čo treba pri kúpaní vypiť... Alebo poriadne napiť pred kúpeľom a po kúpeli 😉
@katrin69 Kto ti hladí hlavu 40 minút? 😇
Pijes,ako dlho si v tejnhorucej vode,si zdravá
@katrin69 Kto ti hladí hlavu 40 minút? 😇
@teki1 Preto je horúci kúpeľ vhodný na krátku chvíľu a vtedy sa chladí hlava... To, že ja som lenivá vyjsť, lebo sa potrebujem zohriať, tak voda tak či tak zostane vo vani "teplá" tak 10minút... Potom je už vlažná. A úprimne, je to jedna z dvoch miestností, kde mi decká nedojdu a neotravujú 😂 Preto sa máčam 40minút. Už aj muž ma vždy vyháňa po takom čase, že mám studenú vodu... 😉

Ak máš nízky tlak tak horúci kúpeľ je priam nevhodný