icon

Počasie a úzkosť

teodor260989
Dnes o 09:32

Ahojte. Je možné sa toto počasie bez slniečka čo bolo mi mohlo zhoršiť úzkosti?5 rokou užívam ad a cítila som sa som sa dobre niekedy trochu horšie ale to bolo nič a zrazu od minulého týždňa sa mi postupne zhoršujú úzkosti nechápem čo sa deje a čo mám robiť.a dr má teraz dovolenku a ja sa bojím benzakou že si naviknem keď si ich dám.co vám pomáha?ďakujem

zuzikak
Dnes o 09:47

Ano samozrejme pocasie dokaze vplyvaj aj na psychiku zdraveho cloveka uplne rovnako ako na cloveka, co uziva antidepresiva. V prvom rade nehladaj extremne zhorsenie tam kde nie je. Ty musis zistit co ti pomaha zlepsit naladu. Je to komedia ? Teply caj a dobra knizka a zamotat sa do deky ? Na zvysenie dobrej nalady vacsinou pomahaju dlhsie prechadzky alebo sport.

emily897
Dnes o 10:42

pomaha aj terapia svetlom. Predavaju sa take lampicky, ktore nahradzaju denne svetlo. Treba sa do nich divat viac krat pocas dna na par minut.

emily897
Dnes o 10:43
lenusiatko
Dnes o 12:13

Kup si svetelnu lampu, ludia s depresiou trpia aj sezonnou depresiou. My mame doma Beurer a pouzivame ho celu zimu. Domace svetlo ma cca 25-100 luxov a vonkajsie od 10.000 a viac. Tieto lampy treba kuknut tiez od 10.000 luxov vyssie.