icon

Pomáha Frontin pri odvykaní od alkoholu?

jann1
30. jún 2025

Ahoj , ma tu niekto skúsenosť pri odvykani od závislosti ako je alkohol ? Pomoze frontin na abstinenčné príznaky ? Ďakujem

glade22
30. jún 2025

No ja ti neviem, ale nahradiť jednu návykovú látku inou návykovou látkou sa mi nezdá správna cesta

domiklik
30. jún 2025

@jann1 tak ak to psychiater na takéto stavy predpísal tak nie je čo riešiť. Alkoholizmus je choroba. Na chorobu sú lieky. Samozrejme, len za predpokladu, ze si to pacient neordinuje sam,to môže byť pruser.

deti95060810
30. jún 2025

predpísal lekár? ak áno tak mu treba dôverovať.

cukroska
30. jún 2025

@jann1 To musí psychiater nastaviť liečbu. Určite nie len tal samovoľne!

djpc
5. júl 2025

@jann1 ...závislosť je choroba a pozor ... smrteľná! či je príčinou ďalších desiatok diagnóz...
Väčšinou tabletky pri alkoholizme vôbec nepomáhajú, oni by mali potláčať chute, hlavne. Riešením je radikálna vec tj čin, buď ústavná liečba, tá je najrýchlejšia a najjednoduchšia, alebo návšteva klubu abstinentov v okolí (na SVK sú všade, ale pozor, nie AA) kde určite radi pomôžu a spoločne nájdete cestu von z problému. Lekára samozrejme netreba vynechať, lieky sú len barlička, pomoc na začiatku, ostatné sú informácie, ktoré sú práve cez liečbu a kluby ponúkané...
Celý problém je totiž v hlave, myslení atď. a nie v tabletkách (tie väčšina vôbec nepotrebuje) ako si amatér tj neznalý predstavuje. Dôležitý je postoj k sebe samému, čo chcem a ako chcem ďalej žiť a podobne.
Prajem Ti správne rozhodnutie, a krásny ďalší život bez alkoholu, ver mi, je to niečo úplne iné, nádherné..! 🍀