Pomôžu lieky na depresiu pri rodičovských výzvach?
Ahojte ,v poslednej dobe ma nič neteší, nezaujíma..Najhoršie je to keď zamnou príde 6 ročná dcéra s niečím natešene a ja sa nasilu usmievam,len sa pretvarujem ,naozaj sa mi nechce nič. Mám aj 11 ročného syna s autizmom neverbálneho .Môžu pomôcť nejaké lieky na to ?Nebývala som taká, horšie je ze aj mladšia si to všíma a mrzí ma to veľmi
@kavicka12 ano mozu pomoct. Daj sa cim skor vysetrit. Ja som bola na tom tam tak, ze som sa netesila ani z dietata ani z muza a to sme sa len nedavno brali. Chvilu to trvalo ale je to lepsie. Plus dochadzam na psychoterapiu a tiez mi pomaha viera.
@anonym_1f5fc7 áno neteším sa z ničoho fakt ani s toho ze mam aspoň zdravú dcéru, pritom to tak nebolo veľmi som sa tešila ze je šikovná a teraz ma to mrzí, kde sa mam dat vyšetriť?Psychológ?
@anonym_1f5fc7 áno neteším sa z ničoho fakt ani s toho ze mam aspoň zdravú dcéru, pritom to tak nebolo veľmi som sa tešila ze je šikovná a teraz ma to mrzí, kde sa mam dat vyšetriť?Psychológ?
@kavicka12 u psychiatra. Len ten moze pisat lieky a lieci depresiu. Psycholog je pomocna barlicka. Moze to by chemicka nerovnovaha a tu poriesia lieky. Ak ta niekto bude odhovarat nedaj sa. 🤨
@kavicka12 este otazka zelezo mas v poriadku? Aj nedostatok moze spustat depresiu lebo nie je mozog okysliceny.
Začni u obvodného lekára popíše príznaky a on ťa už pošle ďalej.
@anonym_1f5fc7 brala som tardiferon ,dlhodobo mám nízke železo, mala som ísť v septembri znovu na odber kontrolný
@kavicka12 skusila si globifer to sa lepsie vstrebava. Aj zelezo moze zhorsit psychiku.
@anonym_1f5fc7 globifer nie ale sorbifer no nič nepomáha stále len na málinko sa zdvihne.
@kavicka12 pozri si koloidne mineraly, maju lepsie vstrebavanie.

@kavicka12 ano mozu pomoct. Daj sa cim skor vysetrit. Ja som bola na tom tam tak, ze som sa netesila ani z dietata ani z muza a to sme sa len nedavno brali. Chvilu to trvalo ale je to lepsie. Plus dochadzam na psychoterapiu a tiez mi pomaha viera.