Počasie a úzkosť
Dnes o 09:32
Ahojte. Je možné sa toto počasie bez slniečka čo bolo mi mohlo zhoršiť úzkosti?5 rokou užívam ad a cítila som sa som sa dobre niekedy trochu horšie ale to bolo nič a zrazu od minulého týždňa sa mi postupne zhoršujú úzkosti nechápem čo sa deje a čo mám robiť.a dr má teraz dovolenku a ja sa bojím benzakou že si naviknem keď si ich dám.co vám pomáha?ďakujem
pomaha aj terapia svetlom. Predavaju sa take lampicky, ktore nahradzaju denne svetlo. Treba sa do nich divat viac krat pocas dna na par minut.
Kup si svetelnu lampu, ludia s depresiou trpia aj sezonnou depresiou. My mame doma Beurer a pouzivame ho celu zimu. Domace svetlo ma cca 25-100 luxov a vonkajsie od 10.000 a viac. Tieto lampy treba kuknut tiez od 10.000 luxov vyssie.

Ano samozrejme pocasie dokaze vplyvaj aj na psychiku zdraveho cloveka uplne rovnako ako na cloveka, co uziva antidepresiva. V prvom rade nehladaj extremne zhorsenie tam kde nie je. Ty musis zistit co ti pomaha zlepsit naladu. Je to komedia ? Teply caj a dobra knizka a zamotat sa do deky ? Na zvysenie dobrej nalady vacsinou pomahaju dlhsie prechadzky alebo sport.