Pomáha Frontin pri odvykaní od alkoholu?
Ahoj , ma tu niekto skúsenosť pri odvykani od závislosti ako je alkohol ? Pomoze frontin na abstinenčné príznaky ? Ďakujem
predpísal lekár? ak áno tak mu treba dôverovať.
@jann1 ...závislosť je choroba a pozor ... smrteľná! či je príčinou ďalších desiatok diagnóz...
Väčšinou tabletky pri alkoholizme vôbec nepomáhajú, oni by mali potláčať chute, hlavne. Riešením je radikálna vec tj čin, buď ústavná liečba, tá je najrýchlejšia a najjednoduchšia, alebo návšteva klubu abstinentov v okolí (na SVK sú všade, ale pozor, nie AA) kde určite radi pomôžu a spoločne nájdete cestu von z problému. Lekára samozrejme netreba vynechať, lieky sú len barlička, pomoc na začiatku, ostatné sú informácie, ktoré sú práve cez liečbu a kluby ponúkané...
Celý problém je totiž v hlave, myslení atď. a nie v tabletkách (tie väčšina vôbec nepotrebuje) ako si amatér tj neznalý predstavuje. Dôležitý je postoj k sebe samému, čo chcem a ako chcem ďalej žiť a podobne.
Prajem Ti správne rozhodnutie, a krásny ďalší život bez alkoholu, ver mi, je to niečo úplne iné, nádherné..! 🍀

No ja ti neviem, ale nahradiť jednu návykovú látku inou návykovou látkou sa mi nezdá správna cesta