icon

Overené pomôcky proti chrápaniu

Včera o 20:12

Ahojte, máte nejakú pomôcku overenú proti chrápaniu??

martinkatinka
Včera o 20:17

Lopata 🙈😆

zuzinka888
Včera o 20:24

Manzelovi nepomohlo nic. Bol na krcnom, kupoval spreje do nosa ci ust, tu kovoovu magneticku sponu na nos......trochu pomohlo ked schudol a druha spalna- kam odidem ked sa to uz neda...

anonym_073df7
Včera o 20:59

@anonym_autor ja odporúčam vyhodiť muža do obývačky na gauč, alebo druha spalen. Často som používala stuple do uši ale časom mi to začalo vadit, boleli má z toho uši. Takze muža vyhadzujem takmer každú noc lebo s ním sa to naozaj nedá vydržať a ja sa chdem vyspať

anonym_c77b20
Včera o 21:23

@anonym_autor mne pomohlo vybratie krčných mandlí. Odvtedy som podľa muža ani raz nechrapala

anonym_372168
Včera o 21:43
@zuzinka888

Manzelovi nepomohlo nic. Bol na krcnom, kupoval spreje do nosa ci ust, tu kovoovu magneticku sponu na nos......trochu pomohlo ked schudol a druha spalna- kam odidem ked sa to uz neda...

@zuzinka888 to je najcastejsi dôvod chrápania nadváha....a je to nebezpečné aj kvôli apnoe

anonym_2bee47
Dnes o 00:16

Chrapanie nie je len neprijemnost. Nie vtedy keď je prechladeny a ma zúžene dýchacie cesty ale vtedy keď je to už pravidelne - chronické. Je to v podstate prerušenie dýchania. Odporúčam navštíviť spánkové centrum. Kamarát ma na noc normálne kompresor a masku na tvári. Sam povedal že sa mu spí lepšie s ráno sa zobudí vyspaty.

martinmmartin
Dnes o 06:24

poloha spanku je aka ? Chrapensa vacsinou na chrbte kde ti gravitacia taha dychacie cesty nadol a uzavru sa.
Vyrad jednu podprsenku , naši do jedneho košíka tenisovu lopticku, daj manzelovi loptickou na chrbat nech ho to nuti spat na boku

anonym_d66f56
Dnes o 08:02

Moj chrape v kazdej polohe a pomohli len oddelene spalne. Aj to sa niekedy neda spat co sa dom trasie.

cutespider
Dnes o 08:09

Bicykel - pomohol mi schudnúť a zároveň trénovať hlboké dýchanie nosom.

slavomira236
Dnes o 10:04

@anonym_autor spime osobitne. Uz ma nebavilo donho stake strkat. A ja mam problem zaspat aj tak a chrapanie to uz vobec neznesiem