Overené pomôcky proti chrápaniu
Ahojte, máte nejakú pomôcku overenú proti chrápaniu??
Manzelovi nepomohlo nic. Bol na krcnom, kupoval spreje do nosa ci ust, tu kovoovu magneticku sponu na nos......trochu pomohlo ked schudol a druha spalna- kam odidem ked sa to uz neda...
@anonym_autor ja odporúčam vyhodiť muža do obývačky na gauč, alebo druha spalen. Často som používala stuple do uši ale časom mi to začalo vadit, boleli má z toho uši. Takze muža vyhadzujem takmer každú noc lebo s ním sa to naozaj nedá vydržať a ja sa chdem vyspať
@anonym_autor mne pomohlo vybratie krčných mandlí. Odvtedy som podľa muža ani raz nechrapala
Manzelovi nepomohlo nic. Bol na krcnom, kupoval spreje do nosa ci ust, tu kovoovu magneticku sponu na nos......trochu pomohlo ked schudol a druha spalna- kam odidem ked sa to uz neda...
@zuzinka888 to je najcastejsi dôvod chrápania nadváha....a je to nebezpečné aj kvôli apnoe
Chrapanie nie je len neprijemnost. Nie vtedy keď je prechladeny a ma zúžene dýchacie cesty ale vtedy keď je to už pravidelne - chronické. Je to v podstate prerušenie dýchania. Odporúčam navštíviť spánkové centrum. Kamarát ma na noc normálne kompresor a masku na tvári. Sam povedal že sa mu spí lepšie s ráno sa zobudí vyspaty.
poloha spanku je aka ? Chrapensa vacsinou na chrbte kde ti gravitacia taha dychacie cesty nadol a uzavru sa.
Vyrad jednu podprsenku , naši do jedneho košíka tenisovu lopticku, daj manzelovi loptickou na chrbat nech ho to nuti spat na boku
Moj chrape v kazdej polohe a pomohli len oddelene spalne. Aj to sa niekedy neda spat co sa dom trasie.
Bicykel - pomohol mi schudnúť a zároveň trénovať hlboké dýchanie nosom.
@anonym_autor spime osobitne. Uz ma nebavilo donho stake strkat. A ja mam problem zaspat aj tak a chrapanie to uz vobec neznesiem

Lopata 🙈😆