Prečo mám stále chuť na čokoládu?
Neviete čím to môže byť spôsobe? 24/7 mám chuť jesť čokoládu, denne musím jednu zjesť 😭 nie, tehotná niesom
Vitaj v clube 😄 Ja tiež každý deň musím mať niečo sladké občas vydržím aj 2 dní bez ale už potom chodím ako tiger v klietke. A presne ako píše 13uzivatelka11 aj čokoláda je návyková. A sacharidy potrebuje každý človek len niekto z mierou. Ja by som skôr jedla koláče čokolády tie tabuľkové nie skôr čoko tyčinky alebo keksíky. Ale aj tie mením no najviac milujem kofilu a banány v čokoláde...
Ináč aj ja by som sa toho chcela zbaviť ale nedá sa akosi iba raz som sladké nejedla asi mesiac a to keď bola 2 covidova vlna čuch aj chuť som mala len chuť na sladké nie to my nechýbalo vtedy
Mozes mat deficit horcika. Vtedy mava clovek chut na cokoladu. Alebo mas zavislost na cukre. Neviem aku cokoladu jedavas. Neni cokolada ako cokolada.
Preco? Lebo je dobra 😅😅😅
Keď ju prestaneš jesť prestane ti chýbať.
Úzkosť 🙂
Magnézium si doplň. Plus B vitamín. A mne ešte pomáha menšie intervaly medzi jedlami, keď mi dojde chuť na čokoládu, tak už som vlastne vyhladovaná, telo hľadá rýchlo dostupné a jednoduché zasýtenie.
Aj ja by som si aj akurat teraz dala cokoladu, nedam, lebo nemam. Ale nevidim to nejak beznadejne, cokolada je jednoducho dobra tak si doprajem. Ale nie 200g tabulku na posedenie. Stale vyrabaju tie male cokoladove tycinky, ktore mi stacia
Dopln si magnézium nekontrolovateľna chuť na sladké je pri jeho deficite
Horčík a viac bielkovín, a hlavne nezrat ako po nebohom.

Lebo závislosť na cukre vie byť rovnako silná ako na cigaretách.. resp. U mňa bolo oveľa ťažšie obmedziť čokoládu ako prestať fajčiť.. alebo môžeš mať aj zlu stravu, malo bielkovín napríklad .